ΔΩΡΕΆΝ ΑΠΟΣΤΟΛΉ ΑΠΌ 50 ΕΥΡΏ

Semilac ONE STEP 3 IN 1

Το Semilac One Step 3in1 είναι ένα καινοτόμο προϊόν που έχει μπει στις καρδιές όσων λατρεύουν το styling νυχιών. Γιατί; Λοιπόν, με αυτό το UV gel βερνίκι, μπορείτε να κάνετε ένα τέλειο μανικιούρ γρήγορα και εύκολα, χωρίς να χρειάζεται η εφαρμογή βάσης αλλά και top coat. Αυτό που το κάνει να διαφέρει από άλλα βερνίκια UV gel, δεν είναι μόνο η ευκολία και η εξοικονόμηση χρόνου, αλλά και η εξαιρετική του ποιότητα.

 

Το συγκεκριμένο προϊόν είναι το απόλυτο για εσάς που θέλετε όμορφα και περιποιημένα νύχια. Το UV gel ενισχύει την πλάκα των νυχιών, καθιστώντας την πιο ανθεκτική στη φθορά και το σπάσιμο, σε σύγκριση με τις παραδοσιακές βερνίκια που απαιτούν τη χρήση βάσης και top coat. Έχει vegan σύνθεση, αντοχή έως και 3 εβδομάδες και γυαλιστερό φινίρισμα.

Η εφαρμογή του Semilac One Step 3in1 μπορεί να φαίνεται περίπλοκη στους αρχάριους, αλλά ακολουθώντας μερικά απλά βήματα, μπορείτε να πετύχετε ένα όμορφο μανικιούρ που διαρκεί πολύ - σε μόλις 20 λεπτά!


ΒΗΜΑ 1 

Δώστε το σχήμα που επιθυμείτε και περάστε το buffer στην επιφάνεια των νυχιών - απολιπάνατε τα νύχια με το Semilac Nail Cleaner.

ΒΗΜΑ 2 

Περάστε μια λεπτή στρώση του βερνικιού gel, μέχρι τις άκρες των νυχιών σας.

ΒΗΜΑ 3 

Πολυμερίστε στη λάμπα. Επαναλάβετε τα βήματα 2 και 3, μέχρι να πετύχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

ΒΗΜΑ 4 

Σκουπίστε τα νύχια με ένα εμποτισμένο pad στο Semilac Nail Cleaner.

ΒΗΜΑ 5 

 Για έξτρα λάμψη, εφαρμόστε λαδάκι στα επωνύχια και έπειτα περάστε το 4000 grit buffer.


Κατά την εφαρμογή, βεβαιωθείτε ότι το φως πολυμερίζει ομοιόμορφα όλα τα νύχια για να διασφαλίσετε ότι το βερνίκι σκληραίνει σωστά. Οι αντίχειρες χρειάζονται προσοχή. Είναι επίσης σημαντικό να ακολουθείτε τους συνιστώμενους χρόνους σκλήρυνσης για τα προϊόντα, ώστε το αποτέλεσμα να διαρκέσει πολύ.

 

Αποφύγετε την άμεση επαφή των βερνικιών gel και του δέρματος και καθαρίστε αμέσως τυχόν τυχαίες μουτζούρες με ένα μαντηλάκι που δεν αφήνει χνούδι εμποτισμένο με Nail Cleaner ή αφαιρέστε τις με ένα στικ.

 

Το Semilac One Step 3in1 είναι ο πιο απλός τρόπος για όμορφα νύχια! Με αυτό το προϊόν, μπορείτε να κάνετε μανικιούρ μεγάλης διάρκειας χωρίς να απαιτείται επιπλέον βάση ή top coat.


 

 

 

 

Βαρεθήκατε το μανικιούρ σας; Έχει μεγαλώσει πολύ ή απλά θέλετε μια αλλαγή; Δείτε πώς μπορείτε να αφαιρέσετε το βερνίκι 3-σε-1, ώστε τα νύχια σας να είναι έτοιμα για το επόμενο χρώμα!

ΒΗΜΑ 1 

Εμποτίστε πανάκια σε ασετόν ή στο υγρό Semilac Remover.

ΒΗΜΑ 2 

Τοποθετήστε τα στα νύχια και τυλίξτε καλά με αλουμινόχαρτο κάθε νύχι - αφήστε τα να δράσουν 10–15 λεπτά.

ΒΗΜΑ 3 

Αφαιρέστε τα αλουμινόχαρτα και απομακρύνετε το βερνίκι gel με ένα στικ ή ένα pusher. Εάν το βερνίκι εξακολουθεί να μη βγαίνει εύκολα, τότε τοποθετήστε ξανά τα εμποτισμένα πανάκια με το αλουμινόχαρτο και αναμείνατε μερικά λεπτά.

ΒΗΜΑ 4 

Λειάνατε την επιφάνεια των νυχιών με τη χρήση του Semilac buffer.


Τώρα σε νέα συσκευασία! Αγαπάμε το περιβάλλον και για αυτό αφαιρέσαμε την έξτρα χαρτονένια συσκευασία. Επίσης, αυξήσαμε το μέγεθος από 5ml σε 7ml ώστε να απολαμβάνετε περισσότερο το αγαπημένο σας βερνίκι.


ONE STEP STARTER SET

 

Δεν ξέρετε πως να ξεκινήσετε; Μην ανησυχείτε! Θα βρείτε τα πάντα στο Semilac One Step Starter Set - περιλαμβάνει όλα τα απαραίτητα προϊόντα για την εφαρμογή αλλά και την αφαίρεση του αγαπημένου σας UV gel βερνικιού.

  • Σετ ημιμόνιμου μανικιούρ
    35,92 € 44,90 € *
    *Η χαμηλότερη τιμή της προσφοράς από 30 ημέρες πριν από την έκπτωση.
Φόρτωση...