Σεμινάριο MINImaxi Nail Art Επιπέδου 2 11/10 Xmas: 22/11

Σεμινάριο MINImaxi Nail Art Επιπέδου 2 11/10 Xmas: 22/11
40,00 €
-
+

Το μανικιούρ μας μπορούμε να το εμπλουτίσουμε με swarowski, διάφορες πέρλες ή με δημιουργίες πάνω στα νύχια! Η εικόνα μας ενισχύεται από το μανικιούρ μας. Η επιλογή ταιριαστών χρωμάτων, σχεδίων ή ακόμη και λεπτομεριών δεν είναι εύκολη υπόθεση. Στην Semilac Academy αυτό γίνεται παιχνίδι! Εάν γνωρίζετε ήδη τις βάσεις για το nail art και τα σχέδια στο σεμινάριο Nail Art Begginers σου φαίνονται παιχνιδάκι - τότε ελάτε να διευρύνετε τις γνώσεις σας!

Μπορείτε να υπολογίζεται στις συμβουλές μας που σχετίζονται με το επαγγελματικό nail art. Κατά την διάρκεια του σεμιναρίου θα μάθετε πως να μεταφέρετε τις ιδέες σας και να τις μετατρέπετε σε υπέροχες δημιουργίες. Οι εκπαιδεύσεις διεξάγονται σε μικρές ομάδες των 6 ατόμων, γεγονός που καθιστά δυνατή την απόκτηση γνώσεων υπό το άγρυπνο μάτι ενός επαγγελματία εκπαιδευτή.

Κατά την διάρκεια του σεμιναρίου θα μάθετε:

- AquaFlash

- Νυφικές δημιουργίες με την χρήση White Cream Art

- Δημιουργίες με λουλούδια

- Sugar Effect

- Shadow Gel

- Συζήτηση σχετικά με τα απαραίτητα υλικά που θα χρειαστύμε για τις δημιοργίες μας

- Γραμμικά σχέδια

- Εμπλουτισμός των δημιουργιών

- Διαφοροποίηση των τεχνικών nail art

- Δημιουργίες με τις διαθέσιμες σκόνες: SemiFlash, Galaxy, Cat Eye, Sharm Effect

- Κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσης παρέχουμε ατομικές συμβουλές στην επιλογή των βέλτιστων προϊόντων για συγκεκριμένες ανάγκες

 (Τα σχέδια διαφέρουν ανάλογα με την εποχή, στην οποία διεξάγονται τα σχέδια, με τις δεξιότητες των συμμετεχόντων και τις προτημίσεις τους)

MINImaxi

Γνωρίζοντας πόσο σημαντκός έιναι ο χρόνος σας, σας παρουσιάζουμε τα νέα σεμινάρια MINImaxi, στα οποία θα λάβετε την μέγιστη γνώση σε σύντομο διάστημα! Για αυτό τον λόγο δημιουργήσαμε τα εντατικά 3ωρα σεμινάρια στην Ακαδημία μας.

Το σεμινάριο 11/10 αποτελείται από 1 τμήμα: 13:00-16:00
Το σεμινάρο 2/11 αποτελείται από 2 τμήματα: 09:00-12:00 και 13:00-16:00

*Μην ξεχάσετε να δηλώσετε πριν το checkout τις ημερομηνίες που σας ενδιαφέρουν :)

Δυνατότητα ιδιαίτερης/ατομικής εκπαίδευσης.

Η τιμή του μαθήματος περιλαμβάνει όλα τα εκπαιδευτικά υλικά και τον αναζωογονητικό καφέ. Θα φροντίσουμε για όλα τα προϊόντα και για τα εργαλεία. Δεν χρειάζεται να πάρετε τίποτα μαζί σας, παρά μόνο το χαμόγελό σας! Μετά την εκπαίδευση, οι εργασίες θα αξιολογηθούν επαγγελματικά. Θα επιβεβαιώσουμε το υψηλό επίπεδο των δεξιοτήτων που αποκτήσατε με πιστοποιητικό παρακολούθησης.

Δείτε περισσότερα

Μάθετε από τους επαγγελματίες

Εαν ξεκινατε την περιπέτειά σας στο ημιμόνιμο μανικιούρ ή είστε ήδη επαγγελματίας και θέλετε να αναβαθμίσετε τις ικανότητές σας, τότε η παρακολούθηση των σεμιναρίων για επαγγελματικό μανικιούρ και nail art είναι απαραίτητη.

Ολιγομελή τμήματα

Η εκπαίδευση στην Ακαδημία μας γίνεται πάντα σε ολιγομελή τμήματα των 6 ατόμων, με κυρίαρχο σκοπό την εξατομικευμένη εκπαίδευση, απόλυτα προσανατολισμένη στις ανάγκες του κάθε ειδικευόμενου.

Οι κριτικές σας

Ανυπομονούμε να βαθμολογήσετε το προίόν...

Το προϊόν δεν έχει ακόμα αξιολογηθεί

Καταχωρήστε την κριτική σας
Καταχωρήστε την κριτική σας

Γράψτε μια κριτική

Σεμινάριο MINImaxi Nail Art Επιπέδου 2 11/10 Xmas: 22/11

Σεμινάριο MINImaxi Nail Art Επιπέδου 2 11/10 Xmas: 22/11
Η Βαθμολογία σας
απαραίτητα πεδία