Φόρτωση...
Bestseller
Υγρά και απολιπαντικά

Απολιπαντικό νυχιών 125 ml

Ένα ισχυρό και αποτελεσματικό καθαριστικό νυχιών που θα κάνει το μανικιούρ σας να προσκολλάται καλύτερα στην πλάκα των νυχιών και συνεπώς να διαρκεί περισσότερο.
4,50 €
Θα κερδίσετε Semilac points 20 Ημι-σημεία

  • Δωρεάν παράδοση από €50
  • 30 ημέρες για την επιστροφή των αγορών
  • Παραδοση σε 48 ωρεσ
  • Προϊόντα κορυφαίας ποιότητας

Τέλεια ανθεκτικό μανικιούρ
Περιγραφή
Αυτό το προϊόν είναι απαραίτητο για τζελ και υβριδικά μανικιούρ. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για σχεδιασμό νυχιών με δύο τρόπους. Πρώτον, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να αφαιρέσετε λιπαρά υπολείμματα από την πλάκα νυχιών και να κάνετε το εφαρμοζόμενο προϊόν να κολλήσει καλύτερα. Δεύτερον, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να απομακρύνετε το στρώμα despersion, το λεπτό, κολλώδες φιλμ που σχηματίζεται μετά την εφαρμογή του προϊόντος και τη σκλήρυνσή του. Το καθαριστικό των 125 ml είναι ένα μικρό, εύχρηστο μπουκαλάκι που μπορείτε να έχετε μαζί σας ακόμα και όταν ταξιδεύετε. Το προϊόν είναι δερματολογικά ελεγμένο.Ελέγξτε επίσης άλλους όγκους σκευασμάτων Semilac για την απολίπανση της πλάκας και την αύξηση της ανθεκτικότητας του μανικιούρ. Κάντε τα νύχια σας να δείχνουν πάντα τέλεια"
Χρήση των
Απολίπανση του φυσικού νυχιού Πριν από το μανικιούρ, στρώστε την επιφάνεια του νυχιού με μια ελαφρόπετρα. Στη συνέχεια, εμποτίστε ένα βαμβάκι με το Semilac Nail Sleaner και τρίψτε οποιοδήποτε νύχι. Αυτό θα απολιπώσει τα νύχια και θα απομακρύνει τη σκόνη και τη βρωμιά από το τρίψιμο.Αφαίρεση της στρώσης διασποράς Αφού εφαρμόσετε το Semilac Top coat και σκληρύνετε το μανικιούρ, αφαιρέστε την κολλώδη στρώση διασποράς με το Semilac Nail Cleaner. Εμποτίστε ένα βαμβάκι με Seilac Nail Cleaner και καθαρίστε ολόκληρο το νύχι μέχρι να αφαιρεθεί το κολλώδες στρώμα.
Η δύναμη της ακρίβειας στα χέρια μας

Η δύναμη της ακρίβειας στα χέρια μας

Σύνθεση
Isopropyl Alcohol, Aqua
Προφυλάξεις

Διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες.
Να φυλάσσεται μακριά από παιδιά.
Αποφύγετε την επαφή με τα μάτια.
Αποφύγετε την παρατεταμένη επαφή με το δέρμα.
Μην εφαρμόζετε σε ερεθισμένο ή κατεστραμμένο δέρμα.
Χρησιμοποιήστε το σε καλά αεριζόμενο χώρο.
Μην εισπνέετε απευθείας τους ατμούς του προϊόντος.
Μόνο για επαγγελματική χρήση.

Η δύναμη της εμπιστοσύνης είναι στα χέρια μας

Έχετε ερωτευτεί τα καλλυντικά Semilac και δεν θα σας απογοητεύσουμε: