Ημιμόνιμα Βερνίκια Extend Care 5σε1

Φίλτρο
Φόρτωση...
Προϊόντα: 16
Ταξινόμηση ΠΙΟ ΠΟΛΥΔΙΑΦΗΜΙΣΜΕΝΟ
ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ ΤΙΜΗ
ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΙΜΗ
ΌΝΟΜΑ ΠΡΟΪΌΝΤΟΣ A-Z
ΌΝΟΜΑ ΠΡΟΪΌΝΤΟΣ Z-A
Προϊόντα: 16
Ταξινόμηση ΠΙΟ ΠΟΛΥΔΙΑΦΗΜΙΣΜΕΝΟ
ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ ΤΙΜΗ
ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΙΜΗ
ΌΝΟΜΑ ΠΡΟΪΌΝΤΟΣ A-Z
ΌΝΟΜΑ ΠΡΟΪΌΝΤΟΣ Z-A
Εικόνα Κατηγορίας

Τι είναι τα προϊόντα Semilac EXTEND 5 σε 1;

Τα ημιμόνιμα βερνίκια Semilac Extend 5in1 είναι μια καινοτομία που σας επιτρέπει να εξοικονομήσετε χρόνο και χρήμα! Είναι απολύτως καινοτόμα βερνίκια νυχιών που περιέχουν 5 από τις πιο επιθυμητές ιδιότητες. Χρησιμεύουν ταυτόχρονα ως βάση, χρώμα και top! Επιπλέον, σας παρέχουν τη δυνατότητα ενίσχυσης και επιμήκυνσης της πλάκας νυχιών έως και 1 εκατοστό!

Πότε να χρησιμοποιήσετε το Semilac Extend 5 σε 1;

Το Semilac Extend 5 σε 1 σας βοηθά να δημιουργήσετε ένα όμορφο μανικιούρ με ένα μόνο προϊόν, καθώς χρησιμεύουν ως βάση, χρώμα και top σε ένα προϊόν. Ωστόσο, υπάρχουν και άλλοι τρόποι να χρησιμοποιήσετε το συγκεκριμένο προϊόν - ας τους γνωρίσουμε όλους!

Το Semilac Extend 5 σε 1 επιτρέπει επίσης την ενίσχυση και την επιμήκυνση των νυχιών. Αυτό θα σας φανεί ιδιαίτερα χρήσιμο στην περίπτωση που σπάσετε ένα νύχι και δεν θέλετε να λιμάρετε τα υπόλοιπα νύχια σας κοντά. Μια ιδανική λύση για κάθε μία από μας!

Το Semilac Extend 5 σε 1 είναι επίσης ένα εξαιρετικό προϊόν για τη δημιουργία του δημοφιλούς γαλλικού μανικιούρ – μπορείτε να εφαρμόσετε τη λευκή άκρη στο Semilac Extend 5 σε 1 που έχει ψηθεί – χωρίς να χρειαστεί να περάσετε χρώμα βάσης. Ολοκληρώνουμε το look  με οποιοδήποτε top Semilac και είμαστε έτοιμες!

Τι άλλες χρήσεις μπορούν να έχουν τα ημιμόνιμα βερνίκια Extend 5 σε 1 της Semilac; Μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε ακόμη και ως βάση! Εφαρμόζετε το βερνίκι απευθείας στην πλάκα νυχιών και από πάνω μπορείτε να απλώσετε οποιοδήποτε ημιμόνιμο χρώμα.

ΦΡΟΝΤΙΔΑ 5 ΣΕ 1

Αυτή η εκπληκτική φόρμουλα δεν παρέχει μόνο τα οφέλη των ημιμόνιμων βερνικιών 5 σε 1, αλλά περιέχει επίσης συστατικά περιποίησης, όπως βιταμίνη Ε, βιοτίνη, πρωτεΐνες σόγιας και σιταριού και λάδι δέντρου τσαγιού. Ως αποτέλεσμα, το χρώμα φαίνεται εντυπωσιακό και ταυτόχρονα το βερνίκι φροντίζει την πλάκα του νυχιού, δυναμώνοντάς τη και κάνοντάς τη λιγότερο εύθραυστη.

Πώς να εφαρμόσετε τα ημιμόνιμα βερνίκια σε 1;

Ενδιαφέρεστε για τα χρώματρα Extend 5 σε 1 της Semilac αλλά δεν είστε σίγουρες πώς να αξιοποιήσετε πλήρως τις δυνατότητές τους; Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε! Ακολουθεί ένας οδηγός βήμα προς βήμα που θα κάνει την εφαρμογή των ημιμόνιμων 5 σε 1 παιχνιδάκι!

Προετοιμάστε την πλάκα ρων νυχιών

Λιμάρετε το νύχι στο επιθυμητό σχήμα, τρίψτε την πλάκα νυχιών και αφαιρέστε τη λιπαρότητα χρησιμοποιώντας το Nail Cleaner της Semilac.

Εφαρμόστε το βερνίκι Extend 5 σε 1

Εφαρμόστε μία στρώση βερνικιού Extend 5 σε 1 στο χρώμα της επιλογής σας, απευθείας στην πλάκα των νυχιών. Το πάχος της στρώσης εξαρτάται από το αποτέλεσμα που θέλετε να επιτύχετε – για την ενίσχυση ή την επιμήκυνση του νυχιού, εφαρμόστε μεγαλύτερη ποσότητα προϊόντος στρώμα-στρώμα και πολυμερίστε κάθε στρώμα κάτω από τη λάμπα.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΗ: Είναι σημαντικό να χτίσετε σωστά το νύχι (εφαρμόζοντας μια φόρμα ή ένα tip), για να διασφαλίσετε τη διάρκεια ζωής που μπορεί να σας δώσει η βάση Extend 5 σε 1 της Semilac.

Ψήσιμο

Πολυμερίστε το προϊόν κάτω από μια λάμπα Semilac. Λόγω της υψηλής συγκέντρωσης χρώματος σε αυτό το προϊόν, τα στρώματα δεν πρέπει να είναι πολύ παχιά και ο χρόνος πολυμερισμού απαιτείται να είναι διπλάσιος από το συνηθισμένο, για ένα οποιοδήποτε άλλο ημιμόνιμο χρώμα.  

Αφαίρεση του κολλώδους στρώματος

Τέλος, αφαιρέστε το στρώμα διασποράς χρησιμοποιώντας το Nail Cleaner της Semilac για να αποκαλύψετε το μοντέρνο χρώμα που έχετε επιλέξει.