Το καλάθι μου

Καλάθι

Metallic Effect
Πλέγμα Λίστα

3 είδη

Φθίνουσα ταξινόμηση
 1. #245 245 Semilac Metallic effect Turquoise 7ml
 2. #248 248 Semilac Metallic effect Orange 7ml
 3. #249 249 Semilac Metallic effect Olive 7ml
Πλέγμα Λίστα

3 είδη

Φθίνουσα ταξινόμηση
"

Το Semilac Metallic Effect είναι ένα ημιμόνιμο με φόρμουλα απλού βερνικιού. Αυτό το καινοτόμο προϊόν εγγυάται μεταλλικό, chrome αποτέλεσμα, το οποίο είναι εμπνευσμένο από την λάμψη χρωμίου που έχουν τα αγωνιστικά αυτοκίνητα.

Το Semilac Metallic Effect είναι ένα μοναδικό βερνίκι, που θα αποτελέσει σημαντικό ρόλο στο nail styling. Αυτό το εφέ μπορεί να εφαρμοστεί σε όλα τα νύχια, αλλά το πιο όμορφο αποτέλεσμα θα επιτευχθεί εάν αποτελέσει μέρος της συνολικής διακόσμησης.

9 νέα Semilac Metallic Effects, τα οποία αποτελούν μέρος της συλλογής των ημιμόνιμων της Semilac. Είναι ο καλύτερος συνδυασμός, που εγγυάται αποτέλεσμα μακράς διάρκειας.

Μπορεί το Semilac Metallic Effect να εφαρμοστεί απευθείας στην φυσική πλάκα του νυχιού, όπως ένα κλασσικό βερνίκι;

Το Semilac Metallic Effect είναι ένα εφέ για ημιμόνιμα βερνίκια, συνεπώς μπορεί να εφαρμοστεί αποκλειστικά σε σωστή προετοιμασμένη φυσική πλάκα, και με την προϋπόθεση ότι έχει εφαρμοστεί Semilac Base και Semilac Top No Wipe. Δεν συστήνουμε την εφαρμογή του προϊόντος απευθείας στο νύχι, αλλά ούτε και σε επιφάνεια με ατέλειες (θα πρέπει πρώτα να εφαρμοστεί μια στρώση βάσης και Semilac Top No Wipe).

Το Semilac Metallic Effect απαιτεί συγκεκριμένο τρόπο κλεισίματος;

Το Semilac Metallic Effect πρέπει να εφαρμοστεί σε πολυμερισμένη στρώση  Semilac Base και Semilac Top No Wipe. Όταν οι δύο στρώσεις Semilac Metallic Effect στεγνώσουν εντελώς, είναι απαραίτητο να κλειδωθούν με top (ιδανικά με Semilac Top No Wipe) και πάντα προσέχοντας το ελεύθερο άκρο. Αυτό μας εγγυάται την διάρκεια τόσο του effect, όσο και του manicure. Να θυμάστε  ότι το  Semilac Metallic Effect πρέπει να εφαρμόζεται μόνο σε ομαλή επιφάνεια χωρίς ατέλειες, αλλιώς το αποτέλεσμα μπορεί αν είναι αντιαισθητικό.

Ποιο top θα πρέπει να χρησιμοποιήσω πριν εφαρμόσω το Semilac Metallic Effect? Το Top No Wipe ή οποιοδήποτε top?

Ακριβώς πριν την εφαρμογή του Semilac Metallic Effect, πρέπει να εφαρμόσετεyou μια στρώση Semilac Top No Wipe και να πολυμεριστεί στην λάμπα. Όταν οι δύο στρώσεις του metallic στεγνώσουν, εφαρμόζετε δύο στρώσεις από οποιουδήποτε Semilac Top, και πολυμερίζετε. Για καλύτερο αποτέλεσμα  results συστήνουμε την χρήση Semilac Top No Wipe.

Το Semilac Metallic Effect είναι διαθέσιμο σε συσκευασία 7 ml με μια ξεχωριστή ετικέτα, που αναφέρει ότι περιέχει εφέ για ημιμόνιμο.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ

Είναι σημαντικό να έχουμε προετοιμάσει την πλάκα του νυχιού κατάλληλα, όπως σε κάθε εφαρμογή ημιμόνιμου βερνικιού. To Semilac Metallic Effect θα πρέπει να εφαρμοστεί σε πολύ λεία επιφάνεια.

Θα πρέπει πάντα να θυμάστε την απομάκρυνση των ατελειών και τα υπολείμματα από σκόνες, γιατί μετά την εφαρμογή του Semilac Metallic Effect οι ατέλειες θα είναι περισσότερο ορατές.

 1. Κάνουμε ματ την επιφάνεια του νυχιού με το γυαλιστικό μπλοκ, την απολιπαίνουμε και με εφαρμόζουμε το Semilac Acid-Free Primer (προαιρετικό βήμα, ανάλογα με την κατάσταση του νυχιού)
 2. Εφαρμόζουμε τηνSemilac Base και πολυμερίζουμε (ο χρόνος πολυμερισμού εξαρτάται από την ισχύ της λάμπας)
 3. Συστήνουμε την εφαρμογή ενός ανοιχτόχρωμου ημιμόνιμου Semilac UV Hybrid, πριν την εφαρμογή του Semilac Metallic Effect για να δώσει περισσότερο ένταση στο χρώμα. Μπορείτε επίσης, να χρησιμοποιήσετε το ίδιο χρώμα με το εφέ για ακόμα πιο έντονο αποτέλεσμα. Πολυμερίζουμε στην λάμπα.
 4. Εφαρμόζουμε Semilac Top No Wipe και πολυμερίζουμε στην λάμπα.
 5. Τώρα μπορείτε να εφαρμόσετε το Semilac Metallic Effect. Εξαιτίας των χαρακτηριστικών του, μπορεί να παρατηρηθεί διαχωρισμός του βερνικιού στο μπουκάλι, γι’ αυτόν τον λόγο είναι πολύ σημαντικό να το ανακινήσουμε καλά πριν την χρήση.
 6. Εφαρμόζουμε μια λεπτή Semilac Metallic Effect στην πολυμερισμένη επιφάνεια του Semilac Top No Wipe και περιμένουμε περίπου 2 λεπτά (το προϊόν δεν χρειάζεται να πολυμεριστεί). Μόλις η πρώτη στρώση στεγνώσει, εφαρμόζουμε την δεύτερη.
 7. Μόλις η δεύτερη στρώση του Semilac Metallic Effect στεγνώσει, χρησιμοποιούμε στο ελεύθερο άκρο το μπάφερ.
 8. Εφαρμόζουμε οποιοδήποτε Semilac top (για καλύτερο αποτέλεσμα συστήνουμε το Semilac Top No Wipe) και πολυμερίζουμε στην λάμπα. Επαναλαμβάνουμε την διαδικασία.

 Το Semilac Metallic Effect πρέπει να εφαρμοστεί σε πολύ λεία επιφάνεια, αλλιώς το αποτέλεσμα μπορεί να είναι αντιαισθητικό.

"