Φόρτωση...
Προϊόντα: 297

Σελίδα
Ταξινόμηση ΠΙΟ ΠΟΛΥΔΙΑΦΗΜΙΣΜΕΝΟ
ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ ΤΙΜΗ
ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΙΜΗ
ΌΝΟΜΑ ΠΡΟΪΌΝΤΟΣ A-Z
ΌΝΟΜΑ ΠΡΟΪΌΝΤΟΣ Z-A
 1. Νέο
  Ημιμόνιμο Βερνίκι 497 Green Groove 7ml
  9,90 €
 2. Νέο
  Ημιμόνιμο Βερνίκι 498 Primavera Pink 7ml
  9,90 €
 3. Νέο
  Ημιμόνιμο Βερνίκι 496 Open Air 7ml
  9,90 €
 4. Νέο
  Ημιμόνιμο Βερνίκι 499 Violet Vibes 7ml
  9,90 €
 5. Ημιμόνιμο Βερνίκι 488 The Chic One 7ml
  9,90 €
 6. Ημιμόνιμο Βερνίκι 487 The It Girl 7ml
  9,90 €
 7. Ημιμόνιμο Βερνίκι 486 The Brave One 7ml
  9,90 €
 8. Ημιμόνιμο Βερνίκι 485 The Nice One 7ml
  9,90 €
 9. Ημιμόνιμο Βερνίκι 484 The Cute One 7ml
  9,90 €
 10. Ημιμόνιμο Βερνίκι 483 The Fun One 7ml
  9,90 €
 11. Το προϊόν δεν είναι διαθέσιμο
 12. UV gel βερνίκι 603 Summer Sky 7 ml
  9,90 €
 13. UV gel βερνίκι 602 Dark Jeans 7 ml
  9,90 €
 14. UV gel βερνίκι 601 Neon Pink Punch 7 ml
  9,90 €
 15. UV gel βερνίκι 600 Apricot Crush 7 ml
  9,90 €
 16. UV gel βερνίκι 495 Mint Glacier 7ml
  9,90 €
 17. UV gel βερνίκι 494 Frozen Pistachios 7ml
  9,90 €
 18. UV gel βερνίκι 493 Bubble Gum 7ml
  9,90 €
 19. UV gel βερνίκι 492 Icy Lavender Bliss 7ml
  9,90 €
 20. UV gel βερνίκι 491 Strawberry Ice 7ml
  9,90 €
 21. UV gel βερνίκι 490 Ice Crushed 7ml
  9,90 €
 22. Νέο
  UV gel βερνίκι 583 Second Skin Nude 11ml
  12,90 €
 23. Νέο
  UV gel βερνίκι 581 Delicate Coral 11ml
  12,90 €
 24. Νέο
  UV gel βερνίκι 063 Legendary Red 11ml
  12,90 €
Προϊόντα: 297

Σελίδα
Ταξινόμηση ΠΙΟ ΠΟΛΥΔΙΑΦΗΜΙΣΜΕΝΟ
ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ ΤΙΜΗ
ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΙΜΗ
ΌΝΟΜΑ ΠΡΟΪΌΝΤΟΣ A-Z
ΌΝΟΜΑ ΠΡΟΪΌΝΤΟΣ Z-A
Εικόνα Κατηγορίας

Μπείτε στον κόσμο της Semilac / Ανακαλύψτε τον κόσμο της Semilac

 

Ημιμόνιμα βερνίκια – η καλύτερη λύση για κάθε μία από μας!

Τα ημιμόνιμα βερνίκια σπάνε αυτή τη στιγμή ρεκόρ δημοφιλίας. Όλο και περισσότεροι τα επιλέγουν - και δεν υπάρχει τίποτα περίεργο σε αυτό.

Αυτό που πραγματικά ξεχωρίζει τα ημιμόνιμα βερνίκια είναι η αξιοσημείωτη αντοχή τους. Μια καλή εφαρμογή μπορεί να κρατήσει τα νύχια σας τέλεια έως και τρεις εβδομάδες! Το προϊόν είναι ανθεκτικό στις γρατσουνιές και δεν ξεφλουδίζει. Δημιουργεί ένα πιο εύκαμπτο και λεπτό στρώμα σε σχέση με το κλασικό τζελ, το οποίο είναι ένα σημαντικό αισθητικό ζήτημα για κάποιες από μας.

Η Semilac παρέχει πάνω από 300 χρώματα (και προστίθενται συνεχώς νέα), τα οποία θα σας προσφέρουν όμορφα νύχια. Εφαρμόζονται με τον ίδιο τρόπο όπως το κανονικό βερνίκι νυχιών. Η διαφορά είναι ότι πρέπει να στεγνώσει σε ένα φουρνάκι UV/LED μετά την εφαρμογή.

Τι χρειάζεστε για να ξεκινήσετε το ταξίδι σας με το ημιμόνιμο;

Για να δημιουργήσετε το τέλειο μανικιούρ, δεν αρκεί μόνο η χρήση ημιμόνιμου βερνικιού και συσκευής UV/LED. Θα χρειαστείτε επίσης μια βάση, ένα top, ένα buffer και ένα καθαριστικό, καθώς το κλασικό ημιμόνιμο βερνίκι αφήνει ένα κολλώδες στρώμα (διασποράς) μετά τον πολυμερισμό του. Μην ξεχάσετε να χρησιμοποιήσετε βαμβακερά μαξιλάρια ή μαντηλάκια για να εφαρμόσετε το καθαριστικό. Ή απλώς ρίξτε μια ματιά στα starter kit καθώς περιλαμβάνουν όλα όσα χρειάζεστε για να δημιουργήσετε ένα όμορφο μανικιούρ.

Πώς να κάνετε μανικιούρ με ημιμόνιμο

Τα ημιμόνιμα βερνίκια γοητεύουν με τον πλούτο και το βάθος του χρώματος. Ωστόσο, για να απολαύσετε την αντοχή του μανικιούρ σας έως και 3 εβδομάδες, πρέπει να εφαρμόσετε σωστά το βερνίκι. Με εμάς θα γίνει πανεύκολο - δείτε τις οδηγίες!

Προετοιμασία της πλάκας νυχιών

Πρώτα, πρέπει να προετοιμαστεί η πλάκα των νυχιών. Για να το κάνετε αυτό, σπρώξτε προς τα πίσω ή κόψτε τα πετσάκια, λιμάρετε το νύχι στο επιθυμητό σχήμα, γυαλίστε την πλάκα νυχιών με ένα buffer και τέλος αφαιρέστε τη λιπαρότητα με το Semilac Nail Cleaner.

Εφαρμογή της βάσης

Το επόμενο βήμα θα είναι η εφαρμογή μιας κατάλληλης βάσης για ημιμόνιμο. Προστατεύει τα νύχια και εγγυάται την αντοχή του μανικιούρ. Αφού εφαρμόσετε ένα λεπτό στρώμα του προϊόντος στο νύχι, θα πρέπει να στεγνώσει σε ένα φουρνάκι

Εφαρμογή του βερνικιού

Σε μία βάση Semilac που έχει στεγνώσει σωστά, εφαρμόστε το αγαπημένο σας ημιμόνιμο χρώμα. Αφού το στεγνώσετε σε φουρνάκι, μπορείτε να εφαρμόσετε μια δεύτερη στρώση του προϊόντος, για να αποκτήσετε μεγαλύτερο βάθος χρώματος. Η δεύτερη στρώση πρέπει να πολυμεριστεί ξανά (ο χρόνος εξαρτάται από την ισχύ της λάμπας).

Εφαρμογή του top

Όταν το χρώμα έχει στεγνώσει - εφαρμόστε ένα στρώμα top Semilac, το οποίο πρέπει επίσης να πολυμεριστεί σε φουρνάκι. Φροντίστε να καλύψετε την ελεύθερη άκρη - αυτό εγγυάται την ανθεκτικότητα του μανικιούρ σας.

Αφαίρεση της λιπαρότητας

Όλα είναι σχεδόν έτοιμα! Τέλος, σκουπίστε τα νύχια σας με το Semilac Nail Cleaner για να αφαιρέσετε το κολλώδες στρώμα διασποράς (παραλείψτε αυτό το βήμα εάν χρησιμοποιείτε Semilac Top No Wipe).

Απολαύστε το αποτέλεσμα!

Πώς να αφαιρέσετε το ημιμόνιμο βερνίκι;

Το ημιμόνιμο βερνίκι διαφέρει από το κανονικό βερνίκι νυχιών στον τρόπο αφαίρεσης του. Καθώς είναι ένα εξαιρετικά ανθεκτικό υλικό, δεν αφαιρείται με κανονικό αφαιρετικό βερνικιού νυχιών.

Πώς θα το αφαιρέσετε; Θα χρειαστείτε αλουμινόχαρτο για την αφαίρεση ημιμόνιμου βερνικιού, αφαιρετικό με ή χωρίς ασετόν, ένα ξύλινο stick και μια λίμα νυχιών. Μπορείτε να βρείτε όλα αυτά τα αξεσουάρ στη συλλογή μας.

Λιμάρισμα

Λιμάρετε απαλά το top με μια λίμα μέχρι να γίνει ματ η επιφάνεια των νυχιών. Αυτό θα βοηθήσει το αφαιρετικό να διεισδύσει ευκολότερα στο ημιμόνιμο βερνίκι και θα διευκολύνει την αφαίρεσή του.

Εμποτίστε τα νύχια

Μουλιάστε ένα κομμάτι βαμβακιού χωρίς χνούδι στο αφαιρετικό και τυλίξτε το γύρω από κάθε δάχτυλο με το ημιμόνιμο βερνίκι. Περιμένετε 10 λεπτά.

Αφαίρεση του ημιμόνιμου βερνικιού

Μετά από 10 λεπτά, αφαιρέστε το αλουμινόχαρτο και αφαιρέστε απαλά το ημιμόνιμο βερνίκι σπρώχνοντάς το με το ξύλινο stick.

Η αφαίρεση του ημιμόνιμου βερνικιού είναι μια απολύτως ασφαλής διαδικασία. Λοιπόν, αν αναρωτηθήκατε ποτέ: "Καταστρέφει τα νύχια;" σας διαβεβαιώνουμε ότι δεν το κάνει. Εάν χρησιμοποιείτε επώνυμα προϊόντα, κάνετε σωστά το μανικιούρ σας και ξέρετε πώς να το αφαιρέσετε απαλά, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τίποτα.

Η χρήση ενός τροχού μπορεί επίσης να διευκολύνει την αφαίρεση του ημιμόνιμου βερνικιού. Αυτή η συσκευή μπορεί να εκτελέσει το έργο πολλών άλλων εργαλείων - μιας λίμας νυχιών και ένος buffer. O τροχός είναι εξοπλισμένος με διάφορες κεφαλές που μπορείτε εύκολα να προσαρμόσετε στις προτιμήσεις και την εργασία σας.

 

Έχουν δοκιμαστεί τα προϊόντα Semilac σε ζώα;

Τα καλλυντικά μας δεν έχουν δοκιμαστεί σε ζώα σύμφωνα με την Οδηγία 2003/15/ΕΚ της ΕΕ.

 

Τι μπορεί να προκαλέσει ξεφλούδισμα του ημιμόνιμου βερνικιού;

Μπορεί να υπάρχουν διάφοροι λόγοι για αυτά τα προβλήματα. Η σωστή προετοιμασία της πλάκας των νυχιών είναι πολύ σημαντική. Συνιστούμε την εφαρμογή λεπτών στρώσεων από κάθε προϊόν Semilac: βάση, χρώμα και top. Εφαρμόστε τα προσεκτικά και αποφύγετε να καλύψετε τα πετσάκια. Φροντίστε να ελέγξετε εάν η ελεύθερη άκρη του νυχιού είναι πλήρως καλυμμένη με τα κατάλληλα προϊόντα. Είναι καλύτερα να εφαρμόσετε δύο λεπτές στρώσεις αντί για ένα παχύ στρώμα. Η ακατάλληλη συντήρηση του βερνικιού μπορεί επίσης να είναι ένας άλλος λόγος για τα προαναφερθέντα προβλήματα. Συνιστούμε να τα αποθηκεύετε σε θερμοκρασία δωματίου, μακριά από το φως του ήλιου και τις λάμπες UV κατά τη διάρκεια του μανικιούρ. Επιπλέον, δώστε προσοχή στον προτεινόμενο χρόνο για το στέγνωμα των νυχιών σας στο φουρνάκι. Τα προϊόντα με ισχυρή χρωστική ουσία μπορεί να απαιτούν περισσότερο χρόνο για να επιτύχετε την επιθυμητή ανθεκτικότητα.

Τι σημαίνει όταν ένα χρώμα είναι διαφανές;

Τα διαφανή χρώματα είναι ελαφρώς ημιδιαφανή και δεν παρέχουν πλήρη κάλυψη. Στην χρωματική μας παλέτα, τα διαφανή χρώματα που περιλαμβάνονται είναι τα: 002 Delicate French, 050 French Vanilla, 051 French Beige Milk, 052 Pink Opal, 053 French Pink και 091 Glitter.

Πόσες εφαρμογές μπορείτε να κάνετε με ένα μπουκάλι ημιμόνιμο βερνίκι Semilac;

Ένα μπουκάλι ημιμόνιμου βερνικιού 7ml μπορεί να διαρκέσει για περίπου 10 εφαρμογές σε όλα τα νύχια των χεριών. Η διάρκεια του προϊόντος εξαρτάται από το πόσο χρησιμοποιείται κατά την κάθε εφαρμογή.

Εάν εφαρμόσω τη βάση Semilac στα νύχια μου, μπορώ να χρησιμοποιήσω κανονικό βερνίκι νυχιών;

Μετά την εφαρμογή της βάσης Semilac, συνιστάται η χρήση ημιμόνιμου βερνικιού, που θα αυξήσει την αντοχή του μανικιούρ σας. Η κατασκευάστρια δεν παρέχει εγγύηση για την εφαρμογή βάσης σε συνδυασμό με κλασικό βερνίκι νυχιών. Εάν ανησυχείτε μήπως δεν βρείτε την αγαπημένη σας απόχρωση, δεν υπάρχει λόγος. Με τη συλλογή ημιμόνιμων χρωμάτων της Semilac και την ποικιλία τους, θα βρείτε σίγουρα αυτό που ψάχνετε.