Το καλάθι μου

Καλάθι

Υγρά απολύμανσης
Πλέγμα Λίστα

1 είδος

Φθίνουσα ταξινόμηση
  1. Semilac Neocide Spray 50 ml
    Εξαντλημένο
Πλέγμα Λίστα

1 είδος

Φθίνουσα ταξινόμηση
"

Τα υγρά απολύμανσης για τα νύχια – είναι το Α και το Ω

Εάν ασχολείστε επαγγελματικά με το ημιμόνιμο μανικιούρ, γνωρίζετε πολύ καλά, πόσο σημαντικό είναι η διαδικασία να εκτελείται σε αποστειρωμένο περιβάλλον. Το υγρό απολύμανσης με βακτηριοκτόνα, μυκητοκτόνα και ιοκτόνα δράση θα έπρεπε να βρίσκεται σε όλους τους χώρους υπηρεσιών μανικιούρ – πεντικιούρ. Μόνο τότε οι πελάτες μπορούν να νιώσουν ασφάλεια και σιγουριά πως η διαδικασία ακολουθήθηκε με σεβασμό και τήρηση των κανόνων υγιεινής.  

Απολυμαντικά υγρά για τα νύχια Semilac – γνωρίστε τα από κοντά

Στην Semilac δίνουμε μεγάλη βάση στην υψηλή ποιότητα, το χρώμα και την ασφάλεια. Γι’ αυτό ακόμη και κατά την εκπαίδευση στην ακαδημία αναφέρουμε πόσο σημαντική είναι η διαδικασία της απολύμανσης και η τήρηση κανόνων υγιεινής. Στην συλλογή μας θα βρείτε επαγγελματικά υγρά απολύμανσης (για παράδειγμα αντιβακτηριδιακό gel ή spray) , όπως επίσης αντιβακτηριδιακά υγρά Semilac, χάρη στα οποία θα καταφέρετε να έχετε απολυμασμένα εργαλεία και επιφάνειες . Διαλέξτε το απολυμαντικό υγρό Semilac για τα νύχια αλλά και επιφάνειες που θα ταιριάξει καλύτερα στις ανάγκες σας! Τα διαθέσιμα υγρά μας είναι:

Semilac απολυμαντικό υγρό 1000 ml

Semilac αντιβακτηριδιακό Spray 250 ml

Semilac αντιβακτηριδιακό Spray Neocide 50 ml

Semilac αντιβακτηριδιακό gel 50 ml

Όπως βλέπετε στην συλλογή μας θα βρείτε απολυμαντικά υγρά για τα νύχια, εργαλεία αλλά και ειδικά υγρά για απολύμανση επιφανειών και εργαλείων. Χάρη σε αυτά θα τηρήσετε τους κανόνες υγιεινής, ενώ οι πελάτισσες θα εκτιμήσουν τον επαγγελματισμό σας!

Τα απολυμαντικά υγρά για τα νύχια πρέπει να χρησιμοποιούνται μετά από κάθε εργασία – χάρη στην διαδικασία αυτή τα βακτήρια, μύκητες και οι ιοί θα αποφεύγουν το ινστιτούτο σας!

"