Facebook Pixel
Το καλάθι μου

Καλάθι

Τροχοί και φρεζάκια
Πλέγμα Λίστα

13 είδη

Φθίνουσα ταξινόμηση
  • Νέο
  SEMILAC Τροχός Νυχιών με Απορροφητήρα Σκόνης 2σε1 No dust
 1. Semilac Φρέζα 001 - φρεζάκι βαρέλι, καρβιδίου
  Εξαντλημένο
 2. Semilac φρέζα 002 - φρεζάκι κωνικό, καρβιδίου
 3. Semilac φρέζα 003 - φρεζάκι κωνικό, καρβιδίου
 4. Semilac φρέζα 005 - φρεζάκι διαμαντιού, μπαλαρίνα
  Εξαντλημένο
 5. Semilac φρέζα 010 – ίσια φρέζα καρβιδίου
 6. Semilac φρέζα 011 – αιχμηρό φρεζάκι καρβιδίου
  • Νέο
  Semilac φρέζα 012 - φρεζάκι διαμαντιού, φλόγα
  Εξαντλημένο
  • Νέο
  Semilac φρέζα 013 - φρεζάκι διαμαντιού, σφαίρα
  Εξαντλημένο
 7. Επαγγελματικός Τροχός Νυχιών Semilac
  Εξαντλημένο
  • Νέο
  Επαγγελματικός Τροχός Νυχιών Semilac Pro White
  Εξαντλημένο
  • Νέο
  Τροχός Νυχιών Semilac Mini Pen Nail Drill
  • Νέο
  Τροχός Νυχιών Semilac Nail Drill 24W
Πλέγμα Λίστα

13 είδη

Φθίνουσα ταξινόμηση
"

Τροχός για νύχια – τί είναι αυτό;

Ο τροχός είναι επαγγελματικό μηχάνημα για ειδικές περιπτώσεις. Χάρη σε αυτό θα επεξεργαστείτε τα επωνύχια, την φυσική πλάκα του νυχιού κατά την προετοιμασία για μανικιούρ και πεντικιούρ. Ποια η κύρια λειτουργία του; Ο σκοπός του τροχού είναι να διευκολύνει και να επιταχύνει την εργασία του τεχνίτη.

Ο επαγγελματικός τροχός συνδυάζει πολλά εργαλεία σε ένα – λίμα, μπάφερ ακόμη και πενσάκι!  Έχοντάς τον θα κερδίσετε χρόνο στην προετοιμασία των χεριών για το ονειρεμένο μανικιούρ! Ο τροχός περιέχει φρέζες διαφόρων σχημάτων , που θα ταιριάξουν τέλεια στις προτιμήσεις σας και στο είδος της εργασίας. Χάρη σε αυτόν θα επεξεργαστείτε την φυσική πλάκα του νυχιού, ακόμη και στα πιο δύσκολα σημεία. Ο τροχός Semilac θα σου επιτρέψει να δώσεις σωστό σχήμα στα νύχια, να αφαιρέσετε και να επεξεργαστείτε τα επωνύχια . Είναι μηχάνημα υψηλής ποιότητας εξασφαλίζει μέγιστη άνεση!

Είναι σημαντικό ο τροχός να χρησιμοποιείτε για τον σκοπό για τον οποίον προορίζεται – εάν δεν έχετε αποκτήσει ακόμη εμπειρία στην χρήση τροχού – σας προσκαλούμε στην Semilac Academy να παρακολουθήσετε σχετικό σεμινάριο !

Αξίζει να έχεις τροχό;

Εάν η δημιουργία μανικιούρ δεν είναι μόνο το πάθος σας, αλλά επάγγελμα – τότε σίγουρα θα το έχετε σκεφτεί! Γιατί; Γιατί είναι ένα επαγγελματικό μηχάνημα που θα διευκολύνει την εργασία σας, θα την κάνει άνετη και γρήγορη! Ο τροχός είναι εξοπλισμένος, με πολλές φρέζες που χρησιμοποιώντας τις σωστά θα σας επιτρέψουν να φτάσετε ακόμη και στα πιο δύσκολα σημεία. Εάν ο τροχός εμφανιστεί στο ινστιτούτο σας – η αφαίρεση των επωνυχίων (ακόμη και σκληρύνσεων), η επεξεργασία της φυσικής πλάκας ή το να δώσετε σωστό σχήμα στα νύχια δεν θα είναι πια πρόκληση.  Επιπλέον, ο τροχός Semilac είναι αποδεδειγμένος τρόπος για το κόντεμα των φυσικών ή τεχνιτών νυχιών, γυάλισμα ακρυλικού και αφαίρεση ημιμόνιμου ή gel μανικιούρ. Είναι ακόμη ένα εργαλείο για να κάνετε βαθουλώματα για την τοποθέτηση Swarovski ή την δημιουργία χαμόγελου στο χτιστό γαλλικό μανικιούρ!

Ποιόν τροχό να επιλέξετε;

Αναρωτιέστε ποιος τροχός θα είναι κατάλληλος για εσάς; Είστε στο σωστό μέρος! Η Semilac στην συλλογή της διαθέτει μόνο επαγγελματικά προϊόντα για νύχια, που κατασκευάζονται με αγάπη και αίσθηση τελειότητας. Θέλετε να εργάζεστε ακόμη πιο άνετα και να ελαχιστοποιήσετε τον χρόνο εργασίας σας; Τότε θα χρειαστείτε τον τροχό!  Μπορείτε να έχετε μόνο οφέλη έχοντας στην κατοχή σας τον τροχό !

