Φόρτωση...
Φροντίδα νυχιών

Primer vitaminé semilac 7 ml

Primer χωρίς οξέα που αφυδατώνει την πλάκα των νυχιών και αυξάνει την πρόσφυση της βάσης, εμπλουτισμένο με βιταμίνη Ε, που δυναμώνει και φροντίζει τα νύχια.
3,90 €
Θα κερδίσετε Semilac points 20 Ημι-σημεία

  • Δωρεάν παράδοση από €50
  • 30 ημέρες για την επιστροφή των αγορών
  • Παραδοση σε 48 ωρεσ
  • Προϊόντα κορυφαίας ποιότητας

Διεθνής

καταξίωση

Τα προϊόντα Semilac είναι διαθέσιμα σε περισσότερες από 30 χώρες παγκοσμίως και ο αριθμός αυξάνεται συνεχώς!

Πλούσιος

εύρος

Το χαρτοφυλάκιό μας περιλαμβάνει όλα τα απαραίτητα παρασκευάσματα που απαιτούνται για υβριδικά μανικιούρ.

 alt= Είμαστε

για εσάς

Προσπαθούμε συνεχώς να ανταποκρινόμαστε στις προσδοκίες σας, γι' αυτό σας ακούμε και αλλάζουμε συνεχώς για εσάς.

Ασορτί

στις ανάγκες σας

Η ποικίλη γκάμα παρασκευασμάτων εγγυάται ότι θα βρείτε ένα προϊόν που ανταποκρίνεται στις υψηλές απαιτήσεις σας.

Ανθεκτικότητα και φροντίδα
Χαρακτηριστικό
Icon αποτέλεσμα αποτέλεσμα:  Βελτιωμένη πρόσφυση της βασικής επίστρωσης
Περιγραφή
Παρατείνετε τη διάρκεια ζωής του μανικιούρ σας με αυτό το αστάρι χωρίς οξέα, εμπλουτισμένο με βιταμίνες. Θα απολινώσει σε βάθος τα νύχια σας, επιτρέποντας στη βασική στρώση να προσκολληθεί καλύτερα και ολόκληρο το μανικιούρ σας να διαρκέσει περισσότερο. Αυτό το προϊόν περιέχει βιταμίνη Ε για να προστατεύει και να θρέφει τα νύχια σας, κάνοντάς τα πιο υγιή. Εφαρμόζεται καλύτερα σε καθαρά νύχια. Στεγνώνει μόνο του, οπότε δεν χρειάζεται λάμπα UV.Το SEMILAC VITAMIN PRIMER μπορεί να εφαρμοστεί μόνο σε φυσικά, υγιή νύχια. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να αυξήσει την πρόσφυση των ημιμόνιμων βερνικιών νυχιών. Θέλετε να απολαύσετε ένα τέλειο, μακράς διάρκειας μανικιούρ; Περιγραφή: Αστάρι χωρίς οξέα, σχεδιασμένο για την απολίπανση της επιφάνειας των νυχιών και τη βελτίωση της πρόσφυσης του βασικού βερνικιού, εμπλουτισμένο με βιταμίνη Ε για την ενίσχυση και τη θρέψη των νυχιών. Είναι προτιμότερο να εφαρμόζεται σε νύχια που έχουν προηγουμένως καθαριστεί. Το SEMILAC VITAMIN PRIMER μπορεί να εφαρμοστεί μόνο σε φυσικά, υγιή νύχια. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να αυξήσει την πρόσφυση των ημιμόνιμων βερνικιών νυχιών.
Χρήση των
Πριν από τη χρήση του Semilac Primer Acid Free, προετοιμάστε καλά τα νύχια για το μανικιούρ: στρώστε την επιφάνεια με ελαφρόπετρα και απολιπάνετε με το Semilac Nail Cleaner. Τώρα μπορείτε να εφαρμόσετε το Semilac Primer Acid Free. Βυθίστε πρώτα το πινέλο σας στο προϊόν και εφαρμόστε το στο νύχι με μία κίνηση. Κατά την εφαρμογή στο άλλο χέρι, επαναλάβετε όλη τη διαδικασία. Συνιστούμε να εφαρμόζετε πολύ λεπτές στρώσεις του προϊόντος. Αφού εφαρμόσετε το Semilac Primer Acid Free στο νύχι, περιμένετε μέχρι να εξατμιστεί εντελώς. Ξεκινήστε το μανικιούρ σύμφωνα με το πρωτόκολλο.
Η δύναμη της φροντίδας στα χέρια μας

Η δύναμη της φροντίδας στα χέρια μας

Σύνθεση
Ethyl Acetate, Di-HEMA Trimethylhexyl Dicarbamate, HEMA, Isopropylidenediphenyl Bisoxyhydroxypropyl Methacrylate, Tocopherol, p-Hydroxyanisole, Hydroquinone.

Η δύναμη της εμπιστοσύνης είναι στα χέρια μας

Έχετε ερωτευτεί τα καλλυντικά Semilac και δεν θα σας απογοητεύσουμε: