Φόρτωση...

Το πεντικιούρ απογειώνεται σε ανοιχτά νερά!

Προϊόντα που χρησιμοποιούνται στο styling

Σύνολο 9,90 €

Θα κερδίσετε Semilac points 20 Ημι-σημεία

  • Δωρεάν παράδοση από €50
  • 30 ημέρες για την επιστροφή των αγορών
  • Παραδοση σε 48 ωρεσ
  • Προϊόντα κορυφαίας ποιότητας

Χαρακτηριστικό
Icon επίπεδο δυσκολίας επίπεδο δυσκολίας:  Αρχάριοι
Περιγραφή

Το πεντικιούρ κάνει διακοπές από την καθημερινή ρουτίνα!

Το Πεντικιούρ επιλέγει μια ναυτική ατμόσφαιρα για το καλοκαίρι. Τέρμα τα βαριά παπούτσια που καλύπτουν ολόκληρα τα πόδια σας! Με τα ελαφριά σανδάλια να παίρνουν τη θέση τους, ήρθε η ώρα για διακοπές! Άνετα παντελόνια, μια funky τσάντα και... ένα πεντικιούρ που ταιριάζει με όλα. Επιλέξτε θετικά χρώματα και χαμογελάστε ειλικρινά. Ας βάλουμε πλώρη για τα ανοιχτά νερά της χαλάρωσης!

Υβριδικό πεντικιούρ - και είστε πανέμορφη!

Καπετάνιε, αφήστε μας να επιβιβαστούμε! Έχουμε μαζί μας μια θάλασσα από χαμόγελα και θετικότητα! Αυτό λαθραίνει ακόμη και το υβριδικό πεντικιούρ μας! Απλά ρίξτε μια ματιά! Το 056 Semilac Pink Smile είναι η χαρά στην πιο πολύχρωμη μορφή της. Και το συνδυάσαμε με ένα ζευγάρι παπούτσια σε ναυτικό στιλ!

Με ένα τέτοιο σετ, δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείτε για το αύριο. Όπου κι αν σαλπάρουμε - θα δείχνουμε όμορφες και σωστές! Αλλά παρακαλώ πάρτε μας μακριά, εκεί όπου τα νερά είναι γαλαζοπράσινα και οι φοίνικες είναι φορτωμένοι με καρύδες. Εκεί θα ξεκουραστούμε καλύτερα. Το υβριδικό μας πεντικιούρ είναι έτοιμο για ένα τέτοιο ταξίδι!

Η δύναμη της εμπιστοσύνης είναι στα χέρια μας

Έχετε ερωτευτεί τα καλλυντικά Semilac και δεν θα σας απογοητεύσουμε: