Φόρτωση...
Ημιμόνιμο βερνίκι

538 Go Peru! 7 ml

Πορφύρα, που θυμίζει τα έντονα χρώματα των εξωτικών λουλουδιών. Μ’ αυτή θα νιώσετε ότι τα χρώματα της ζωής σας εξαρτώνται μόνο από εσάς!
9,90 €
Θα κερδίσετε Semilac points 20 Ημι-σημεία

  • Δωρεάν παράδοση από €50
  • 30 ημέρες για την επιστροφή των αγορών
  • Παραδοση σε 48 ωρεσ
  • Προϊόντα κορυφαίας ποιότητας

Διεθνής

καταξίωση

Τα προϊόντα Semilac είναι διαθέσιμα σε περισσότερες από 30 χώρες παγκοσμίως και ο αριθμός αυξάνεται συνεχώς!

Εγγύηση

βιωσιμότητα

Το ανθεκτικό στη φθορά υβριδικό βερνίκι περιβάλλει τα νύχια με όμορφο χρώμα και λάμψη για έως και 3 εβδομάδες.

Πιστοποιημένη

ποιότητα

Η κορυφαία ποιότητα των προϊόντων μας αποδεικνύεται από διάφορες πιστοποιήσεις και βραβεία, συμπεριλαμβανομένου του ISO 22716:2007.

Πάνω από

400 αποχρώσεις

Διαθέτουμε ημιμόνιμα βερνίκια σε πάνω από 400 αποχρώσεις, καθώς και τα απαραίτητα αξεσουάρ για τέλειο σχηματισμό και περιποίηση νυχιών.

Εξωτική λουλουδάτη πορφύρα
Χαρακτηριστικό
Icon Εφέ Εφέ:  κλασικό
Icon Κάλυψη Κάλυψη:  Πλήρης
Icon ομάδα χρωμάτων ομάδα χρωμάτων:  Μωβ
Περιγραφή
Το Περού είναι ένας τόπος που ακτινοβολεί φυσική ομορφιά, αλλά και κρύβει μυστήρια αρχαίων πολιτισμών που περιμένουν να ανακαλυφθούν. Είναι μοναδικό και γεμάτο γοητεία - ακριβώς όπως εσύ! Αποκαλύψτε λίγο από τη μυστηριώδη σας πλευρά με το υβριδικό βερνίκι Go Peru! σε χρώμα ευγενής πορφύρας. Θέλετε να δημιουργήσετε μια εντυπωσιακή σύνθεση σε διάφορους λουλουδάτους τόνους; Δείτε επίσης άλλα χρώματα από τη συλλογή America Go! και ζωγραφίστε μ’ αυτά ένα μοναδικό μανικιούρ!
Χρόνος ωρίμανσης
Λαμπτήρας UV LED 6 W - 60 sec.
Λαμπτήρας UV LED 12 W - 60 sec.
Λαμπτήρας UV LED 15W/24- 30 sec.
Λαμπτήρας UV LED 24W/36 - 30 sec.
Λαμπτήρας UV LED 24W/48 - 30 sec.
Λαμπάδα Diamond UV LED 24W/48 - 30 sec.
Λάμδα Diamond UV LED 36W/54 - 30 sec.
Χρήση των
Εφαρμόστε ένα λεπτό στρώμα Semilac® Color πάνω από το σκληρυμένο στρώμα Semilac® Base και, στη συνέχεια, σκληρύνετε κάτω από τη λάμπα UV. Ποτέ μην εφαρμόζετε απευθείας στο νύχι. Για ένα όμορφο αποτέλεσμα, εφαρμόστε τη δεύτερη στρώση Semilac® Color. Ολοκληρώστε το μανικιούρ με την εφαρμογή και τη σκλήρυνση του Semilac® Top.
Η δύναμη του χρώματος στα χέρια μας

Η δύναμη του χρώματος στα χέρια μας

Προφυλάξεις
  • Μόνο για επαγγελματική χρήση.
  • Μακριά από παιδιά. Διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης.
  • Αποφεύγετε την επαφή με το δέρμα.
  • Αποφεύγετε την επαφή με τα μάτια.
  • Μην εισπνέετε απευθείας τους ατμούς του προϊόντος.
  • Πρέπει να στερεοποιηθεί με λάμπα UV/LED.
  • Μπορεί να προκαλέσει αλλεργική αντίδραση.

Η δύναμη της εμπιστοσύνης είναι στα χέρια μας

Έχετε ερωτευτεί τα καλλυντικά Semilac και δεν θα σας απογοητεύσουμε: