Πιστοποιήσεις Semilac

 

 

 

 

 

 

 

Τα προϊόντα και τα αξεσουάρ μας έχουν αγαπηθεί από πολυάριθμους επαγγελματίες και nail enthusiasts. Στη Semilac, είμαστε υπερήφανοι για τη δέσμευσή μας στην ποιότητα και την ασφάλεια, η οποία αντικατοπτρίζεται στις πιστοποιήσεις που έχουμε αποκτήσει.

 

Δείτε τις όλες και βεβαιωθείτε για την ασφάλεια και την κορυφαία ποιότητα των προϊόντων μας.

 

 

 

 

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ GMP (ΟΡΘΕΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ)

 

Είμαστε περήφανοι που κατέχουμε την πιστοποίηση ISO 22716:2009, μια απόδειξη της προσήλωσής μας στις Ορθές Βιομηχανικές Πρακτικές (GMP) στη βιομηχανία των καλλυντικών και της προσωπικής φροντίδας. Αυτή η πιστοποίηση εγγυάται ότι τα προϊόντα μας πληρούν τα υψηλότερα διεθνή πρότυπα, παρέχοντάς σας λύσεις περιποίησης κορυφαίας ποιότητας, φιλικές προς το δέρμα.

 

 

 

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ IFS

 

H πιστοποίηση IFS (International Featured Standards), είναι ένα παγκοσμίως αναγνωρίσιμο σήμα για την αριστεία στη βιομηχανία των καλλυντικών. Αυτή η πιστοποίηση είναι μια περίτρανη απόδειξη ότι είμαστε προσηλωμένοι στην παραγωγή ασφαλών προϊόντων κορυφαίας ποιότητας και ότι η Semilac συμμορφώνεται με τα διεθνή πρότυπα.

 

 

 

ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ

 

Όλα τα προϊόντα μας υποβάλλονται σε αυστηρό δερματολογικό έλεγχο. Δίνουμε προτεραιότητα στην υγεία και την ευημερία των πελατών μας, διασφαλίζοντας ότι τα προϊόντα μας είναι ασφαλή και αποτελεσματικά.

 

 

 

 

 

 

Φόρτωση...