Φόρτωση...

Ροζ υβριδικό πεντικιούρ και ένα ειλικρινές χαμόγελο έτοιμο!

Προϊόντα που χρησιμοποιούνται στο styling

Σύνολο 9,90 €

Θα κερδίσετε Semilac points 20 Ημι-σημεία

  • Δωρεάν παράδοση από €50
  • 30 ημέρες για την επιστροφή των αγορών
  • Παραδοση σε 48 ωρεσ
  • Προϊόντα κορυφαίας ποιότητας

Χαρακτηριστικό
Icon επίπεδο δυσκολίας επίπεδο δυσκολίας:  Αρχάριοι
Περιγραφή

Υβριδικό πεντικιούρ - κατακτήστε τον κόσμο με ροζ!

Το υβριδικό πεντικιούρ είναι μια εξαιρετική λύση αν θέλετε να είστε σίγουρη ότι η εμφάνισή σας είναι πάντα γυαλισμένη στην εντέλεια. Από την κορυφή μέχρι τα νύχια! Σας προτείνουμε να το βάψετε σε χρώματα που είναι ευέλικτα αλλά επιπλέον βελτιώνουν τη διάθεση. Τι θα λέγατε για ένα χαμόγελο της μοίρας σε γλυκό ροζ;

Ροζ υβριδικό πεντικιούρ - χαρά στα νύχια!

Το υβριδικό πεντικιούρ είναι εξαιρετικά μακράς διάρκειας - μπορείτε να απολαμβάνετε το χρώμα και τη λάμψη για έως και 21 ημέρες! Κατά τη δημιουργία του, καλό είναι να επιλέξετε ένα υβριδικό βερνίκι σε χρώμα που αναδεικνύει καλύτερα την ομορφιά και τον χαρακτήρα σας. Και αν ταιριάζει και με τις περισσότερες καλοκαιρινές σας εμφανίσεις, έχετε κερδίσει το λαχείο!

Εμείς σας προτείνουμε ένα ροζ υβριδικό πεντικιούρ, το οποίο είναι πάντα μοντέρνο και κατάλληλο. Μπορείτε εύκολα να το συνδυάσετε με casual outfits και πιο εκλεπτυσμένες δημιουργίες. Το βάφετε φτάνοντας, για παράδειγμα, στο ροζ υβριδικό βερνίκι Semilac 056 Pink Smile. Και ήδη χαμογελάτε από χαρά! Ρίξε και ένα ζευγάρι άνετα παπούτσια στο πιο μοντέρνο χρώμα του καλοκαιριού και έχεις τουλάχιστον δύο λόγους να είσαι χαρούμενη!

Η δύναμη της εμπιστοσύνης είναι στα χέρια μας

Έχετε ερωτευτεί τα καλλυντικά Semilac και δεν θα σας απογοητεύσουμε: