Φόρτωση...
Blog Semilac
Blog

Δώρο για τη Γιορτή της Μητέρας - σετ μανικιούρ!

Πλησιάζει η Γιορτή της Μητέρας. Είναι μια ξεχωριστή γιορτή και μια τέλεια ευκαιρία να δείξουμε στη μαμά μας ότι τη θυμόμαστε και ότι την αγαπάμε. Αν δεν έχεις ακόμα ιδέα για δώρο, διάβασε οπωσδήποτε αυτό το άρθρο! Παρουσιάζουμε το σετ Semilac LOVE ME - ένα τέλειο δώρο για τη Γιορτή της Μητέρας. Ένα τέλειο δώρο για μητέρες που αγαπούν το υβριδικό μανικιούρ.

 

 

Δώρο για τη Γιορτή της μητέρασ – πώς να διαλέξω ένα τέλειο δώρο;

Όλοι αγαπάμε τις μητέρες μας και θέλουμε το καλύτερο για αυτές. Με αφορμή την επερχόμενη Ημέρα της Μητέρας, αξίζει να φροντίσεις ιδιαίτερα πως νιώθει και να της κάνεις ένα όμορφο δώρο που θα την κάνει χαρούμενη. Κάθε μητέρα είναι μοναδική και έχει τις δικές της αγαπημένες δραστηριότητες και ενδιαφέροντα. Όταν επιλέγεις ένα δώρο για τη Γιορτή της Μητέρας, φρόντισε να σκεφτείς τι θα την κάνει ιδιαίτερα χαρούμενη. Αν ξέρεις ότι στη μητέρα σου αρέσουν τα υβριδικά μανικιούρ, έκφρασε την αγάπη σου και δώσε της ένα μοναδικό και πολύ χρήσιμο δώρο! Αυτό είναι το σετ Semilac LOVE ME, χάρη στο οποίο μπορείς να δημιουργήσεις μόνη σου κομψά υβριδικά μανικιούρ. Μια περιποιημένη μητέρα είναι μια ευτυχισμένη μητέρα. Να θυμάσαι: είναι σημαντικό να βρείς ένα δώρο που είναι κατάλληλο για τη μητέρα σου - με αυτόν τον τρόπο θα δείξεις ότι νοιάζεσαι πραγματικά για αυτήν, ότι γνωρίζεις τα όνειρά της και ξέρεις τι θα την κάνει ευτυχισμένη.

 

Υβριδικά βερνίκια νυχιών - μια υπέροχη ιδέα δώρου για τη Γιορτή της μητέρασ

Τα υβριδικά βερνίκια νυχιών κερδίζουν δημοτικότητα. Διατίθενται σε μεγάλη γκάμα χρωμάτων. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την επέκταση των φυσικών νυχιών και πάνω από όλα, είναι πιο ανθεκτικά από τα κλασικά βερνίκια νυχιών. Ένα καλοφτιαγμένο υβριδικό μανικιούρ θα παραμείνει σε άψογη κατάσταση για τουλάχιστον δύο εβδομάδες, κάτι που αποτελεί σημαντικό πλεονέκτημα σε σχέση με το κλασικό βερνίκι νυχιών. Το υβριδικό βερνίκι ενισχύει επίσης τη φυσική πλάκα νυχιών, προστατεύοντάς την από σπάσιμο ή άλλες βλάβες. Επίσης, το υβριδικό μανικιούρ βοηθάει να αποκτήσουμε στα νύχια μας το σχήμα στιλέτο, που είναι πολύ στην μόδα φέτος. Ένα υβριδικό σετ μανικιούρ είναι το τέλειο δώρο για ένα άτομο που του αρέσουν τα υβριδικά μανικιούρ και οι πειραματισμοί με διαφορετικά στυλ μανικιούρ και χρώματα βερνικιών. Χάρη στο σετ μας, η εφαρμογή και η αφαίρεση του υβριδικού βερνικιού είναι εξαιρετικά εύκολη. Και το πιο σημαντικό - το σπιτικό σας μανικιούρ είναι πολύ πιο φτηνό από το μανικιούρ σε ένα επαγγελματικό σαλόνι. Το σετ υβριδικού μανικιούρ θα λειτουργήσει καλά τόσο για έμπειρους γνώστες της τέχνης του υβριδικού μανικιούρ όσο και για αρχάριους σε αυτόν τον τομέα. Αν η μητέρα σου πάντα ονειρευόταν ένα όμορφο μανικιούρ και λατρεύει να πειραματίζει με τα χρώματα, αλλά δεν έχει χρόνο για συχνές επισκέψεις σε ένα σαλόνι νυχιών, το σετ Semilac LOVE ME είναι τέλεια επιλογή.

