Facebook Pixel
Το καλάθι μου

Καλάθι

Λάμπες & Πακέτα ξεκινήματος
Πλέγμα Λίστα

8 είδη

Φθίνουσα ταξινόμηση
Πλέγμα Λίστα

8 είδη

Φθίνουσα ταξινόμηση
"

Λάμπα Semilac - επιλέξτε την καλύτερη για εσάς!

Η Semilac προσφέρει λάμπες UV, LED και λάμπες UV/LED για το μανικιούρ, η υψηλή ποιότητα των οποίων επιβεβαιώνεται από τα απαραίτητα πιστοποιητικά και εγκρίσεις.

Η λάμπα για τον πολυμερισμό του ημιμόνιμου βερνικιού πρέπει να προσφέρει επαρκή πολυμερισμό, επομένως είναι σημαντικό να επιλέξετε την καλύτερη και την πιο κατάλληλη για τις ανάγκες σας. Μόνο τότε θα είμαστε βέβαιοι ότι το μανικιούρ που θα φτιάξουμε θα είναι σωστά πολυμερισμένο.

Τι πρέπει να προσέχετε όταν επιλέγετε μια λάμπα UV ή μια λάμπα UV/LED;

Πάνω απ 'όλα ελέγξτε την ισχύ, από την οποία εξαρτάται άμεσα ο χρόνος πολυμερισμού. Επίσης, λάβετε υπόψη ότι ορισμένοι τύποι δεν είναι κατάλληλοι για όλα τα προϊόντα. Όταν επιλέγετε μια λάμπα, πρέπει να απαντήσετε στην ερώτηση τι είδους προϊόντα θα πολυμερίζονται σε αυτή.

Οι λάμπες συνήθως διαθέτουν πρόσθετες λειτουργίες, όπως:

 • Χρονοδιακόπτη (προγραμματισμός χρόνου πολυμερισμού)
 • Αισθητήρα κίνησης (όταν εισέρχεται το χέρι ανάβει το φως
 • Ανεμιστήρα για την αποστράγγιση της θερμότητας

Εάν θέλετε να μεγιστοποιήσετε την άνεση κατά τη διάρκεια της μανικιούρ, τόσο για εσάς όσο και για τον πελάτη, επιλέξτε μια λάμπα για τα νύχια που έχει όλα τα πρόσθετα χαρακτηριστικά! Η Semilac διαθέτει τέτοιου είδους λάμπες!

UV λάμπα

Η λάμπα υπεριώδους ακτινοβολίας για τον πολυμερισμό είναι μια πολύ συχνή επιλογή. Η λάμπα  UV από την συλλογή της Semilac εγγυάται τον πολυμερισμό του ημιμόνιμου, ακόμη και των βερνικιών με υψηλή περιεκτικότητα σε χρωστική και των gel UV. Οι λάμπες διαθέτουν αυτόματο χρονικό διακόπτη και αποσπώμενο πάτο. Θυμηθείτε να ρυθμίσετε τον χρόνο πολυμερισμού κατά τη δημιουργία του μανικιούρ. Ο χρόνος πολυμερισμού εξαρτάται από το είδος του προϊόντος, το πάχος της στρώσης, την περιεκτικότητα σε χρωστική του προϊόντος και  την ισχύ της λάμπας UV. Η λάμπα UV Semilac εγγυάται κομψή εμφάνιση και ευχάριστη χρήση. Στις λάμπες UV απαιτείται τακτικός έλγχος των λαμπτήρων και αντικατάσταση αυτών.

LED λάμπα και LED/UV λάμπα

Η λάμπα LED νυχιών κερδίζει δημοτικότητα. Αυτός ο τύπος λάμπας έχει σχεδιαστεί για τον πολυμερισμό των περισσότερων προϊόντων. Απευθύνεται στους επαγγελματίες αισθητικούς, καθώς και κυρίες που θέλουν να κάνουν ένα τέλειο μανικιούρ στο σπίτι. Διαθέτουν προκαθορισμένους χρόνους πολυμερισμού καθώς και ένα κομψό και εργονομικό σχεδιασμό, που θα ικανοποιήσουν και τους πιο απαιτητικούς χρήστες. Ένα τεράστιο πλεονέκτημα των λαμπτήρων LED είναι η ταχύτητα του πολυμερισμού. Η νεώτερη έκδοση αυτών, οι λάμπες LED/UV προσφέρουν την δυνατότητα πολυμερισμού προϊόντων που προορίζονται τόσο για UV λάμπες,  όσο και για LED. Οι λάμπες LED και LED/UV διαθέτουν χρόνο ζωής και δεν αντικαθίστανται. Εάν επιθυμείτε να εξοικονομήσετε χρόνο, τότε είναι η τέλεια λύση για εσάς!

