Υγρά περιποίησης & θεραπείες

Υγρά περιποίησης & θεραπείες

6 προϊόν(τα)

Υγρό περιποίησης για τα νύχια – γιατί είναι το απόλυτο must have;

Ένα πολύ καλό υγρό περιποίησης – είναι μεγάλο θέμα για συζήτηση. Παρόλο που για τις ευεργετικές του ιδιότητες έχουν μιλήσει και σίγουρα θα μιλήσουν άλλοι τόσοι, κάποιο το θεωρούν υπερτιμημένο!

Ένα καλό υγρό περιποίησης, που θα εφαρμόζεται συστηματικά, θα βοηθήσει να κρατήσουμε την πλάκα του νυχιού σε πολύ καλή κατάσταση και θα δώσει μία υγιή όψη! Υγρά περιποίησης Semilac δεν θα βρείτε μόνο στο φανταστικό πακέτο Semilac Spa. Μπορείτε να τα προμηθευτείτε και μεμονωμένα και να διαπιστώσετε εάν είναι το ιδανικό για τις ανάγκες σας.

Υγρό περιποίησης για τα νύχια –είσοδος στον κόσμο του μανικιούρ

Τα υγιή και περιποιημένα νύχια είναι βασική προϋπόθεση, για την οποιαδήποτε μετέπειτα ενέργεια όπως – κλασικό, ημιμόνιμο ή gel μανικιούρ. Γι’ αυτό η περιποίηση της πλάκας του νυχιού είναι τόσο σημαντική και θα έπρεπε να γίνει ρουτίνα της κάθε γυναίκας, για την οποία είναι σημαντικό κομμάτι του look της! Τα υγρά περιποίησης για άντρες είναι το ποιο καυτό θέμα των τελευταίων ημερών. Δεν μας κάνει όμως μεγάλη εντύπωση. Στο κάτω-κάτω η προσεγμένη εμφάνιση απαιτεί και να δίνουμε προσοχή στις λεπτομέρειες. Στις οποίες συμπεριλαμβάνονται και τα νύχια!

Τα υγρά περιποίησης Semilac χρησιμοποιούμενα σε συνδυασμό, θα περιποιηθούν στο έπακρο τα χέρια σας και θα χαρίσουν υγιή εμφάνιση στα νύχια. Συστήνουμε την συστηματική τους χρήση, για το μέγιστο εφικτό αποτέλεσμα.

Πώς να εφαρμόσετε τα υγρά περιποίησης για τα νύχια; Παρόλο που είναι μία διαδικασία που μπορεί να θεωρηθεί ευκολονόητη – πάντα μπορείτε να ρίξετε μια ματιά στην παρακάτω εφαρμογή βήμα-βήμα ;)

Προετοιμασία της πλάκας του νυχιού

 • 1.

Το πρώτο βήμα είναι να απολυμάνουμε τα χέρια.

 • 2.

Εάν έχουμε αφαιρέσει το προϊόν που είχαμε στα νύχια μας είτε ημιμόνιμο / gel είτε απλό βερνίκι μπορούμε να ξεκινήσουμε την διαδικασία. Βυθίζουμε τα χέρια σε νερό, στο οποίο μπορούμε να προσθέσουμε κάποια άλατα (για να μαλακώσουν τα επωνύχια).

 • 3.

Σκουπίζουμε τα χέρια με στεγνή πετσέτα, έπειτα απωθούμε τα επωνύχια με την βοήθεια του pusher. Εάν κρίνεται απαραίτητο μπορούμε να κόψουμε ελαφρώς τα επωνύχια..

 • 4.

Στην συνέχεια δίνουμε το επιθυμητό σχήμα στα νύχια.

 • 5.

Τώρα μπορούμε να εφαρμόσουμε το υγρό περιποίησης της Semilac! Η λαμπερή φυσική πλάκα του νυχιού δείχνει υγιής και περιποιημένη!

Peeling για τα νύχια Semilac – γνωρίστε το καλύτερα!

Στην εποχή μας δίνουμε μεγάλη προσοχή στην εμφάνιση. Η περιποίηση δεν αναφέρεται μόνο στο χρώμα που θα πάρετε το καλοκαίρι. Η ολοκλήρωση της ωραίας μας εμφάνισης αποτελείται επίσης από το κατάλληλο μακιγιάζ, την κόμμωση και … τα περιποιημένα χέρια. Για το τελευταίο υπάρχει ενδιαφέρον ακόμη και ανάμεσα στους άντρες! Εάν έχετε καταλάβει πόσο σημαντικά είναι τα υγρά περιποίησης για τα χέρια και τα επωνύχια, είμαστε έτοιμοι να περάσουμε ένα βήμα παραπέρα.

Ξέρατε πως στην συλλογή μας διαθέτουμε ακόμη και Peeling για τα νύχια; Η Semilac προσφέρει ολοκληρωμένη περιποίηση στα χέρια και νύχια, γι’ αυτό και από την συλλογή μας δεν θα μπορούσε να λείπει αυτό το προϊόν! Το peeling για τα νύχια Semilac είναι ένα προϊόν που είναι απαραίτητο στην καθημερινή φροντίδα των χεριών μας. Η χρήση του σε συνδυασμό με ένα απαλό μασάζ σας εγγυάται την καλύτερη όψης της φυσικής πλάκας του νυχιού και των γύρω περιοχών!
Το
Peeling για τα νύχια, όπως και στην περίπτωση των υγρών περιποίησης που σας δίνουν την δυνατότητα του peeling σε όλο το σώμα, αφαιρεί τα νεκρά κύτταρα, το επιπλέον δέρμα που συσσωρεύεται και το κάνει πιο απαλό. Είναι αρκετοί οι λόγοι, για να γνωρίσετε καλύτερα το προϊόν αυτό από την συλλογή της. Έτσι δεν είναι;

Το Peeling για τα νύχια Semilac Spa Shiraz Dunes 756δημιουργήθηκε με σκοπό την περιποίηση και απομάκρυνση των σκληρύνσεων που δημιουργούνται γύρω από τα νύχια. Η gel σύστασή με βάση το νερό, εμπλουτίστηκε με φυσικά απολεπιστικά σωματίδια, που αφαιρούν απαλά τα νεκρά κύτταρα. Στα συστατικά του θα βρείτε εκχύλισμα από πράσινο τσάι και λεμόνι. Το Peeling για τα νύχια περιέχει επίσης λάδι JOJOBA, που φροντίζει και αναπλάθει το δέρμα και τα νύχια. Όλα τα συστατικά μαζί συνθέτουν το πρωτοποριακό peeling για τα νύχια της Semilac που εγγυάται ελκυστική εμφάνιση στα νύχια και τα επωνύχια! Το Shiraz Dunes μπορείτε να το προμηθευτείτε μεμονωμένα ή στο πακέτο Semilac Spa For Woman.

Peeling για τα νύχια – πώς χρησιμοποιείται?

Το Peeling Semilac Spa Shiraz Dunes πρέπει να εφαρμόζεται μόνο στα επωνύχια. Εντρίβουμε το προϊόν ελαφρά στα σημεία αυτά, έως ότου απορροφηθεί εντελώς. Στην συνέχεια πλένουμε και στεγνώνουμε τα χέρια. Μετά την εφαρμογή του, προτείνουμε την εφαρμογή κάποιου άλλου προϊόντος από την σειρά Semilac SPA for Women.

Δείτε περισσότερα Δείτε λιγότερα
Τιμή
Καθαρισμός φίλτρων
ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ A-ZA
ΟΝΟΜΑ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ Z-A
ΧΑΜΗΛΗ ΤΙΜΗ
ΥΨΗΛΗ ΤΙΜΗ
 1. ΜΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ #753
 2. #755
  755 Semilac Care Marrakech Inspiration 7ml
  4,50 €
 3. ΜΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ #756
 4. ΜΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ #757
 5. ΜΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
  Semilac Dry&Shine 8ml
  7,00 €
Καθαρισμός φίλτρων
ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ A-ZA
ΟΝΟΜΑ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ Z-A
ΧΑΜΗΛΗ ΤΙΜΗ
ΥΨΗΛΗ ΤΙΜΗ