Λάμπες UV Led

Φίλτρο
Φόρτωση...
Προϊόντα: 4
Ταξινόμηση ΠΙΟ ΠΟΛΥΔΙΑΦΗΜΙΣΜΕΝΟ
ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ ΤΙΜΗ
ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΙΜΗ
ΌΝΟΜΑ ΠΡΟΪΌΝΤΟΣ A-Z
ΌΝΟΜΑ ΠΡΟΪΌΝΤΟΣ Z-A
 1. Το προϊόν δεν είναι διαθέσιμο
  Εργαλεία Λαμπτήρας LED UV 24W/48
  58,41 € 64,90 €
  Χαμηλότερη τιμή σε 30 ημέρες πριν την έκπτωση: 55,17 €
 2. Εργαλεία Λαμπτήρας UV Diamond Collection 24W/48 24W/48
  53,91 € 59,90 €
  Χαμηλότερη τιμή σε 30 ημέρες πριν την έκπτωση: 50,92 €
 3. -10%
  Εργαλεία Λαμπτήρας UV LED Diamond Collection 36W/54 36W/54
  71,91 € 79,90 €
  Χαμηλότερη τιμή σε 30 ημέρες πριν την έκπτωση: 67,92 €
 4. -10%
  Εργαλεία Λαμπτήρας LED UV 24W/36 24W/36
  35,91 € 39,90 €
  Χαμηλότερη τιμή σε 30 ημέρες πριν την έκπτωση: 33,92 €
Προϊόντα: 4
Ταξινόμηση ΠΙΟ ΠΟΛΥΔΙΑΦΗΜΙΣΜΕΝΟ
ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ ΤΙΜΗ
ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΙΜΗ
ΌΝΟΜΑ ΠΡΟΪΌΝΤΟΣ A-Z
ΌΝΟΜΑ ΠΡΟΪΌΝΤΟΣ Z-A
Εικόνα Κατηγορίας

Επιλέγοντας το καλύτερο φουρνάκι νυχιών

 

Ένα φουρνάκι νυχιών πρέπει να είναι της υψηλότερης ποιότητας. Όποιος γνωρίζει τη διαδικασία του μανικιούρ με ημιμόνιμο γνωρίζει πόσο σημαντική είναι η ποιότητα του προϊόντος όταν δημιουργείς κομψές εμφανίσεις στα νύχια.

Τι πρέπει να λάβετε υπόψη όταν επιλέγετε μια ένα φουρνάκι UV ή UV LED;

Πρώτον, σκεφτείτε την ισχύ του. Ο χρόνος στεγνώματος για το ημιμόνιμο ή το gel εξαρτάται από την ισχύ της λάμπας. Λάβετε υπόψη ότι ορισμένοι τύποι συσκευών δεν είναι κατάλληλοι για όλα τα προϊόντα.

Όταν επιλέγετε ένα φουρνάκι νυχιών, θα πρέπει να λάβετε υπόψη τι είδους προϊόντα θα πολυμερίζετε με αυτό. Τα φουρνάκια UV ή UV LED μπορεί να έχουν επιπλέον χαρακτηριστικά:

- Χρονόμετρο (χρονοπρογραμματιστής)

- Αισθητήρας κίνησης (το φως ανάβει όταν εισάγετε το χέρι σας)

- Ανεμιστήρας

- Λειτουργία χαμηλής θερμότητας

- Πολλαπλές λειτουργίες στεγνώματος (π.χ. 30 δευτερόλεπτα, 60 δευτερόλεπτα, 99 δευτερόλεπτα)

 

Φουρνάκι νυχιών UV

Ένα φουρνάκι νυχιών UV είναι συχνά η προτιμώμενη επιλογή για το στέγνωμα ενός ημιμόνιμου βερνικιού ή ενός gel. Ένα φουρνάκι UV από τη Semilac εξασφαλίζει το σωστό στέγνωμα των ημιμόνιμων βερνικιών, ακόμη και αυτών με υψηλή συγκέντρωση σε χρωστικές.

Τα φουρνάκια UV διαθέτουν αυτόματο χρονόμετρο και προσφέρουν διάφορους τρόπους εργασίας. Είναι σημαντικό να συνδυάσετε τη λειτουργία εργασίας της συσκευής με το προϊόν που χρησιμοποιείτε αυτήν τη στιγμή όταν δημιουργείτε το μανικιούρ σας. Ο χρόνος πολυμερισμού εξαρτάται από την συγκέντρωση του χρώματος, το πάχος του στρώματος, τον τύπο του προϊόντος και την ισχύ της λάμπας. Ένα φουρνάκι UV της Semilac εγγυάται κομψή εμφάνιση και άνετη, εύκολη χρήση.

 

Φουρνάκι νυχιών LED

Τα φουρνάκια LED αποκτούν όλο και περισσότερη δημοφιλία. Αυτές οι συσκευές έχουν σχεδιαστεί για να στεγνώνουν το ημιμόνιμο βερνίκι νυχιών και τα περισσότερα τζελ.

Ένα φουρνάκι νυχιών LED από τη Semilac εξασφαλίζει την υψηλότερη ποιότητα. Στη μεγάλη γκάμα συσκευών μας, περιλαμβάνονται επιλογές για επαγγελματίες αισθητικούς καθώς και για όσες θέλουν να δημιουργήσουν το τέλειο μανικιούρ στο σπίτι. Τα φουρνάκια UV LED μπορούν να έχουν προγραμματισμένους χρόνους πολυμερισμού, επιτρέποντάς σας να τα προσαρμόσετε σύμφωνα με τις ανάγκες σας και με βάση τα προϊόντα που χρησιμοποιείτε.

 

Τα φουρνάκια LED της Semilac προσφέρουν κομψότητα και εργονομικό σχεδιασμό που θα ικανοποιήσει και τους πιο απαιτητικούς χρήστες. Ένα σημαντικό πλεονέκτημα των λαμπτήρων νυχιών LED είναι η ταχύτητα με την οποία στεγνώνουν τα προϊόντα styling νυχιών. Τα πιο σύγχρονα μοντέλα μπορούν να στεγνώσουν τόσο τα ημιμόνιμα, όσο και τα υβριδικά βερνίκια. Αν εκτιμάτε τον χρόνο, αυτή είναι η ιδανική λύση για εσάς!

 

Πώς να συντηρήσετε ένα φουρνάκι LED;

Οι λαμπτήρες LED, όπως κάθε ηλεκτρονικός εξοπλισμός, απαιτούν σωστή χρήση για να διασφαλιστεί η μακροχρόνια και αποτελεσματική απόδοση. Ακολουθούν ορισμένες βασικές προδιαγραφές που πρέπει να λάβετε υπόψη κατά τη συντήρηση μιας συσκευής LED, ανεξάρτητα από την ισχύ της:

- Κατά τη μεταφορά της συσκευής, αποσυνδέστε το καλώδιο τροφοδοσίας.

- Αποφύγετε καταστάσεις όπου το καλώδιο τροφοδοσίας είναι μπερδεμένο και λυγισμένο.

- Εάν η συσκευή έχει εκτεθεί σε χαμηλές ή υψηλές θερμοκρασίες, περιμένετε να επανέλθει σε θερμοκρασία δωματίου πριν την ανάψετε.

- Καθαρίστε τη συσκευή με απαλά καθαριστικά και εάν το ημιμόνιμο βερνίκι έχει στεγνώσει πάνω της, μην χρησιμοποιήσετε ασετόν για να το σκουπίσετε.

 

Μπορούν τα ημιμόνιμα βερνίκια νυχιών Semilac να αλλάξουν χρώμα;

Τα ημιμόνιμα βερνίκια πολυμερίζονται κάτω από φως UV, καθιστώντας τα πολύ ευαίσθητα στα αποτελέσματά του. Εάν ένα μανικιούρ με ημιμόνιμο εκτεθεί σε υπεριώδη ακτινοβολία για μεγάλο χρονικό διάστημα, μπορεί να παρατηρήσετε μια μικρή αλλαγή στο χρώμα, η οποία είναι μια φυσικό επακόλουθο.

Τα μανικιούρ με ημιμόνιμο είναι ευαίσθητα σε απορρυπαντικά, χρωματιστά καλλυντικά, μάσκαρα, χρώματα κ.λπ. Πρέπει να δίνεται ιδιαίτερη προσοχή όταν χρησιμοποιείτε τέτοια προϊόντα, καθώς μπορεί να προκαλέσουν αλλαγές στο χρώμα του μανικιούρ, όπως ραβδώσεις ή κηλίδες.

Λεπτομέρειες σχετικά με τα χαρακτηριστικά των επιμέρους προϊόντων Semilac και τον τρόπο εφαρμογής τους, μπορείτε να βρείτε στον ιστότοπό μας.

Πόσο συχνά πρέπει να αντικαθιστάτε τους λαμπτήρες σε ένα φουρνάκι UV;

Συνιστάται η αντικατάσταση ολόκληρου του σετ λαμπτήρων ή μπορείτε να αντικαταστήσετε μόνο τους μεμονωμένους που δεν λειτουργούν;

Η διάρκεια ζωής των λαμπτήρων UV είναι περίπου 400 έως 500 ώρες. Εάν χρησιμοποιείτε τη λάμπα συχνά, αρκετές ώρες την ημέρα, καλό είναι να αντικαθιστάτε τους λαμπτήρες περίπου κάθε 3 μήνες. Για σποραδική χρήση, αρκετές φορές το μήνα, μπορείτε να αντικαθιστάτε τους λαμπτήρες κάθε 6 έως 12 μήνες. Κατά την αντικατάσταση του λαμπτήρα, συνιστάται η αντικατάσταση ολόκληρου του σετ.