Facebook Pixel
Το καλάθι μου

Καλάθι

S190 Ημιμόνιμο βερνίκι Semilac One Step The Black 3ml
6.450000

S190 Ημιμόνιμο βερνίκι Semilac One Step The Black 3ml

Ειδική Τιμή 6,45 € Κανονική Τιμή 12,90 €
κανένα
- +
Διαθεσιμότητα:Σε απόθεμα
SKU 5902751426861
Περιγραφή

Ένα καινοτόμο προϊόν που δημιουργήθηκε για τις γυναίκες που θέλουν να έχουν περιποιημένα νύχια, αλλά δεν έχουν την δυνατότητα για διάφορους λόγους να επισκεφθούν μία έμπειρη τεχνήτρια.

Ονειρευόσαστε μαύρα νύχια, αλλά πάντα εγκαταλείπετε αυτό όνειρο; Ήρθε η ώρα να δοκιμάσετε επιτέλους αυτήν την κλασική απόχρωση, που ταιριάζει με όλα τα στυλ και προσδίδει χαρακτήρα.

Δοκιμάστε ένα μαύρο μανικιούρ και αναμφισβήτητα θα το λατρέψετε και θα το κάνετε ξανά και ξανά.

Καλυπτικότητα:
Συστήνουμε την εφαρμογή 3 λεπτών στρώσεων προϊόντος.

Περιεκτικότητα: 3 ml – αρκεί για 5 ολοκληρωμένα μανικιούρ!

 

ΠΡΩΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΜΑΡΚΑΔΟΡΟΥ

 

Πώς να χρησιμοποιήσετε τον μαρκαδόρο πρώτη φορά;

 

Πριν χρησιμοποιήσετε τον μαρκαδόρο, προετοιμάστε την φυσική πλάκα του νυχιού (δείτε πως το κάνουμε στο BHMA 1 στις οδηγίες)

Γυρίστε το πινέλο του μαρκαδόρου προς τα πάνω και αφαιρέστε το καπάκι.

Περιστρέψτε την πίσω άκρη του μαρκαδόρου δεξιά, κάνοντας μερικές πλήρης περιστροφές. Κατά την διάρκεια αυτής της κίνησης, μην ανακινείτε τον μαρκαδόρο.

Γυρίστε την άκρη αργά καθώς το βερνίκι βγαίνει με κάποια καθυστέρηση.

Γυρίστε την άκρη έως ότου εμφανιστεί το βερνίκι στο πινέλο. Την πρώτη φορά, μπορεί να χρειαστεί περισσότερες περιστροφές.

Μετά την εμφάνιση του βερνικιού στο πινέλο, γυρίστε τον μαρκαδόρο προς τα κάτω.

Ξεκινήστε την εφαρμογή του προϊόντος στην προετοιμασμένη πλάκα του νυχιού και προχωρήστε στο ΒΗΜΑ 3 στις οδηγίες χρήσεως παρακάτω.

Οι παραπάνω οδηγίες αφορούν μόνο την πρώτη χρήση του προϊόντος. Στις επόμενες εφαρμογές, εφαρμόστε το προϊόν όπως στις παρακάτω οδηγίες.

 

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

 

ΒΗΜΑ 1 - Ετοιμάστε την φυσική πλάκα του νυχιού

Δώστε σχήμα στα νύχια και κάντε απαλά ματ την πλάκα του νυχιού με μπάφερ.

Αφαιρέστε την σκόνη και απολιπάνετε τα νύχια με χαρτάκια κυτταρίνης εμποτισμένα σε Semilac Nail Cleaner.

ΒΗΜΑ 2 - Ετοιμάστε τον μαρκαδόρο

Γυρίστε τον μαρκαδόρο με το πινέλο προς τα κάτω, αφαιρέστε το καπάκι και γυρίστε σιγά-σιγά την πίσω άκρη του μαρκαδόρου.

Μόλις εμφανιστεί το βερνίκι στο πινέλο σταματήστε, για να αποφευχθεί η μεγάλη ποσότητα του βερνικιού στο πινέλο.

ΒΗΜΑ 3 - Εφαρμόστε το βερνίκι

Εφαρμόστε μία λεπτή στρώση του προϊόντος σε όλη την επιφάνεια του νυχιού.

Ξεκινήστε από το κέντρο του νυχιού και στην συνέχεια προχωρήστε στην περιοχή κοντά στα επωνύχια όταν θα έχει λιγότερο πια προϊόν στο πινέλο.

Θυμηθείτε να κλειδώσετε σωστά το ελεύθερο άκρο.

Εάν τελειώσει το προϊόν πάνω στο πινέλο, γυρίστε ξανά την πίσω άκρη του μαρκαδόρου έως ότου εμφανιστεί ξανά το προϊόν στο πινέλο.

ΒΗΜΑ 4 - Πολυμερίστε το προϊόν σε λάμπα UV/LED

Μετά την εφαρμογή του προϊόντος στα νύχια, τοποθετήστε τον μαρκαδόρο με το πινέλο προς τα πάνω και στην συνέχεια πολυμερίστε σε λάμπα UV/LED.

Επαναλάβετε την διαδικασία και πολυμερίστε ξανά στην λάμπα.

Θυμηθείτε κάθε φορά να βάζετε τον μαρκαδόρο κάθετα με το πινέλο προς τα πάνω (μακριά από την λάμπα UV LED).

Επαναλάβετε την διαδικασία έως ότου αποκτήσετε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Συστήνεται η εφαρμογή 3 λεπτών στρώσεων προϊόντος..

ΧΡΟΝΟΙ ΠΟΛΥΜΕΡΙΣΜΟΥ
Λάμπα UV LED 9 W – 60 sec.
Λάμπα UV LED 12 W – 60 sec.
Λάμπα UV LED 24 W – 60 sec.
Λάμπα UV LED 36 W – 30 sec.
Λάμπα UV LED 48/24 W – 30/60 sec.
Λάμπα UV 36 W – 120 sec.

ΒΗΜΑ 5 - Μετά τον πολυμερισμό και της τρίτης στρώσης, αναμείνατε 60 δευτερόλεπτα πριν περάσετε την επιφάνεια του νυχιού με Nail Cleaner για να αφαιρέσετε την κολλώδη ουσία.

BHMA 6 - Δώστε λάμψη

Μετά τον πολυμερισμό της τελευταίας στρώσης, χρειάζεται να αφαιρέσετε την κολλώδη ουσία του βερνικιού με χαρτάκια κυτταρίνης εμποτισμένα με Semilac Nail Cleaner.

Για να είναι πιο λαμπερό το αποτέλεσμα, γυαλίστε την επιφάνεια με μία γυαλιστική λίμα 400/4000 και τέλος εφαρμόστε μικρή ποσότητα από λαδάκι για παράδειγμα Semilac Nail & Cuticle Elixir απευθείας πάνω στα νύχια ή πάνω στα χαρτάκια κυτταρίνης και στην συνέχεια με τα χαρτάκια γυαλίστε τα νύχια.

ΒΗΜΑ 7 - Καθαρίστε το πινέλο

Μετά την εφαρμογή του προϊόντος καθαρίστε το πινέλο του μαρκαδόρου με χαρτάκια κυτταρίνης εμποτισμένα με Semilac Nail Cleaner και κλείστε το καπάκι.

Φυλάξτε τον μαρκαδόρο κάθετα, με το πινέλο προς τα πάνω.

Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε ένα βίντεο με την "Εφαρμογή Βήμα - Βήμα" των Ημιμόνιμων Βερνικιών One Step

 

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ

 

1. Μετά την επεξεργασία της φυσικής πλάκας του νυχιού θυμηθείτε να απολιπάνετε τα νύχια. Θα σας επιτρέψει να απομακρυνθούν οι σκόνες και θα ενισχύσει την συγκόλληση του προϊόντος.

2. Είναι σημαντικό να κλειδώσετε καλά το ελεύθερο άκρο.

Θα βοηθήσει στο να μην δημιουργούνται φουσκώματα και να μην αποκολλάται το προϊόν από την πλάκα του νυχιού.

3. Μετά την εφαρμογή της πρώτης στρώσης του βερνικιού, υπάρχει περίπτωση να μην πετύχετε την επιθυμητή κάλυψη. Θα το πετύχετε εφαρμόζοντας άλλη μία στρώση.

Κάθε στρώση πρέπει να πολυμερίζεται σε λάμπα.

4. Το βερνίκι εμφανίζεται στο πινέλο με κάποια καθυστέρηση, για αυτό η αναστροφή του πίσω μέρους του μαρκαδόρου πρέπει να γίνεται αργά για να αποφύγετε την υπερχείλιση.

5. Εάν στο πινέλο εμφανιστεί μεγάλη ποσότητα βερνικιού, καθαρίστε την σε χαρτάκι κυτταρίνης.

6. Στην αρχή πολυμερίστε το κάθε δάχτυλο ξεχωριστά. Όταν αποκτήσετε εμπειρία, μπορείτε να δοκιμάσετε τον πολυμερισμό σε όλα τα δάχτυλα μαζί.

7. Προσέξτε τους χρόνους πολυμερισμού των προϊόντων, που διαφέρει από χρώμα σε χρώμα και την διαθέσιμη λάμπα. Ακριβείς χρόνους πολυμερισμού μπορείτε να δείτε παραπάνω στην χρήση, στο ΒΗΜΑ 4.

8. Το βερνίκι μετά τον πολυμερισμό διαθέτει κολλώδης ουσία, την οποία πρέπει να αφαιρέσετε (ΒΗΜΑ 5).

Για αυτό κατά την αφαίρεσή της, πάνω στο χαρτάκι κυτταρίνης μπορεί να μείνει λίγο χρώμα. Είναι ένα φυσιολογικό χαρακτηριστικό του προϊόντος.

9. Μην ανακινείτε τον μαρκαδόρο - μπορεί να εμφανιστούν φουσκάλες, οι οποίες θα δυσκολέψουν την εφαρμογή του προϊόντος.

 

ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΦΑΙΡΕΣΗΣ

 

ΒΗΜΑ 1 - Εφαρμόστε αλουμινόχαρτο

Εμποτίστε με ασετόν ή με Semilac Remover τα χαρτάκια κυτταρίνης που είναι ενσωματωμένα στα Semilac Remover Wraps, τοποθετήστε τα στα νύχια και τυλίξτε προσεκτικά κάθε δάχτυλο.
Αναμείνετε 10-15 λεπτά.

ΒΗΜΑ 2 - Αφαιρέστε το βερνίκι

Μετά την αναμονή, αφαιρέστε τα Remover Wraps και προχωρήστε στην ασφαλή αφαίρεση του βερνικιού με την βοήθεια του pusher Semilac ή με ξυλάκι μανικιούρ.

ΒΗΜΑ 3 - Λειάνετε την επιφάνεια

Στο τέλος λειάνετε απαλά την επιφάνεια του νυχιού με μπάφερ Semilac.

Στην περίπτωση που συναντήσετε δυσκολία κατά την αφαίρεση του προϊόντος, επανατοποθετήστε τα εμποτισμένα Remover Wraps και επαναλάβετε το ΒΗΜΑ 2.

 

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ

 

1. Εάν έχετε εφαρμόσει αρκετές στρώσεις του Semilac One Step Hybrid, μπορείτε πριν την τοποθέτηση των Remover Wraps, να μπαφάρετε ελαφρά την επιφάνεια με μπάφερ ή με λίμα και στην συνέχεια να προχωρήσετε στο τύλιγμα των νυχιών.

Θυμηθείτε η διαδικασία πρέπει να γίνει απαλά, για να μην τραυματίσετε την φυσική πλάκα του νυχιού.

2. Ο χρόνος αφαίρεσης του προϊόντος εξαρτάται από τις στρώσεις που έχουμε εφαρμόσει. Μην προσπαθείτε να αφαιρέσετε με πίεση το προϊόν από την πλάκα του νυχιού, ούτε να τραβάτε το Semilac One Step Hybrid!

Αφαιρώντας μηχανικά το βερνίκι, θα τραυματίστε τις πάνω στοιβάδες του νυχιού που έχουν συγκολληθεί με το προϊόν. Η πλάκα του νυχιού μπορεί να αποδυναμωθεί.

Το κλειδί για την καλή κατάσταση των νυχιών είναι η σωστή αφαίρεση του ημιμόνιμου βερνικιού.

