Semilac Nail Cleaner 125ml

Semilac Nail Cleaner 125ml
4,00 €

ΜΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ

Υγρό για την απολίπανση και την προετοιμασία της φυσικής πλάκας του νυχιού, πριν το μανικιούρ. Αφαιρεί ιδανικά τη λεπτή και κολλώδη ουσία. Χρήσιμο για το πλύσιμο εργαλείων, δοχείων, UV λαμπών και του χώρου εργασίας .Δεν χαλάει βαμμένες επιφάνειες.

Δείτε περισσότερα
Χρήση
Πριν ξεκινήσουμε το ημιμόνιμο μανικιούρ, αρχικά πρέπει να προετοιμάσουμε την φυσική πλάκα, κάνοντας ματ το νύχι με την κατάλληλη λίμα ή μπάφερ. Στη συνέχεια, απολιπαίνουμε με το Semilac Nail Cleaner εμποτισμένο σε χαρτάκι κυτταρίνης. Τώρα μπορείτε να ξεκινήσετε την εφαρμογή μανικιούρ. Αφού τελειώσετε το μανικιούρ, εαν εφαρμόσετε Semilac Top, θα παρατηρήσετε ένα κολλώδες υπόλειμμα. Με το Nail Cleaner και τα εμποτισμένα χαρτάκια κυτταρίνης μπορείτε να το καθαρίσετε. Δείτε περισσότερα
Ingredients: Isopropyl Alcohol, Aqua
Να φυλάσσεται μακριά από παιδιά. Εύφλεκτο προϊόν. Να μην φυλάσσεται σε χώρους με υψηλή θερμοκρασία. Να χρησιμοποιείται σε καλά αεριζόμενο χώρο. Μην εισπνέετε απευθείας το προϊόν. Αποφύγετε την επαφή με τα μάτια. Αποφύγετε την παρατεταμένη επαφή με το δέρμα. Μην το χρησιμοποιείτε σε ερεθισμένο δέρμα.
Οι κριτικές σας

Ανυπομονούμε να βαθμολογήσετε το προίόν...

Το προϊόν δεν έχει ακόμα αξιολογηθεί

Καταχωρήστε την κριτική σας
Καταχωρήστε την κριτική σας

Γράψτε μια κριτική

Semilac Nail Cleaner 125ml

Semilac Nail Cleaner 125ml
Η Βαθμολογία σας
απαραίτητα πεδία