Ο κόσμος μας είναι τα χρώματα

Σας επιτρέπουν να τονίσετε τη φυσική σας ομορφιά, αλλά και να εκφραστείτε. Δείτε τις προτάσεις της Semilac και γεμίστε την καθημερινότητά σας με τα πιο μοντέρνα χρώματα!
Semilac Video

STYLING SEMILAC

Δώστε έμφαση κάθε μέρα στον εαυτό σας! Οι προτάσεις μας θα αποτελέσουν έμπνευση για εσάς !

ΟΔΗΓΟΣ SEMILAC

Θέλετε να εκφραστείτε μέσα από τα χρώματα; Τότε πρέπει να διαλέξετε τα καλύτερα! Εδώ θα βρείτε επαγγελματικές συμβουλές και fashion προτάσεις που περιλαμβάνουν πάντα!

SEMILAC.TV

Το πρώτο ελληνικό κανάλι στο Youtube για το μανικιούρ! Χάρη σε αυτό, ο κόσμος των trends και των tutorials είναι στα χέρια σας!

Semilac @ Ελληνικά Καλλιστεία 2018

Τα πάντα για τις ακρυλικές σκόνες Semilac || Semilac Quick Edu #12

Semilac @Beauty Festival 13-15 Οκτωβρίου

Semilac @ Ελληνικά Καλλιστεία 2018

ΔΙΑΛΕΞΕ ΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΣΟΥ ΧΡΩΜΑ! 

SEMILAC – ΤΑ KAΛΥΤΕΡΑ ΗΜΙΜΟΝΙΜΑ ΒΕΡΝΙΚΙΑ 

Τα καλύτερα ημιμόνιμα βερνίκια είναι αυτά που σας επιτρέπουν να δώσετε έμφαση στην φυσική σας ομορφιά επαγγελματικά και με ασφάλεια!

Η Semilac προτείνει βερνίκια νυχιών σε σχεδόν 300 χρώματα, τα οποία μπορείτε εύκολα να ταιριάξετε με την προσωπικότητα και το ύφος σας! Κατά τη δημιουργία τους, λαμβάνουμε υπόψη τις παγκόσμιες τάσεις και τις προσδοκίες των πελατών που καθορίζουν την πορεία της ανάπτυξής μας με τη μέγιστη δυνατή ακρίβεια. Χάρη σε αυτά τα βερνίκια νυχιών η Semilac ικανοποιεί τις προσδοκίες, ακόμα και των πιο απαιτητικών!

Τα ποιοτικά ημιμόνιμα βερνίκια είναι κάτι περισσότερο από ένα χρώμα. Χαρακτηρίζονται από την υψηλότερη ποιότητα και αντοχή. Αν θέλετε να είστε σίγουροι ότι χρησιμοποιείτε τα καλύτερα ημιμόνιμα βερνίκια - επιλέξτε Semilac! Όταν τα ημιμόνιμα χρησιμοποιούνται σύμφωνα με τη συνιστώμενη διαδικασία, τότε σας εγγυόμαστε ότι θα λάμψουν και θα ντύσουν το μανικιούρ σας με τα πιο όμορφα χρώματα έως και 21 ημέρες. Επειδή το καλύτερο χρώμα είναι το χρώμα που διαρκεί! Το ποιοτικό ημιμόνιμο βερνίκι σχετίζεται, επίσης, με την αίσθηση της ασφάλειας όταν το χρησιμοποιείτε.

• Έκθεση ασφαλείας (επιβεβαιώνοντας τη νόμιμη εισαγωγή του προϊόντος στην πώληση, μετά από λεπτομερή ανάλυση ασφάλειας) 
• Dermatest (τεκμηρίωση της ποιότητας του προϊόντος που δοκιμάστηκε και επιβεβαιώθηκε από ανεξάρτητο οργανισμό ελέγχου) • Πιστοποιητικό ISO 22716: 2007 (που εγγυάται ότι η εταιρεία μας πληροί τις απαιτήσεις για την παραγωγή, παρασκευή, αποθήκευση και αποστολή υβριδικών βερνικιών, υγρών, gel, manicure oils και βερνικιών νυχιών). 

Η υψηλότερη ποιότητα των προτεινόμενων προϊόντων αποδεικνύεται επίσης από τα ημιμόνιμα βερνίκια που προτείνετε. Η Semilac απολαμβάνει τεράστιο και διαρκώς αυξανόμενο ενδιαφέρον για τους επαγγελματίες και τις γυναίκες που μόλις ξεκινούν την περιπέτεια τους με μανικιούρ χρησιμοποιώντας την μέθοδο του ημιμόνιμου. Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη! Σας προσκαλούμε στον πολύχρωμο κόσμο μας. Προσοχή - θα μείνετε εδώ για πολύ καιρό. Είναι πολλές οι προτάσεις μας!

SEMILAC – ΠΟΛΛΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΕΤΑΙΡΙΑ ΒΕΡΝΙΚΙΩΝ!

Η Semilac είναι μια πολωνική εταιρεία, που προσφέρει επαγγελματικά προϊόντα φροντίδας νυχιών, η δύναμη της οποίας είναι η καινοτομία και η αξιοπιστία. Ο κόσμος μας είναι σίγουρα κάτι περισσότερο από βερνίκια νυχιών. Η Semilac δεν σταματά να ψάχνει για νέες, ακόμη καλύτερες λύσεις και προϊόντα που θα ενισχύσουν περαιτέρω την φυσική ομορφιά με ακόμα πιο τέλειο τρόπο. Τα ημιμόνιμα βερνίκιαόμως, είναι η κορυφή του πολύχρωμου βουνού μας! Η Semilac διαθέτει περισσότερα από 600 πιστοποιημένα προϊόντα που δημιουργήθηκαν σύμφωνα με τις διαδικασίες της GMP του ISO. Η συλλογή μας περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων:

τα καλύτερα ημιμόνιμα βερνίκια
- gel νυχιών Semilac
- πακέτα ξεκινήματος για μανικιούρ
- λάμπες UV για τα νύχια
- εφέ νυχιών
- εργαλεία για επαγγελματικό μανικιούρ.

Επιπλέον, προσφέρουμε επαγγελματικά υγρά και προϊόντα προετοιμασίας, που θα σας επιτρέψουν να παρέχετε μια ολοκληρωμένη προσέγγιση στο θέμα του styling και της φροντίδας των χεριών και των νυχιών. Ψάχνετε για προϊόντα που θα ενυδατώνουν και θα ενδυναμώσουν τα νύχια σας και θα φροντίζουν τα χέρια σας; Τότε μπορείτε να δοκιμάσετε τα: - προϊόντα από την κασετίνα SPA Semilac - άλλα καινοτόμα conditioner νυχιών - λαδάκια περιποίησης για το τέλος του μανικιούρ, σε μοναδικά αρώματα.

SEMILAC - ΕΜΕΙΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΠΩΣ ΝΑ ΦΡΟΝΤΙΣΕΤΕ ΤΑ ΝΥΧΙΑ!

Η εμπιστοσύνη σας στα προϊόντα της Semilac είναι η καλύτερη ανταμοιβή για την συνεχή μας προσπάθεια να παράγουμε νέα και ποιοτικά. Η προσήλωσή μας στην υψηλότερη ποιότητα επιβεβαιώνεται από τα πολυάριθμα πιστοποιητικά και βραβεία - μεταξύ άλλων για τα καλύτερα βερνίκια νυχιών. Το βερνίκι νυχιών είναι ένα από τα συστατικά μιας καλά καλλωπισμένης και καλά περιποιημένης εμφάνισης των νυχιών, και κατά συνέπεια των χεριών. Το θέμα αυτό ενδιαφέρει επίσης τους άνδρες. Για το λόγο αυτό, η συλλογή μας επεκτείνεται, για να ανταποκρίνεται στις προσδοκίες όλων των ανθρώπων για τους οποίους μια προσεγμένη εμφάνιση αποτελεί προτεραιότητα.

Η Semilac διαθέτει μια ολοκληρωμένη συλλογή προϊόντων για το styling και τη φροντίδα των νυχιών, χάρη στα οποία τα χέρια σας θα έχουν την καλύτερη εικόνα. Προσφέρουμε, όμως, κάτι περισσότερο από προϊόντα υψηλής ποιότητας. Σας προσφέρουμε την εμπιστοσύνη της πάντα σωστής και καλυμμένης εμφάνισης του χεριού σας, εξασφαλίζοντας μια άριστη πρώτη εντύπωση. Όλα είναι στα χέρια μας - αξίζει να τα φροντίζετε και να επιλέγετε ποιοτικό βερνίκι νυχιών και προϊόντα για τη φροντίδα τους! Η συνεργασία με αξιόπιστους συνεργάτες μας εγγυάται ένα αναπτυγμένο δίκτυο διανομής - τα προϊόντα Semilac, βερνίκια νυχιών, διαθέσιμες σε περισσότερες από 30 χώρες. Χάρη σε αυτό μπορείτε να είστε σίγουροι ότι τα προϊόντα της Semilac θα βρίσκονται πάντα στα χέρια σας!

ΤΑ ΗΜΙΜΟΝΙΜΑ ΒΕΡΝΙΚΙΑ ΣΕ ΠΡΩΤΟ ΠΛΑΝΟ!

Στην Semilac, τα νύχια και τα χέρια βρίσκονται στην κορυφή του ενδιαφέροντός μας. Έτσι, δημιουργήσαμε τα πολύ δημοφιλή βερνίκια και σας τα προτείνουμε! Παρόλα αυτά στην Αθήνα στον Αγ. Δημήτριο, δημιουργήσαμε ένα μοναδικό χώρο - την Semilac Academy, στην οποία μπορείτε να εκπαιδευτείτε στις τελευταίες τάσεις του nail art, αλλά και στην σωστή προετοιμασία και εφαρμογή των υλικών μανικιούρ. Η συνεχής αναζήτηση προϊόντων υψηλής ποιότητας που θα ανταποκρίνονταν στις προσδοκίες των πιο απαιτητικών πελατών οδήγησε στη γέννηση της μάρκας Semilac! Ποιοτικό ημιμόνιμο βερνίκι; Ναι, αλλά ... όχι μόνο!

ΗΜΙΜΟΝΙΜΟ ΜΑΝΙΚΙΟΥΡ - ΠΟΙΑ ΗΜΙΜΟΝΙΜΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΣΥΣΤΗΝΕΤΕ;

Το ημιμόνιμο μανικιούρ κερδίζει έδαφος από τα καλύτερα ινστιτούτα αισθητικής εως αυτά που βρίσκονται … στο σπίτι μας! Και είναι δύσκολο μην να εκπλαγείτε θετικά. Το ημιμόνιμο μανικιούρ είναι ένας αποδεδειγμένος τρόπος για ένα όμορφο μανικιούρ που μπορείτε να απολαύσετε για πολλές εβδομάδες. Ποια ημιμόνιμα βερνίκια συστήνετε; - Όσα διαθέτουν την υψηλότερη ποιότητα. Τα ημιμόνιμα βερνίκια Semilac θα σας επιτρέψουν να απολαύσετε το χρώμα και τη λάμψη έως 21 ημέρες. Κανένα σπάσιμο και κανένα πρόβλημα! Μπορείτε να είστε σίγουροι ότι μαζί μας θα είστε πάντα έτοιμοι για μια μεγάλη διέξοδο, μια συνέντευξη ή ... κάτι περισσότερο! - Όσα χαρακτηρίζονται από απίστευτη ανθεκτικότητα. Τα ημιμόνιμα βερνίκια Semilac θα ακολουθήσουν το ρυθμό της ζωής σας και θα του δώσουν χρώμα. - Όσα υπάρχουν σε μια πλούσια γκάμα χρωμάτων. Στην συλλογή μας θα βρείτε σχεδόν 300 χρώματα που θα υπογραμμίζουν καλύτερα την ομορφιά και την ιδιοσυγκρασία σας. Ταιριάξτε τα με τα ρούχα σας, την περίσταση και τη διάθεσή σας. Παρόλο που έχουμε πραγματικά πολλά όμορφα χρώματα - δεν έχουμε πει την τελευταία λέξη ακόμα! 
Όταν ρωτάτε, ποια ημιμόνιμα βερνίκια συστήνετε - απαντάμε: Semilac! 

Εάν αναρωτιέστε αν εκτελείτε σωστά τα ημιμόνιμο μανικιούρ - ελάτε στην Semilac Academy και δοκιμάστε τις ικανότητές σας υπό την επίβλεψη των ειδικευμένων εκπαιδευτών! Χάρη σε αυτά τα σεμινάρια θα είστε σε θέση να δημιουργήσετε ένα επαγγελματικά ημιμόνιμο μανικιούρ. Ανεξάρτητα από το αν το ημιμόνιμο μανικιούρ είναι το επάγγελμά σας ή το πάθος σας. Σας παρέχουμε τα πιο ποιοτικά ημιμόνιμά βερνίκια Semilac και άλλα προϊόντα από την συλλογή μας. Χάρη σε αυτά, θα δημιουργήσετε μοναδικά και ανθεκτικά styling!