Ο τροχός προσφέρει:

Εύκολο τρόπο αλλαγής των φρεζών

Εύκολη και ήσυχη χρήση κατά την λειτουργία χωρίς κραδασμούς

Ρύθμιση κατεύθυνσης φοράς λειτουργίας με την βοήθεια κουμπιού

Ρύθμιση ταχύτητας στροφών με την βοήθεια ποτενσιόμετρου ή πεταλίου

Φρέζες που επιτρέπουν την λείανση της επιφάνειας, να δώσετε σχήμα, να γυαλίσετε την επιφάνεια ( δυνατότητα αγοράς επιπλέον 9 φρεζών Semilac).

Πώς χρησιμοποιείτε ο τροχός;

Ο τροχός είναι επαγγελματικό μηχάνημα και για την χρήση του απαιτούνται οι απαραίτητες γνώσεις! Εάν δεν γνωρίζετε πώς να χρησιμοποιήσετε τον τροχό, σας προσκαλούμε στα σεμινάρια της Semilac Academy! Σύντομες οδηγίες χρήσεως θα βρείτε παρακάτω.

Οδηγίες χρήσης – βήμα – βήμα.

Τροχός χωρίς ρεύμα δεν γίνεται! Για αρχή συνδέσετε το μηχάνημα στην πρίζα. Εάν προτιμάτε την χρήση πεταλιού συνδέστε το και αυτό.

Επόμενο βήμα είναι η σύνδεση του στυλό. Μετά την επιλογή της απαιτούμενης φρέζας πρέπει να την τοποθετήσετε στο στυλό και να την ασφαλίσετε.

Ανοίγουμε τον τροχό και επιλέγουμε την ταχύτητα των στροφών. Θέλετε να αλλάξετε την φορά των στροφών; Αλλάξτε τες με το κουμπί FWD/REV.

Έτοιμο. Μπορείτε να ξεκινήσετε! Θυμηθείτε, οι φρέζες να μην είναι κάθετες προς την επιφάνεια του νυχιού. Δεν γνωρίζετε ποιο θα καλύψει καλύτερα τις ανάγκες σας; Παρακάτω θα βρείτε την περιγραφή των φρεζών!

Γνωρίστε καλύτερα τις φρέζες!

Σας ενδιαφέρει ο τροχός; Στην περίπτωση που ναι, τότε θα χρειαστείτε φρέζες! Χάρη σε αυτές θα επεξεργαστείτε γρήγορα και εύκολα την φυσική πλάκα του νυχιού, φτάνοντας ακόμα και στα πιο δύσκολα σημεία. Οι φρέζες για τον τροχό Semilac που εμπεριέχονται στην συσκευασία είναι βασικές φρέζες που μπορούν να χρησιμοποιηθούν από αρχάριους. Αυτές χρησιμεύουν στην επεξεργασία της φυσικής πλάκας του νυχιού. Επίσης, η συσκευασία περιέχει mandrel για την επεξεργασία των σκληρύνσεων γύρω από τα νύχια. 

Στην συλλογή μας θα βρείτε ακόμη πιο επαγγελματικές φρέζες για τον τροχό, τις οποίες μπορείτε να προμηθευτείτε μεμονωμένα. Οι φρέζες θα σας επιτρέψουν να επεξεργαστείτε την φυσική πλάκα του νυχιού. Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα επωνύχια, να αφαιρέσετε σκληρύνσεις, να καθαρίσετε και να λειάνετε την επιφάνεια του νυχιού ακόμη και να αφαιρέσετε ημιμόνιμο βερνίκι ή gel.

Φρέζες, τί κάνει η κάθε μία;

Εδώ θα ασχοληθούμε με τις φρέζες. Οι περιγραφές αυτών των επαγγελματικών εργαλείων θα σας επιτρέψουν να επιλέξετε τις κατάλληλες φρέζες ανάλογα με τις προτιμήσεις σας και τον σκοπό για τον οποίον τις χρειάζεστε.

Φρέζες – τί κάνει η κάθε μία; Για να απαντήσουμε σε αυτό το ερώτημα, πρέπει να ξεκινήσουμε από τα βασικά -  δηλαδή να αναλύσουμε τα είδη τους. Οι φρέζες χωρίζονται σε δύο είδη. Φρέζες διαμαντιού και καρβιδίου.  Τι κάνει όμως η κάθε μια από αυτές;

Οι φρέζες καρβιδίου προορίζονται για:

Φρέζα Semilac 001 – η φρέζα προορίζεται για αφαίρεση ημιμόνιμου βερνικιού ή gel, για την επεξεργασία της επιφάνειας του gel και για το κόντεμα των νυχιών.

Φρέζα Semilac 002 – η φρέζα προορίζεται για την αφαίρεση gel, το κόντεμα κα την επεξεργασία του νυχιού.

Φρέζα Semilac 003 – επαγγελματική φρέζα που προορίζεται για την αφαίρεση gel.


Στην συλλογή Semilac υπάρχουν επαγγελματικές φρέζες διαμαντιού. Σε τί χρησιμεύουν η κάθε μία;

Φρέζα Semilac 004  - φρέζα διαμαντιού σε σχήμα σφαίρας, για την εξομάλυνση των ατελειών στα επωνύχια, που έχουν κοπεί προηγουμένως με πενσάκι ή ψαλιδάκι.

Φρέζα Semilac 005 – φρέζα διαμαντιού, κατάλληλη για τον καθαρισμό του χώρου μεταξύ φυσικής πλάκας του νυχιού και των επωνυχίων.

Φρέζα Semilac 006 - φρέζα διαμαντιού, κατάλληλη για την απομάκρυνση των επιθηλίων και επωνυχίων.  Επιτρέπει την γρήγορη προετοιμασία της φυσικής πλάκας για το κλασικό, ημιμόνιμο ή gel μ&al"