Φόρτωση...
Προϊόντα: 7
Ταξινόμηση ΠΙΟ ΠΟΛΥΔΙΑΦΗΜΙΣΜΕΝΟ
ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ ΤΙΜΗ
ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΙΜΗ
ΌΝΟΜΑ ΠΡΟΪΌΝΤΟΣ A-Z
ΌΝΟΜΑ ΠΡΟΪΌΝΤΟΣ Z-A
 1. Ακρυλικό τζελ Double Flex Acrylgel Warm Nude 30g
  19,90 €
 2. Ακρυλικό τζελ Double Flex Acrylgel Diamond Cream 30g
  19,90 €
 3. Ακρυλικό τζελ Double Flex Acrylgel Light Pink 30g
  19,90 €
 4. Τζελ αναδόμησης Builder Gel Cover Warm Beige 15 g
  12,90 €
 5. Τζελ αναδόμησης Jelly Builder Gel Clear Pink 15 g
  12,90 €
 6. Τζελ αναδόμησης Builder Gel Cover Super Rose 15 g
  12,90 €
 7. Τζελ αναδόμησης Builder Gel Clear 15 g
  12,90 €
Προϊόντα: 7
Ταξινόμηση ΠΙΟ ΠΟΛΥΔΙΑΦΗΜΙΣΜΕΝΟ
ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ ΤΙΜΗ
ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΙΜΗ
ΌΝΟΜΑ ΠΡΟΪΌΝΤΟΣ A-Z
ΌΝΟΜΑ ΠΡΟΪΌΝΤΟΣ Z-A
Εικόνα Κατηγορίας

Τι είναι τo μανικιούρ με gel;

Τα gel είχαν αποκτήσει τεράστια δημοφιλία και έχουν χτίσει το κοινό τους πριν την εμφάνιση των ημιμόνιμων βερνικιών. Τα gel ήταν κάποτε η μόνη μέθοδος για μανικιούρ μεγάλης διάρκειας – όταν εφαρμόζεται σωστά, το gel εξασφαλίζει ένα όμορφο look που διαρκεί έως και 4 εβδομάδες!

Δεν είναι περίεργο που το gel έχει εκτιμηθεί από τους λάτρεις των νυχιών σε όλο τον κόσμο – προσφέρει ανθεκτικότητα και ανεκτίμητη άνεση! Τα gel είναι προϊόντα σχεδιασμένα για βάψιμο, χτίσιμο νυχιών και δημιουργία μοναδικών σχεδίων.

Τα gel μπορεί να διαφέρουν ως προς τη σύνθεση - η επιλογή του πάχους του gel εξαρτάται από τη μέθοδο εφαρμογής. Επιπλέον, τα gel μπορούν να κατηγοριοποιηθούν σε μονοφασικά και τριφασικά.

Τα gel μιας φάσης χρησιμεύουν ως βάση, υλικό για χτίσιμο και τελική επίστρωση.

Τα τριφασικά gel χρησιμοποιούνται για το χτίσιμο και την ενίσχυση σε μακριά νυχιών. Τα gel νυχιών εγγυώνται ένα μοναδικό και εξαιρετικά ανθεκτικό στυλ.

Η Semilac προσφέρει μια σειρά από χρωματιστά gel, καθώς και προϊόντα για την κατασκευή νυχιών με gel και τη δημιουργία υπέροχων σχεδίων. Τα gel Semilac, όπως όλα τα άλλα προϊόντα της συλλογής μας, διαθέτουν τις απαραίτητες πιστοποιήσεις και εγκρίσεις. Τα gel νυχιών μας εγγυώνται την υψηλότερη ποιότητα!

Έγχρωμα gel Semilac – βουτήξτε στον πλούτο της χρωματικής μας παλέτας!

Τα χρωματιστά gel της Semilac είναι μια εξαιρετική επιλογή για τις γυναίκες που εκτιμούν υψηλή ποιότητα στα προϊόντα που επιλέγουν και την αντοχή του μανικιούρ τους.

Τα gel σας επιτρέπουν να απολαύσετε το στυλ σας για εβδομάδες – τα νύχια με gel είναι μια από τις μεθόδους για μοναδικά σχέδια που διαρκούν έως και ένα μήνα!

Πώς να κάνετε νύχια με gel;

Για να δημιουργήσετε στυλ στα νύχια σας με τη χρήση gel, θα χρειαστείτε προϊόντα Semilac, λίγη δεξιοτεχνία και πιστή εφαρμογή της διαδικασίας για τη χρήση του gel.

Ακούγεται τρομακτικό; Μην ανησυχείτε – με τις συμβουλές μας, τα προϊόντα μας και η σωστή χρήση τους δεν θα αντιμετωπίσετε κανένα πρόβλημα!

Είστε έτοιμη; Ας αρχίσουμε! Όταν κάνετε gel νύχια, μην ξεχνάτε τους βασικούς κανόνες υγιεινής – ξεκινήστε απολυμαίνοντας τα χέρια σας!

Εφαρμόστε το gel στα νύχια σας μόνο όταν η πλάκα νυχιών είναι σε καλή κατάσταση και δεν υπάρχουν αντενδείξεις για τη χρήση της μεθόδου gel. Σπρώξτε προς τα πίσω τα πετσάκια μ. Μπορείτε να τα μαλακώσετε με το Semilac Remover Cuticle Remover και να κόψετε απαλά κάθε περίσσεια. Στη συνέχεια, δώστε σχήμα στα νύχια σας με μια λίμα Semilac 100/180 και λιμάρετε την επιφάνεια με ένα buffer Semilac. Στη συνέχεια, αφαιρέστε τη λιπαρότητα από την πλάκα νυχιών με το Semilac Nail Cleaner χρησιμοποιώντας μαντηλάκια που δεν αφήνουν χνούδι. Εφαρμόστε το primer και περιμένετε να εξατμιστεί.

Για να δημιουργήσετε νύχια με gel, πρέπει να τοποθετήσετε μια φόρμα κάτω από το νύχι – η ακρίβεια είναι το κλειδί! Εφαρμόστε gel μίας φάσης στην πλάκα των νυχιών και επεκτείνετε το στο επιθυμητό μήκος και σχήμα στη φόρμα. Πολυμερίστε το gel στο φουρνάκι.

Το gel τριών φάσεων απαιτεί τη χρήση της βάσης Semilac Extend Base ή μιας βάσης για gel. Εφαρμόστε τη δεύτερη στρώση gel και πολυμερίστε την στο φουρνάκι. Μετά τη σκλήρυνση, αφαιρέστε τη φόρμα το τούνε χρησιμοποιώντας ένα ειδικό εργαλείο.

Αφού χτίσετε και σκληρύνετε το νύχι, αφαιρέστε τη λιπαρότητα με το με Semilac Nail Cleaner και ξεκινήστε να διαμορφώνετε τα νύχια με μια λίμα Semilac 100/180. Μόλις πετύχετε το επιθυμητό σχήμα, καθαρίστε ξανά το νύχι με ένα μαντηλάκι που δεν αφήνει χνούδι εμποτισμένο με Semilac Nail Cleaner.

Τώρα ήρθε η ώρα για τα χρωματιστά gel Semilac! Μπορείτε επίσης να επιλέξετε ημιμόνιμα βερνίκια Semilac για να δημιουργήσετε ένα μοναδικό στυλ. Στεγνώνετε πάντα στο φουρνάκι. Τέλος, εφαρμόστε την τρίτη στρώση gel μιας φάσης. Στην περίπτωση τριφασικών gel νυχιών, χρησιμοποιήστε το Semilac Top και, στη συνέχεια, πολυμερίστε το σε φουρνάκι. Εάν έχετε επιλέξει ημιμόνιμα βερνίκια νυχιών με αντί για έγχρωμα gel, τελειώστε με το UV gel TOP της Semilac. Τα νύχια σας είναι σχεδόν έτοιμα! Απλώς αφαιρέστε τη λιπαρότητα τα με ένα μαντηλάκι που δεν αφήνει χνούδι, εμποτισμένο με το Semilac Nail Cleaner και τελειώσατε!

 

Τι είναι το acrylgel;

Το Acrylgel είναι μια καινοτομία στην αγορά που σταδιακά αποκτά όλο και περισσότερους θαυμαστές. Είναι ένα προϊόν που συνδυάζει σκληρό ακρυλικό και εύκαμπτο gel. Αυτός ο συνδυασμός παρέχει ένα εξαιρετικά ανθεκτικό στη φθορά μανικιούρ.

Τα Acrylgels λειτουργούν εξαιρετικά για την επιμήκυνση ή την ενίσχυση της πλάκας των νυχιών. Εάν η πλάκα των νυχιών είναι αδύναμη και η ανάπτυξή της απαιτεί πολλή προσπάθεια, το acrylgel μπορεί να βοηθήσει! Μετά τη σκλήρυνση του προϊόντος στο φουρνάκι, τα νύχια αποκτούν αντοχή, αλλά χωρίς τη δημιουργία του κολλώδους στρώματος, κάνοντας τη συνέχεια της δουλειάς σας ακόμη πιο εύκολη.

Ένα επιπλέον πλεονέκτημα του acrylgel είναι η μείωση της αίσθησης καψίματος που συχνά σχετίζεται με το στέγνωμα σε φουρνάκι και τις πυκνές υφές.

Τα Acrylgels μπορούν επίσης να συνδυαστούν με ημιμόνιμα βερνίκια Semilac για να δημιουργήσουν ενδιαφέροντες και πολύχρωμους συνδυασμούς. Επομένως, είναι απαραίτητο να επιλέξετε το σωστό χρώμα Acrylgel για να αναδείξετε το χρώμα των νυχιών σας.

Τι χρειάζεστε για να δημιουργήσετε ένα στυλ με acrylgel;

Για να δημιουργήσετε ένα στυλ, εκτός από την επιλογή ενός Double Flex Acrylgel από τη Semilac, θα χρειαστείτε τα αξεσουάρ που είναι διαθέσιμα στην συλλογή μας:

 

Semilac Acrylic Gel Tool, μια σπάτουλα που χρησιμοποιείται για την εξαγωγή του προϊόντος από το σωληνάριο και την εφαρμογή του στην πλάκα των νυχιών. Είναι ένα από τα αξεσουάρ που θα διευκολύνουν και θα απλοποιήσουν σημαντικά την εργασία με το Double Flex Acrygel της Semilac.

Semilac Double Flex Acrylgel Tips, φόρμες ειδικά σχεδιασμένες για την επιμήκυνση και τη διαμόρφωση των νυχιών, η οποίες διασφαλίζουν το σωστό σχήμα.

Semilac Acrylgel Liquid, ένα ειδικό υγρό για την ομοιόμορφη κατανομή του Double Flex Acrygel στην πλάκα των νυχιών. Ένα πινέλο για gel Semilac, εμποτισμένο με υγρό Semilac Acylgel, θα σας βοηθήσει να εφαρμόσετε καλύτερα το προϊόν, επιταχύνοντας τη διαδικασία.

Πώς να εφαρμόσετε το acrylgel;

Μέθοδος εφαρμογής χωρίς επιμήκυνση:

Προετοιμάστε σωστά την πλάκα νυχιών για μανικιούρ.

Αφαιρέστε το προϊόν από το σωληνάριο χρησιμοποιώντας το Semilac Acrylic Gel Tool και εφαρμόστε το στο νύχι.

Στη συνέχεια, εφαρμόστε μία μόνο στρώση του προϊόντος χρησιμοποιώντας πινέλο για gel της Semilac – σε οποιοδήποτε σχήμα και μέγεθος.

Για επιμήκυνση νυχιών, μπορείτε να επιλέξετε μία από τις δύο μεθόδους:

Η πρώτη μέθοδος περιλαμβάνει τη χρήση ειδικών φορμών Semilac Double Flex Acrylgel Tips για επιμήκυνση και διαμόρφωση του νυχιού. Επιλέξτε μια φόρμα που ταιριάζει με το σχήμα και το μέγεθος του νυχιού.

Πρώτα, πιέστε το προϊόν από το σωληνάριο και, στη συνέχεια, εφαρμόστε το χρησιμοποιώντας το εργαλείο της Semilac για Acrylic Gel στην εσωτερική πλευρά της φόρμας.

Απλώστε ομοιόμορφα το προϊόν στη φόρμα χρησιμοποιώντας ένα Semilac Gel Brush βουτηγμένο σε Semilac Acryl Gel Liquid (ή Semilac Nail Cleaner).

Αφού εφαρμόσετε σωστά το acrylgel στη φόρμα, μπορείτε να στερεώσετε ολόκληρη τη φόρμα (με το προϊόν που εφαρμόζετε) στο νύχι, πιέζοντάς το στην πλάκα νυχιών.

Στη συνέχεια, για να στεγνώσει το προϊόν, τοποθετήστε το στο φουρνάκι (ο χρόνος σκλήρυνσης εξαρτάται από τον τύπο του λαμπτήρα και την ισχύ του).

Μετά τη σκλήρυνση του προϊόντος, μπορείτε να αφαιρέσετε τη φόρμα. Τα νύχια τώρα θα πρέπει να είναι σωστά χτισμένο και έτοιμο για περαιτέρω styling. Ανάλογα με τη μέθοδο της εκάστοτε nail artist, σε ορισμένες περιπτώσεις, μπορεί να χρειαστεί επιπλέον λεπτό φινίρισμα ή λιμάρισμα.

Η δεύτερη μέθοδος επιμήκυνσης περιλαμβάνει τη χρήση φόρμας για πλατύ νύχι Semilac Shaper ή Slim Nail Forms Semilac Shaper.

Τοποθετήστε τη φόρμα που επιλέξατε κάτω από το νύχι.

Στη συνέχεια, πιέστε οποιαδήποτε ποσότητα του προϊόντος από το σωληνάριο, το οποίο απλώνετε στο νύχι με την ειδική σπάτουλα - Semilac Acrylic Gel Tool και το διαμορφώνετε με ένα Semilac Gel Brush εμποτισμένο σε Semilac Acryl Gel Liquid (ή Semilac Nail Cleaner).

Αφού διαμορφώσετε σωστά το νύχι, λαμβάνοντας υπόψη τη σωστή δομή του, πολυμερίστε το στο φουρνάκι (ο χρόνος πολυμερισμού εξαρτάται από τον τύπο του λαμπτήρα και την ισχύ του).

Μετά τη σκλήρυνση του προϊόντος, μπορείτε να αφαιρέσετε τη φόρμα. Το νύχι τώρα θα πρέπει να είναι χτισμένο σωστά και έτοιμο για styling. Ανάλογα με τη μέθοδο της εκάστοτε nail artist, σε ορισμένες περιπτώσεις, μπορεί να χρειαστεί επιπλέον λεπτό φινίρισμα ή λιμάρισμα.