Φόρτωση...
ΓΙΑ 1 ΕΥΡΩ
Εργαλεία

008 Διαμοντόφρεζα Βαρελάκι

Ο επικαλυμμένος με διαμάντι τροχός, θα σε βοηθήσει να λειάνεις την πλάκα των νυχιών και να τα προετοιμάσεις για το μανικιούρ.
6,50 €
Θα κερδίσετε Semilac points 20 Ημι-σημεία

  • Δωρεάν παράδοση από €50
  • 30 ημέρες για την επιστροφή των αγορών
  • Παραδοση σε 48 ωρεσ
  • Προϊόντα κορυφαίας ποιότητας

Αυτό το προϊόν είναι διαθέσιμο σε προσφορά
ΦΡΕΖΑΚΙ Η ΦΙΛΤΡΟ ΓΙΑ 1 ΕΥΡΩ

Ρύθμιση

ταχύτητες

Η λειτουργία ρύθμισης της ταχύτητας θα κάνει σίγουρα την εργασία σας με το ρούτερ ευκολότερη και ασφαλέστερη.

Ανταλλάξιμο

συμβουλές

Ένα ευρύ φάσμα εναλλάξιμων κοπτών, σχεδιασμένων ανάλογα με το σκοπό τους, θα είναι ιδανικό για διαφορετικές ανάγκες.

Παγκόσμια

χρήση

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το μηχάνημα φρεζαρίσματος τόσο για να επεξεργαστείτε τα πετσάκια όσο και για να αφαιρέσετε υβριδικά, τζελ ή ακρυλικά τζελ μανικιούρ.

2 χρόνια

εγγύηση

Ο εξοπλισμός μας συνοδεύεται από εγγύηση 24 μηνών. Λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία θα βρείτε στο εδώ.

Εξαιρειτκή ισχύς κυλίνδρου
Περιγραφή

Αν και έχει απλό κυλινδρικό σχήμα και μικροσκοπικό μέγεθος, κρύβει μεγάλη δύναμη που θα σας επιτρέψει να καθαρίσετε και να λειάνετε γρήγορα την πλάκα του νυχιού. Αυτή η άκρη του δράπανου με άξονα 2,35 χιλιοστών είναι επίσης πολύ ανθεκτική. Τέλος πάντων, πρέπει να επιβιώσει μαζί σας ώρες έντονης εργασίας και συχνή αποστείρωση.

Είναι έτοιμη γι’ αυτό - δοκιμάστε τη σε πολλές επιτυχημένες εφαρμογές στην επεξεργασία της πλάκας.

Χρήση των

ΑΠΟΛΎΜΑΝΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΕΊΡΩΣΗ ΤΩΝ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΏΝ ΕΡΓΑΛΕΊΩΝ

Τα μεταλλικά εργαλεία πρέπει να απολυμαίνονται πριν από τη χρήση.

Βήματα επεξεργασίας για εργαλεία μανικιούρ/πεντικιούρ:

Πλύσιμο
απολύμανση
Αποστείρωση

Μετά την υπηρεσία, όλα τα εργαλεία θεωρούνται μολυσμένα και πρέπει να υποβληθούν σε νέα διαδικασία αποστείρωσης. Η διαδικασία αυτή είναι επίσης απαραίτητη πριν από την εργασία με νέα εργαλεία.

Μετά τη χρήση, τα εργαλεία πρέπει να καθαρίζονται από τα οργανικά υπολείμματα και τα υπολείμματα βερνικιού ή ακρυλικού και να τοποθετούνται σε καθαριστή υπερήχων με διάλυμα καθαρισμού και απολύμανσης.

Κατά την επιλογή των απολυμαντικών, είναι σημαντικό να εξασφαλίζεται ένα μέγιστο ευρύ φάσμα δράσης κατά των περιβεβλημένων και διαχωριστικών ιών, των μυκήτων και ζυμομυκήτων, των βακίλλων και των μυκοβακτηριδίων.

Τα καλύτερα αποτελέσματα επιτυγχάνονται με τη χρήση καθαριστικών υπερήχων.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ!

Κατά την απολύμανση, τηρείτε αυστηρά τις οδηγίες παρασκευής για το επιλεγμένο σκεύασμα! Η μη τήρηση του παρασκευάσματος, του χρόνου έκθεσης, της θερμοκρασίας και της συγκέντρωσης μπορεί να οδηγήσει σε διάβρωση και απώλεια της ικανότητας κοπής. Τα όργανα που έχουν ήδη σκουριάσει ή παρουσιάζουν σημάδια διάβρωσης πρέπει να απολυμαίνονται ή να απορρίπτονται. Μην απολυμαίνετε σκουριασμένα και μη σκουριασμένα εργαλεία στο ίδιο λουτρό.

Μετά τη διαδικασία απολύμανσης, είναι απαραίτητο να ξεπλύνετε τα όργανα με νερό για να απομακρυνθούν τυχόν υπολείμματα απολυμαντικού διαλύματος. Μετά το ξέπλυμα, τα όργανα πρέπει να στεγνώσουν απόλυτα, π.χ. με μια πετσέτα χωρίς σκόνη, και στη συνέχεια τα κινούμενα μέρη πρέπει να λαδωθούν με ιατρική παραφίνη. Τα μεταλλικά εργαλεία είναι κατάλληλα για αποστείρωση σε υψηλή θερμοκρασία σε αυτόκαυστο τύπου Β.

Τα εργαλεία πρέπει να αποστειρώνονται σε αποστειρωμένο φράγμα (χάρτινες σακούλες ή μανίκια) για τη διατήρηση της στειρότητας μετά την αποστείρωση και για την αποθήκευση. Τα όργανα πρέπει να αποστειρώνονται μόνο σε λειτουργούντα αυτόκαυστα με έγκυρη επιθεώρηση και μόνο με τη χρήση απομεταλλωμένου ή αποσταγμένου νερού της καθαρότητας που καθορίζεται από τον κατασκευαστή του αυτόκαυστου. Η χρήση νερού κακής ποιότητας μπορεί να προκαλέσει διάβρωση και βλάβη στο όργανο.

Δεν συνιστούμε τη χρήση αποστειρωτών με σφαίρες. Αυτό μπορεί να προκαλέσει μηχανική βλάβη και έλλειψη στειρότητας των οργάνων. Η ακατάλληλη πλύση ή απολύμανση των οργάνων μετά τη χρήση ή η παράλειψη ενός από τα βήματα μειώνει σημαντικά την αποτελεσματικότητα της αποστείρωσης και μπορεί να προκαλέσει διάβρωση και σκουριά.

Κατά το χειρισμό των εργαλείων είναι σημαντικό να:

Να χρησιμοποιείτε εξοπλισμό ατομικής προστασίας (κάλυμμα κεφαλής, μάσκα, μακριά λαστιχένια γάντια, αδιάβροχη ποδιά),
Να μη χρησιμοποιείτε βούρτσες από ορείχαλκο/χαλκό ή μεταλλικά σφουγγάρια καθαρισμού κ.λπ.
Μην χρησιμοποιείτε παρασκευάσματα με βάση την αλκοόλη
Η θερμοκρασία του απολυμαντικού διαλύματος να μην υπερβαίνει τους 40C
Μη χρησιμοποιείτε χλωριωμένο νερό για την παρασκευή του απολυμαντικού διαλύματος ή για το ξέπλυμα των οργάνων.

Η μάρκα Semilac δεν ευθύνεται για ζημιές στα εργαλεία λόγω μη συμμόρφωσης με τους κανόνες απολύμανσης και αποστείρωσης. Η αντοχή του χάλυβα στη διάβρωση, τα εργαλεία διατηρούν την αντοχή τους στη διάβρωση μόνο εάν τηρούνται όλοι οι κανόνες και οι οδηγίες και εάν χρησιμοποιούνται υψηλής ποιότητας και πιστοποιημένα μέσα καθαρισμού και απολύμανσης. Είναι επιτακτική ανάγκη να τηρούνται οι οδηγίες και οι διαδικασίες που συνοδεύουν τα απολυμαντικά παρασκευάσματα και τις συσκευές αποστείρωσης.

Η δύναμη της ακρίβειας στα χέρια μας

Η δύναμη της ακρίβειας στα χέρια μας

Η δύναμη της εμπιστοσύνης είναι στα χέρια μας

Έχετε ερωτευτεί τα καλλυντικά Semilac και δεν θα σας απογοητεύσουμε: