ΔΩΡΕΆΝ ΑΠΟΣΤΟΛΉ ΑΠΌ 50 ΕΥΡΏ

Παρουσιάζουμε τα βερνίκια Semilac EXTEND 5-σε-1 UV GEL

Πείτε αντίο στην ταλαιπωρία και καλωσορίστε την καινοτομία του Semilac EXTEND 5-σε-1! Αυτά τα εξαιρετικά βερνίκια συνδυάζουν όχι μόνο μία ή δύο, αλλά πέντε ιδιότητες σε ένα μόνο μπουκάλι.

Λειτουργούν ταυτόχρονα ως βάση, χρώμα και top coat! Αλλά δεν είναι μόνο αυτό - σας επιτρέπουν επίσης να δημιουργήσετε και να επεκτείνετε την πλάκα των νυχιών σας έως και 1 cm! Απολαύστε ένα τέλειο και μακράς διαρκείας gel μανικιούρ πιο γρήγορα και πιο εύκολα από ποτέ.


επεκτεινει και χτιζει το νυχι

ενισχυμένο μανικιούρ

εξοικονομήστε χρόνο

εξοικονομήστε χρήματα

διάρκεια έως και 21 ημέρες

χρώμα και λάμψη


Στη Semilac, στόχος μας είναι να σας παρέχουμε την υψηλότερη ποιότητα, τις τελευταίες τάσεις αλλά και καινοτόμες λύσεις. Τα βερνίκια μας, EXTEND 5-σε-1, δεν αποτελούν εξαίρεση. Αποτελούν το κορυφαία μας προϊόντα, επιτρέποντάς σας να δημιουργήσετε επαγγελματικό αποτέλεσμα με απαράμιλλη ακρίβεια. Αυτό όμως που τα ξεχωρίζει είναι η ευελιξία και η ευκολία τους.


 

Ανακαλύψτε την εξαιρετική EXTEND CARE 5in1 σύνθεση

 

Αυτή η μοναδική συλλογή, σας προσκαλεί να αφήσετε ελεύθερη τη δημιουργικότητά σας και να απολαύσετε τα οφέλη βάσης, χρώματος και top coat, όλα εμπλουτισμένα με 10 θρεπτικά συστατικά που ενδυναμώνουν και φροντίζουν τα νύχια σας. Η δερματολογικά ελεγμένη και  vegan σύνθεσή μας, διασφαλίζει ότι τα νύχια σας όχι μόνο θα φαίνονται εντυπωσιακά αλλά θα παραμένουν  και απόλυτα υγιή.

Πότε χρησιμοποιούνται τα βερνίκια Semilac EXTEND 5in1;

 

Οι δυνατότητες είναι πραγματικά ατελείωτες! Τα καινοτόμα βερνίκια μας, όχι μόνο σας επιτρέπουν να δημιουργήσετε άψογα αποτελέσματα UV gel με ένα μόνο προϊόν, αλλά μπορείτε να τα χρησιμοποιήστε τα για να δημιουργήσετε και να ενισχύσετε αδύναμα ή σπασμένα νύχια. Δημιουργήστε το διαχρονικό γαλλικό μανικιούρ απευθείας στο πολυμερισμένο Semilac EXTEND 5-σε-1 χωρίς να χρειάζεται ξεχωριστό χρώμα. Είναι εύκολο και σας εξοικονομεί πολύτιμο χρόνο.

 

 

Αλλά δεν είναι μόνο αυτά - Τα βερνίκια Semilac EXTEND 5-σε-1 μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν ως βάση, παρέχοντας έναν λείο καμβά για οποιοδήποτε έγχρωμο βερνίκι gel. Ιδανικό για αρχάριους ή για όσους ξεκινούν το ταξίδι τους στο επαγγελματικό μανικιούρ. Λειτουργούν ιδιαίτερα καλά με νέον ή ημιδιαφανή γυαλιστικά.


Πως εφαρμόζονται τα βερνίκια Semilac EXTEND 5in1;

ΒΗΜΑ 1 

Δώστε το σχήμα που επιθυμείτε και περάστε το buffer στην επιφάνεια των νυχιών - απολιπάνατε τα νύχια με το Semilac Nail Cleaner.

ΒΗΜΑ 2 

Περάστε μια λεπτή στρώση του βερνικιού 5-σε-1 μέχρι τις άκρες των νυχιών σας.

ΒΗΜΑ 3 

Πολυμερίστε στη λάμπα. Επαναλάβετε τα βήματα 2 και 3, μέχρι να πετύχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

ΒΗΜΑ 4 

Σκουπίστε τα νύχια με ένα εμποτισμένο pad στο Semilac Nail Cleaner ώστε να αφαιρέσετε την κολλώδη στρώση.


Μόνο ένα δε φτάνει!

 

Ανακαλύψτε τη συλλογή βερνικιών Semilac 5-σε-1, σχολαστικά κατασκευασμένα για να βελτιώσουν τόσο την εμφάνιση όσο και την ευεξία των νυχιών σας.

 

ΑΝΑΚΑΛΎΨΤΕ ΤΑ

 

Ανακαλύψτε το μέλλον της περιποίησης νυχιών με τα βερνίκια Semilac EXTEND 5-σε-1. Εξοικονομήστε χρόνο, εξοικονομήστε χρήματα και χαρείτε το τέλειο μανικιούρ κάθε φορά. Ευκολία, ευελιξία και  εκπληκτικά αποτελέσματα!


Φόρτωση...