Φόρτωση...
Υγρά και απολιπαντικά

Ημιμόνιμο αφαιρετικό βερνικιού νυχιών 125 ml

Το υβριδικό αφαιρετικό βερνικιών, το δημοφιλές αφαιρετικό που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να αφαιρέσετε τα υβριδικά γρήγορα και αποτελεσματικά. Ένα, δύο και έτοιμο!
4,90 €
Θα κερδίσετε Semilac points 20 Ημι-σημεία

  • Δωρεάν παράδοση από €50
  • 30 ημέρες για την επιστροφή των αγορών
  • Παραδοση σε 48 ωρεσ
  • Προϊόντα κορυφαίας ποιότητας

Ο δρόμος προς τα υβρίδια
Περιγραφή
Εάν θέλετε να αφαιρέσετε το υβριδικό βερνίκι από τα πλακάκια σας γρήγορα και αποτελεσματικά, χρησιμοποιήστε ένα ειδικό προϊόν με τη μορφή αφαίρεσης - ένα ειδικό αφαίρεσης για υβριδικό styling. Χρειάζονται μόλις 10-15 λεπτά για να αφαιρέσετε το προηγούμενο μανικιούρ χωρίς να καταστρέψετε την πλάκα, όπως συμβαίνει με το ξεφλούδισμα των υβριδικών. Βολικό στη χρήση, το προϊόν είναι κατάλληλο τόσο για επαγγελματική όσο και για οικιακή χρήση. Δερματολογικά ελεγμένο.Στο ηλεκτρονικό κατάστημα της Semilac θα βρείτε υβριδικά προϊόντα αφαίρεσης βερνικιού σε χωρητικότητες 1000, 500, 125 και 50 ml. Επιλέξτε τώρα την έκδοση που σας ταιριάζει καλύτερα
Χρήση των

Για να αφαιρέσετε το ημιμόνιμο βερνίκι νυχιών με την ακετόνη Semilac, πρώτα γυαλίστε απαλά την επιφάνεια με μια ελαφρόπετρα ή μια λίμα 180/240 και στη συνέχεια χρησιμοποιήστε τα ειδικά περιτυλίγματα αφαίρεσης Semilac για να αραιώσετε το ημιμόνιμο βερνίκι νυχιών.

Κάθε κομμάτι της μεμβράνης έχει ένα βαμβακερό επίθεμα το οποίο εμποτίζετε με ασετόν, στη συνέχεια εφαρμόζετε σε κάθε νύχι και τυλίγετε με την μεμβράνη.

Αφήστε τα νύχια τυλιγμένα στο φιλμ για 10-15 λεπτά. Στη συνέχεια, αφαιρέστε το φιλμ και αφαιρέστε τα υπολείμματα με ένα σπρώξιμο.

Η δύναμη της ακρίβειας στα χέρια μας

Η δύναμη της ακρίβειας στα χέρια μας

Σύνθεση
Acetone, Lanolin
Προφυλάξεις

Διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες.
Να φυλάσσεται μακριά από παιδιά.
Αποφύγετε την επαφή με τα μάτια.
Αποφύγετε την παρατεταμένη επαφή με το δέρμα.
Μην εφαρμόζετε σε ερεθισμένο ή κατεστραμμένο δέρμα.
Χρησιμοποιήστε το σε καλά αεριζόμενο χώρο.
Μην εισπνέετε απευθείας τους ατμούς του προϊόντος.
Μόνο για επαγγελματική χρήση.

Η δύναμη της εμπιστοσύνης είναι στα χέρια μας

Έχετε ερωτευτεί τα καλλυντικά Semilac και δεν θα σας απογοητεύσουμε: