Σετ Ημιμόνιμου Μανικιούρ

Φίλτρο
Φόρτωση...
Προϊόντα: 5
Ταξινόμηση ΠΙΟ ΠΟΛΥΔΙΑΦΗΜΙΣΜΕΝΟ
ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ ΤΙΜΗ
ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΙΜΗ
ΌΝΟΜΑ ΠΡΟΪΌΝΤΟΣ A-Z
ΌΝΟΜΑ ΠΡΟΪΌΝΤΟΣ Z-A
  1. Νέο
    Σετ Σετ All about Nudes
    29,90 €
  2. Bestseller
  3. Bestseller
Προϊόντα: 5
Ταξινόμηση ΠΙΟ ΠΟΛΥΔΙΑΦΗΜΙΣΜΕΝΟ
ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ ΤΙΜΗ
ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΙΜΗ
ΌΝΟΜΑ ΠΡΟΪΌΝΤΟΣ A-Z
ΌΝΟΜΑ ΠΡΟΪΌΝΤΟΣ Z-A
Εικόνα Κατηγορίας

Starter Σετ για Ημιμόνιμο Μανικιούρ

Ονειρεύεστε ημιμόνιμο μανικιούρ αλλά δεν ξέρετε από πού να ξεκινήσετε; Είστε στο σωστό μέρος! Σε αυτήν την ενότητα, μπορείτε να αποκτήσετε το τέλειο kit για να ξεκινήσετε! Κάθε kit περιλαμβάνει όλα τα απαραίτητα προϊόντα για την εφαρμογή και την αφαίρεση ημιμόνιμου βερνικιού. Τα starter σετ για ημιμόνιμο είναι επίσης μια εξαιρετική ιδέα δώρου για κάποια που της αρέσει αυτή η λύση, αλλά δεν έχει κάνει ακόμα το βήμα.

Επιλέγοντας kit νυχιών

Κάθε kit περιλαμβάνει ένα φουρνάκι με διαφορετικές προδιαγραφές. Ορισμένα είναι ιδανικά για περιστασιακή χρήση, ενώ άλλα είναι ιδανικά για καθημερινή επαγγελματική εργασία. Επιλέξτε το τέλειο «σετ ημιμόνιμου μανικιούρ» και απολαύστε ένα άψογο μανικιούρ έως και 21 ημέρες!

Τι θα βρείτε σε ένα σετ ημιμόνιμου μανικιούρ

Στα starter kit της Semilac για ημιμόνιμο, θα βρείτε όλα τα απαραίτητα προϊόντα για να δημιουργήσετε μια ένα φανταστική στυλ στα νύχια σας με ημιμόνιμα χρώματα. Το kit περιλαμβάνει top, βάση, ένα ή περισσότερα χρώματα και τα αξεσουάρ που χρειάζονται για την εφαρμογή και την αφαίρεση του ημιμόνιμου.

Κάθε kit περιλαμβάνει επίσης ένα φουρνάκι Semilac. Η ισχύς, το σχήμα και οι δυνατότητές του περιγράφονται λεπτομερώς στις περιγραφές κάθε kit.

 

Ημιμόνιμο Μανικιούρ Βήμα-Βήμα

Το starter kit για μανικιούρ με ημιμόνιμο σας επιτρέπει να μπείτε γρήγορα και εύκολα στον κόσμο της δημιουργίας. Το εκπαιδευτικό υλικό που περιλαμβάνεται θα σας καθοδηγήσει βήμα προς βήμα για το πώς να δημιουργήσετε ένα τέλειο μανικιούρ με ημιμόνιμο. Κάθε starter kit περιλαμβάνει:

1. Ένα φουρνάκι νυχιών με επιλεγμένη ισχύ και τεχνολογία UV ή UV LED. Ταιριάξτε την ισχύ και τη λειτουργικότητα της συγκεκριμένης συσκευής στις ανάγκες του μανικιούρ σας και θα είστε ικανοποιημένες με τα αποτελέσματα για μεγάλο χρονικό διάστημα.

2. Κλασική βάση για ημιμόνιμο Η ποιότητα της βάσης Semilac είναι ιδιαίτερα σημαντική γιατί είναι το μόνο προϊόν που αλληλεπιδρά άμεσα με την πλάκα νυχιών.

3. Topcoat - το εξωτερικό στρώμα που προστατεύει ακόμη περισσότερο το χρώμα από γρατσουνιές και ξεθώριασμα.

4. Ανάλογα με το kit που έχετε επιλέξει, μπορεί να περιλαμβάνονται ένα ή περισσότερα ημιμόνιμα χρώματα. Κατά μέσο όρο, ένα μπουκάλι ημιμόνιμου βερνικιού σε συγκεκριμένο χρώμα καλύπτει περίπου 10 εφαρμογές ή περίπου 100 νύχια.

5. Nail Cleaner - ένα ιδανικό αφαιρετικό για την απομάκρυνση της λιπαρότητας από την πλάκα των νυχιών, που χρησιμοποιείται από εκατοντάδες πελάτες.

6. Semilac Acetone, που λειτουργεί τέλεια κατά την αφαίρεση των μανικιούρ με ημιμόνιμο.

7. Λίμες νυχιών, ένα buffer, καθώς και βαμβακερά μαξιλάρια.

Πώς είναι ένα kit μανικιούρ;

Κάθε kit styling έχει ειδική συσκευασία, διασφαλίζοντας ότι κανένα προϊόν δεν θα μετακινηθεί από τη θέση του. Τίποτα δεν διασκορπίζεται ή δεν καταστρέφεται κατά τη μεταφορά.

Έχουμε φροντίσει επίσης την εμφάνιση της συσκευασίας, που είναι μίνιμαλ και πολύ κομψή. Έτσι, κάθε starter kit της Semilac είναι ένας ωραίος τρόπος να κάνετε μία έκπληξη στα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Σε ποιον απευθύνεται ένα kit ημιμόνιμου μανικιούρ;

Δεν είναι δύσκολο, και τα αποτελέσματα και η αντοχή θα σας εκπλήξουν σε σημείο που θα ξεχάσετε τις άλλες μεθόδους styling! Έτσι, υπάρχει μόνο μία απάντηση στην ερώτηση για ποιον είναι αυτό το  kit - για κάθε λάτρη των περιποιημένων νυχιών.

Όλα τα προϊόντα που περιλαμβάνονται στο starter kit είναι Semilac;

Ναι, για κάθε προϊόν που πουλάμε, τόσο μεμονωμένα όσο και σε kit, αναλαμβάνουμε την πλήρη ευθύνη. Είμαστε η κατασκευάστρια εταιρία κάθε προϊόντος που περιλαμβάνεται στα kit μανικιούρ και εγγυόμαστε την υψηλή ποιότητα και την ασφάλειά τους.