Σεμινάριο MINImaxi Drill Τροχός 12/11

Σεμινάριο MINImaxi Drill Τροχός 12/11
40,00 €
-
+

Αν εκτιμάτε την φρεσκάδα και την διάρκεια που εκπνέουν τα περιποιημένα νύχια, αυτό το σεμινάριο είναι για εσάς! Το combi μανικιούρ είναι ο μόνος τρόπος για να περιποιηθείτε τα επωνύχια και να μείνουν για περισσότερο διάστημα απαλά!

Χάρη σε αυτόν το τρόπο μανικιούρ, οι δημιουργίες σας θα μοιάζουν για πολύ καιρό νέες! Tο σεμινάριο combi απευθύνεται σε όσους έχουν ενεργή προϋπηρεσία στον κόσμο του μανικιούρ και επιθυμούν να βελτιώσουν την τεχνική τους, αλλά και στους αρχάριους που μόλις ανακαλύπτουν όλα αυτά τα όμορφα χρώματα.

Μετά την εκπαίδευσή σας στην Ακαδημία Semilac, δεν θα υπάρχουν πλέον μυστικά που δεν θα γνωρίζετε για το combi μανικιούρ. Τα μαθήματά μας συνδυάζουν την θεωρία και την πρακτική. Στην αρχή της εκπαίδευσης ο σπουδαστής θα εξοικειωθεί με τα εργαλεία που χρειάζεται για ένα combi μανικιούρ. Στην συνέχεια της εκπαίδευσης ακολουθεί η πρακτική στα χέρια σας. Οι εκπαιδεύσεις διεξάγονται σε μικρές ομάδες των 6 ατόμων, γεγονός που καθιστά δυνατή την απόκτηση γνώσεων υπό το άγρυπνο μάτι ενός επαγγελματία εκπαιδευτή.

Κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσης, θα διερευνήσουμε πολλά ενδιαφέροντα θέματα, όπως:

- Ασφαλής χρήση των εργαλείων

- Κανόνες απολύμανσης και αποστείρωσης

- Εξοικείωση με προϊόντα για το combi μανικιούρ

- Εργασία με τροχό για την προετοιμασία της φυσικής πλάκας

- Εργασία με τροχό για την περιποίηση των επωνυχίων

- Εργασία με πενσάκι

- Ενδείξεις και αντενδείξεις για την εφαρμογή combi μανικιούρ

- Αφαίρεση ημιμόνιμου βερνικιού με τροχό (θεωρία και πρακτική εφαρμογή)

- Κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσης παρέχουμε ατομικές συμβουλές στην επιλογή των βέλτιστων προϊόντων για συγκεκριμένες ανάγκες

MINImaxi

Γνωρίζοντας πόσο σημαντκός έιναι ο χρόνος σας, σας παρουσιάζουμε τα νέα σεμινάρια MINImaxi, στα οποία θα λάβετε την μέγιστη γνώση σε σύντομο διάστημα! Για αυτό τον λόγο δημιουργήσαμε τα εντατικά 3ωρα σεμινάρια στην Ακαδημία μας.

Το σεμινάριο στις 9/11 αποτελείται από 2 τμήματα: 09:00 - 12:00 και 13:00 -16:00
Το σεμινάριο στις 25/11 αποτελείται από 1 τμήμα: 11:00-14:00

*Μην ξεχάσετε να δηλώσετε πριν το checkout τις ημερομηνίες που σας ενδιαφέρουν :)

Δυνατότητα ιδιαίτερης/ατομικής εκπαίδευσης.

Η τιμή του μαθήματος περιλαμβάνει όλα τα εκπαιδευτικά υλικά και τον αναζωογονητικό καφέ. Θα φροντίσουμε για όλα τα προϊόντα και για τα εργαλεία. Δεν χρειάζεται να πάρετε τίποτα μαζί σας, παρά μόνο το χαμόγελό σας! Μετά την εκπαίδευση, οι εργασίες θα αξιολογηθούν επαγγελματικά. Θα επιβεβαιώσουμε το υψηλό επίπεδο των δεξιοτήτων που αποκτήσατε με πιστοποιητικό παρακολούθησης.

Δείτε περισσότερα

Μάθετε από τους επαγγελματίες

Εαν ξεκινατε την περιπέτειά σας στο ημιμόνιμο μανικιούρ ή είστε ήδη επαγγελματίας και θέλετε να αναβαθμίσετε τις ικανότητές σας, τότε η παρακολούθηση των σεμιναρίων για επαγγελματικό μανικιούρ και nail art είναι απαραίτητη.

Ολιγομελή τμήματα

Η εκπαίδευση στην Ακαδημία μας γίνεται πάντα σε ολιγομελή τμήματα των 6 ατόμων, με κυρίαρχο σκοπό την εξατομικευμένη εκπαίδευση, απόλυτα προσανατολισμένη στις ανάγκες του κάθε ειδικευόμενου.

Οι κριτικές σας

Ανυπομονούμε να βαθμολογήσετε το προίόν...

Το προϊόν δεν έχει ακόμα αξιολογηθεί

Καταχωρήστε την κριτική σας
Καταχωρήστε την κριτική σας

Γράψτε μια κριτική

Σεμινάριο MINImaxi Drill Τροχός 12/11

Σεμινάριο MINImaxi Drill Τροχός 12/11
Η Βαθμολογία σας
απαραίτητα πεδία