 

 

Σετ Semilac LOVE ME – τι περιλαμβάνει;

Το σετ Semilac LOVE ME είναι ένας μοναδικός συνδυασμός προϊόντων που απαιτούνται για τη δημιουργία ενός μοναδικού υβριδικού μανικιούρ. Περιέχει τρία είδη βερνικιών:

Τα βερνίκια νυχιών στο σετ μπορούν να χρησιμοποιηθούν μεμονωμένα ή συνδυασμένα για να δημιουργήσουν πιο εκλεπτυσμένα στυλ γαλλικού μανικιούρ και ombre. Ταιριάζουν σε κάθε σχήμα και μήκος νυχιών. Είναι ανθεκτικά και δεν χρειάζονται συχνή αντικατάσταση. Όμως όταν θέλεις αφαιρούνται εύκολα. Δεν χρειάζεται να πας σε ένα επαγγελματικό σαλόνι μανικιούρ για να αφαιρέσεις το βερνίκι - τα υβριδικά σετ μανικιούρ έχουν σχεδιαστεί για να σου επιτρέπουν να απολαμβάνεις πειράματα με υβριδικό μανικιούρ στην άνεση του σπιτιού σου. Η εφαρμογή υβριδικού βερνικιού δεν ήταν ποτέ τόσο εύκολη!


Επιπλέον, το σετ Semilac LOVE ME περιλαμβάνει:

  • Λάμπα UV LED SEMILAC 24W/48
  • Top Mat Total
  • Top No Wipe Coat 7ml - ένα τέλειο top στην έκδοση χωρίς σκούπισμα, ένα προϊόν γενικής χρήσης και υψηλής ποιότητας που ταιριάζει με κάθε στυλ
  • Ξύλινα ραβδιά Semilac Quality – 10 τεμάχια: πρακτικά και ανθεκτικά, κατασκευασμένα από ξύλο καμφοράς, σου επιτρέπουν να αφαιρείς γρήγορα και αποτελεσματικά τα πετσάκια
  • Μίνι μπλοκ γυαλίσματος νυχιών και Semilac Half Moon 100/180 - το γυαλιστικό έχει δύο τύπους προφίλ για τέλεια λείανση της πλάκας νυχιών και είναι καλό σε μέγεθος: μπορείς να το πάρεις μαζί σου οπουδήποτε.
  • Semilac Nail Cleaner 50 ml - απολιπαντικό καθαριστικό νυχιών σε εύχρηστο μπουκάλι που καθαρίζει τέλεια την πλάκα των νυχιών και αυξάνει την πρόσφυση του εφαρμοσμένου προϊόντος.

Αυτό είναι το μόνο που χρειάζεσαι για να δημιουργήσεις μόνη σου ένα υβριδικό μανικιούρ. Για τους αρχάριους σε αυτό το θέμα, θα είναι χρήσιμες συμβουλές βήμα προς βήμα για το πώς να κάνεις ένα υβριδικό μανικιούρ - μπορείς να τις βρείς στην ιστοσελίδα Semilac. Το πιο σημαντικό πράγμα είναι να θυμάσαι να αφαιρέσεις τα πετσάκια πριν εφαρμόσεις την πρώτη στρώση, δηλαδή τη βάση, και να καθαρίσεις καλά την πλάκα των νυχιών αφού την κάνεις ματ με ένα μπλοκ γυαλίσματος. Η βάση είναι απαραίτητη για την προστασία της πλάκας νυχιών και την εξασφάλιση καλύτερης πρόσφυσης του βερνικιού νυχιών. Τόσο η βάση όσο και κάθε επόμενο στρώμα βερνικιού πρέπει να σκληρύνονται κάτω από μια λάμπα LED. Συνιστάται η εφαρμογή δύο στρώσεων υβριδικού βερνικιού - δεν πρέπει να είναι πολύ παχιές. Τέλος, περνάμε το top coat, το στερεώνουμε κάτω από μια λάμπα LED - και αυτό είναι. Το top no wipe δεν απαιτεί την τελική χρήση καθαριστικού, κάτι που είναι μια επιπλέον ευκολία.

 

Λάμπα UV LED στο σετ Semilac LOVE ME – ανακάλυψε τη δύναμή της!

Το σετ Semilac LOVE ME είναι επίσης μοναδικό γιατί περιέχει μια λάμπα UV LED νέας γενιάς που είναι χρήσιμη για τη σκλήρυνση του βερνικιού UV και του τζελ μανικιούρ. Αυτό είναι ένα προϊόν προσαρμοσμένο σε επαγγελματίες, ιδανικό για τη δημιουργία του τέλειου μανικιούρ! Η λάμπα SEMILAC 24W/48 UV LED έχει 30 διόδους και τρεις λειτουργίες σκλήρυνσης: 5, 30 ή 60 δευτερόλεπτα. Τι άλλο την κάνει τόσο ξεχωριστό; Η λάμπα SEMILAC 24W/48 UV LED έχει τη λειτουργία της ανεξάρτητης αύξησης της ισχύος φωτός, της τεχνολογίας Dual-LED, δηλαδή διπλής ισχύος, LED εξοικονόμησης ενέργειας και καλής ψύξης χάρη σε έναν ανεμιστήρα υψηλής ποιότητας. Ένας ειδικός αισθητήρας κίνησης ανάβει αυτόματα τη λάμπα μόλις εντοπίσει το χέρι σου. Από πρακτική πλευρά, είναι πολύ σημαντικό να καθαρίζεις εύκολα τη λάμπα. Καθαρισμός της λάμπας είναι πιο εύκολος με την αφαιρούμενη βάση. Αξίζει να καθαρίζεις την λάμπα μετά από κάθε μανικιούρ και πεντικιούρ, ειδικά αν χρησιμοποιούν τη λάμπα περισσότερα από ένα άτομο. Εκτός από τη λάμπα UV LED, το σετ περιλαμβάνει επίσης οδηγίες χρήσης. Το προϊόν καλύπτεται από 24 μήνες εγγύηση.


Περίληψη

Το σετ Semilac LOVE ME είναι ένα τέλειο δώρο για τη Γιορτή της Μητέρας. Έχει ό,τι χρειάζεται για ένα άτομο που αγαπάει να κάνει το υβριδικό μανικιούρ. Η διπλή ισχύς της λάμπας UV LED SEMILAC 24W/48 σημαίνει ότι η στερέωση του βερνικιού θέλει μόνο λίγο χρόνο. Επίσης, όλες οι άλλες πρόσθετες λειτουργίες κάνουν τη χρήση της λάμπας εξαιρετικά εύκολη και ευχάριστη. Ή μήπως η μητέρα σου θα είναι τόσο ευχαριστημένη με την χρήση της που θα σκεφτεί να ασχοληθεί επαγγελματικά με το μανικιούρ; Ένας τέτοιος συνδυασμός ευχαρίστησης και χρησιμότητας δεν είναι αδύνατος. Πολλοί επαγγελματίες στυλίστες θα ήταν περήφανοι για ένα τέτοιο φωτιστικό! Ακόμα κι αν η μητέρα σου απολαμβάνει τη λειτουργία του στο σπίτι της μόνο για δική της χρήση, σίγουρα θα θεωρήσει το δώρο μεγάλη επιτυχία. Δίνοντάς το σετ, δείχνεις πόσο σημαντική είναι για σένα η όμορφη εμφάνιση της μητέρας σου. Θα δείξει ότι καταλαβαίνεις ότι χρειάζεται μια στιγμή χαλάρωσης και χρόνο μόνο για τον εαυτό της. Αυτό το δώρο λέει περισσότερα από λόγια και εκφράζει υπέροχα τα πιο όμορφα συναισθήματα. Το όνομα του σετ (Love) δεν είναι τυχαίο - δίνοντας στη μητέρα σου το Semilac LOVE ME Set με αφορμή τη Γιορτή της Μητέρας, της λες ότι την αγαπάς πολύ και ότι είναι μοναδική και ξεχωριστή για σένα. Δώσε στη μητέρα σου χαρά και κάνε την να νιώσει ξεχωριστή!
Μπορείς να αγοράσεις το σετ Semilac LOVE ME online - απευθείας στο κατάστημα Semilac.