Χρήση
Συστήνεται η εφαρμογή 3 λεπτών στρώσεων προϊόντος.
Χρόνος πολυμερισμού
Λάμπα UV LED 9 W – 60 sec., Λάμπα UV LED 24 W – 60 sec., Λάμπα UV LED 36 W – 30 sec., Λάμπα UV LED 24/48 W – 30 sec., Λάμπα UV LED 24/48 W – 60 sec., Λάμπα UV 36 W – 120 sec.
Συστατικά
Di-HEMA Trimethylhexyl Dicarbamate, HEMA, Isobornyl Methacrylate, Cellulose Acetate Butyrate, Glycol HEMA-Methacrylate, Hydroxycyclohexyl Phenyl Ketone, Trimethylbenzoyl Diphenylphosphine Oxide, Silica, Bis(Methacryloyloxyethyl) Phosphate, Hydroquinone, p-Hydroxyanisole, (+/-) CI 77891, CI 15850, CI 15880, CI 77007, CI 42090, CI 77491, CI 77492, CI 77499, CI 19140, CI 45410, CI 47005, CI 73360, CI 77266.
Προφυλάξεις
 • Το ημιμόνιμο βερνίκι εφαρμόζεται στην πλάκα του νυχιού με λεπτές στρώσεις ( οι χοντρές στρώσεις προϊόντων με μεγάλη ποσότητα σε χρωστική, μπορεί να αποτελέσουν τον λόγο μη σωστού πολυμερισμού του προϊόντος).
 • Πρέπει να τηρούνται οι συνιστώμενοι χρόνοι πολυμερισμού. Παρατηρήστε κατά την είσοδο του χεριού μέσα στην λάμπα, εάν είναι επαρκώς φωτισμένα τα νύχια. Δίνουμε προσοχή στον αντίχειρα.
 • Διατηρείτε την λάμπα σας σε καλή κατάσταση, καθαρίζοντάς την έτσι ώστε να μην εμποδίζεται το φως των λαμπτήρων και η αντανάκλαση του στην βάση με ακαθαρσίες.
 • Εάν διαθέτετε λάμπα UV, μην ξεχνάτε την συστηματική αλλαγή των λαμπτήρων (3-6 μήνες, αναλόγως την χρήση).
 • Κατά την εφαρμογή πρέπει να αποφεύγεται η επαφή του βερνικιού με το δέρμα - κάθε ίχνος προϊόντος πρέπει να καθαρίζεται με χαρτάκι κυτταρίνης εμποτισμένο με Nail Cleaner ή με ξυλάκι μανικιούρ.
 • Η επαφή του προϊόντος με το δέρμα μπορεί να προκαλέσει αλλεργικές αντιδράσεις.
 • Στην περίπτωση εμφάνισης ερεθισμού ή ευαισθησίας πρέπει να διακόπτεται η χρήση του.
 • Το προϊόν να φυλάσσεται σε καλά αεριζόμενο χώρο.
 • Αποφεύγεται την επαφή με τα μάτια. Στην περίπτωση επαφής με τα μάτια, ξεπλένουμε καλά με νερό για μερικά λεπτά. Εάν φοράμε φακούς επαφής τους αφαιρούμε, εάν είναι εύκολο να αφαιρεθούν. Συνεχίζουμε να ξεπλένουμε με νερό. Εάν η ενόχληση παραμένει, συμβουλευόμαστε τον γιατρό.
 • Εάν υπάρχει η οποιαδήποτε αμφιβολία για την ασφαλή εφαρμογή του προϊόντος, επικοινωνούμε πάντα με τον κατασκευαστή/προμηθευτή.
Αντενδείξεις
 • Οποιαδήποτε ένδειξη ασθένειας της φυσικής πλάκας του νυχιού: όπως μύκητες των νυχιών αλλά και της γύρω περιοχής, παρωνυχία, μυκητίαση στην γύρω περιοχή εργασίας, κονδυλώματα επωνυχιών , ψωρίαση νυχιών κ.α.
 • Ξεφλούδισμα - διαχωρισμός της φυσικής πλάκας του νυχιού (ονυχόλυση).
 • Φλεγμονή ή αλλεργίες.
 • Τραυματισμούς των νυχιών, μολύνσεις των νυχιών και της γύρω περιοχής.
 • Ερεθισμός του δέρματος και της φυσικής πλάκας των νυχιών που προκύπτουν κατά την εφαρμογή του μανικιούρ, π.χ. κατά τη διάρκεια της αφαίρεσης επωνυχίων, ευαισθησία σε οποιοδήποτε συστατικό του προϊόντος.
 • Χρήση του προϊόντος, συχνότερα από μία φορά την εβδομάδα.
Αξιολόγηση προϊόντος

Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση

You're reviewing: S190 Ημιμόνιμο βερνίκι Semilac One Step The Black 3ml

ΑΠΟΣΤΟΛΗ & ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Μάθετε όλους τους τρόπους αποστολής & επιστροφής προϊόντων Semilac