Πώς να φροντίζετε την λάμπα LED;

Οι λάμπες LED, όπως και κάθε ηλεκτρονικός εξοπλισμός, απαιτούν την κατάλληλη χρήση για μακροχρόνια και αποτελεσματική χρήση. Δίνουμε προσοχή στις πιο σημαντικές πτυχές της διασφάλισης της φροντίδας της λάμπας LED, ανεξάρτητα από την ισχύ:

 • Κατά τη μεταφορά της λάμπας, αποσυνδέστε την παροχή ρεύματος
 • Μην αφήνετε το καλώδιο από την παροχή ρεύματος να μπλεχτεί και να λυγίσει
 • Όταν η λάμπα βρίσκεται σε χαμηλή ή υψηλή θερμοκρασία, περιμένετε να επανέλθει σε θερμοκρασία δωματίου.
 • Καθαρίστε τη λάμπα με απαλά καθαριστικά και, εάν το ημιμόνιμο βερνίκι έχει πολυμεριστεί πάνω της, μην το σκουπίζετε με ακετόνη.

Μπορούν τα ημιμόνιμα βερνίκια Semilac να αλλάξουν χρώμα;

Τα ημιμόνιμα βερνίκια πολυμερίζονται με την επίδραση του υπεριώδους φωτός, έτσι είναι πολύ ευαίσθητα σε αυτό. Εάν ένα ημιμόνιμο μανικιούρ εκτεθεί σε υπεριώδη ακτινοβολία για μεγάλο χρονικό διάστημα, μπορούμε να παρατηρήσουμε μια λεπτή αλλαγή του χρώματος, που είναι μια εντελώς φυσική διαδικασία.

Λάμπα για ημιμόνιμο μανικιούρ- πώς να το χρησιμοποιήσετε;

Κατά την επιλογή της σωστής λάμπας προσέξτε τις παραμέτρους και θυμηθείτε τις οδηγίες χρήσης. Η χρήση του εξοπλισμού σύμφωνα με τις οδηγίες της Semilac εγγυάται ασφάλεια και άριστα αποτελέσματα!

 Τι πρέπει να θυμόμαστε όταν αρχίζουμε να χρησιμοποιούμε μια λάμπα μανικιούρ;

 1. Η λάμπα έχει σχεδιαστεί για τον πολυμερισμό ημιμόνιμων βερνικιών και gel. Δεν το χρησιμοποιούμε στην περίπτωση του κλασικού μανικιούρ.
 2. Όλες οι λάμπες πολυμερισμού Semilac έχουν προγραμματισμένους χρόνους για να εξασφαλίσουν τoν ακριβή και πλήρη πολυμερισμό κάθε στρώσης ημιμόνιμου βερνικιού ή gel. Θυμηθείτε, ωστόσο, ότι στα χρώματα με υψηλή χρωστική, ο χρόνος πολυμερισμού θα πρέπει να επεκταθεί.

Πώς να ξεκινήσετε την περιπέτεια με λάμπα νυχιών Semilac;

Ξέρετε πώς λειτουργεί μια λάμπα νυχιών; Πώς να την χρησιμοποιήσετε;

 Αν όχι, εμείς θα σας προσφέρουμε πολύ καλές συμβουλές.)

 1. Για να ενεργοποιήσετε τη λάμπα Semilac, συνδέστε το καλώδιο τροφοδοσίας της λάμπας στην πηγή τροφοδοσίας και, στη συνέχεια, πιέστε το κουμπί στο πάνω μέρος της λάμπας.
 2. Η λάμπα έχει προγραμματισμένους χρόνους πολυμερισμού - επιλέξτε αυτήν που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.
 3. Αν θέλετε να πολυμερίσετε την στρώση που εφαρμόζεται στο νύχι, τοποθετήστε το χέρι σας μέσα στη λάμπα και αυτό ήταν!
 4. Η λάμπα θα σβήσει μετά τον καθορισμένο χρόνο πολυμερισμού. Θυμηθείτε ότι τα χρώματα με περισσότερη χρωστική,  χρειάζονται περισσότερο χρόνο πολυμερισμού!

Όπως μπορείτε να δείτε, η χρήση μιας λάμπας δεν είναι τόσο δύσκολη!

Πακέτα ξεκινήματος Semilac - τι περιέχουν;

Η συλλογή μας περιλαμβάνει starter kits, που σας επιτρέπουν να ξεκινήσετε μια πολύχρωμη περιπέτεια με ημιμόνιμα. Το σετ μας επιτρέπει την πλήρη εκτέλεση και αφαίρεση του ημιμόνιμου μανικιούρ. Ανάλογα με τις απαιτήσεις σας και το επίπεδο επάρκειας, μπορείτε να επιλέξετε ένα από τα σετ που θα ταιριάζουν απόλυτα στις ανάγκες σας! H Semilac διαθέτει 7 πακέτα ξεκινήματος, τα οποία περιλαμβάνουν όλα τα απαραίτητα προϊόντα για την δημιουργία ημιμόνιμου ή gel μανικιούρ.

Semilac Compact Kit με λάμπα LED 6W

Semilac Effective με λάμπα UV 9W

Semilac Individual UV 24W

Semilac Flexible με λάμπα UV 48 / 24W

Semilac Standard με λάμπα UV 36W

Semilac Professional με λάμπα LED 36W

 

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Semilac ήταν η πρώτη πολωνική εταιρεία,"