Σεμινάριο Animal Print 6/11

Σεμινάριο Animal Print 6/11
40,00 €
-
+

Τα animal print σχέδια στα νύχια κυριαρχούν κάθε φθινόπωρο-χειμώνα. Μοναδικά animal print με διάφορα χρώματα και είδη αποτυπωμάτων. Leopard σχέδια, zebra και giraffe είναι τα πιο δημοφιλή σχέδια για αυτό το φθινόπωρο και τον χειμώνα! Η σωστή επιλογή χρωμάτων, αλλά και τύπου animal print, αποτελούν βασικά στοιχεία που πρέπει να γνωρίζουν οι τεχνίτες νυχιών.

Στο θεματικό σεμινάριο animal print θα μάθετε πως να κάνετε αποτυπώματα ζώων, για να αναδείξετε το μανικιούρ του πελάτη σας. Διαλέξτε τις σωστές αποχρώσεις και το κατάλληλο μοτίβο animal print, έτσι ώστε το μανικιούρ να δείχνει κομψό και μεγαλοπρεπές!

Κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσης, θα διερευνήσουμε πολλά ενδιαφέροντα θέματα, όπως:

- Συζήτηση όλων των απαραίτητων υλικών για εργασία

- Εκμάθηση των τεχνικών εργασίας με πινέλα nail art/διακόσμησης

- Αρχές σχεδίων

- Συνδυασμός τεχνικών nail art/διακόσμησης

- Ανάλυση κατάλληλων τύπων αποτυπωμάτων ανάλογα με το σχήμα των νυχιών

- Κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσης παρέχουμε ατομικές συμβουλές για την επιλογή των βέλτιστων προϊόντων για συγκεκριμένες ανάγκες (Τα σχέδια που παρουσιάζονται κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσης εξαρτώνται από την εποχή κατά την οποία πραγματοποιείται η εκπαίδευση και από τις προτιμήσεις που αναφέρουν οι μαθητές).

MINImaxi

Γνωρίζοντας πόσο σημαντκός έιναι ο χρόνος σας, σας παρουσιάζουμε τα νέα σεμινάρια MINImaxi, στα οποία θα λάβετε την μέγιστη γνώση σε σύντομο διάστημα! Για αυτό τον λόγο δημιουργήσαμε τα εντατικά 3ωρα σεμινάρια στην Ακαδημία μας.

Το σεμινάριο στις 6/11 αποτελείται από 2 τμήματα: 09:00-12:00 και 13:00-16:00

*Μην ξεχάσετε να δηλώσετε πριν το checkout τις ημερομηνίες που σας ενδιαφέρουν :)

Η τιμή του μαθήματος περιλαμβάνει όλα τα εκπαιδευτικά υλικά και τον αναζωογονητικό καφέ. Θα φροντίσουμε για όλα τα προϊόντα και για τα εργαλεία. Δεν χρειάζεται να πάρετε τίποτα μαζί σας, παρά μόνο το χαμόγελό σας! Μετά την εκπαίδευση, οι εργασίες θα αξιολογηθούν επαγγελματικά. Θα επιβεβαιώσουμε το υψηλό επίπεδο των δεξιοτήτων που αποκτήσατε με πιστοποιητικό παρακολούθησης.

Δείτε περισσότερα

Μάθετε από τους επαγγελματίες

Εαν ξεκινατε την περιπέτειά σας στο ημιμόνιμο μανικιούρ ή είστε ήδη επαγγελματίας και θέλετε να αναβαθμίσετε τις ικανότητές σας, τότε η παρακολούθηση των σεμιναρίων για επαγγελματικό μανικιούρ και nail art είναι απαραίτητη.

Ολιγομελή τμήματα

Η εκπαίδευση στην Ακαδημία μας γίνεται πάντα σε ολιγομελή τμήματα των 6 ατόμων, με κυρίαρχο σκοπό την εξατομικευμένη εκπαίδευση, απόλυτα προσανατολισμένη στις ανάγκες του κάθε ειδικευόμενου.

Οι κριτικές σας

Ανυπομονούμε να βαθμολογήσετε το προίόν...

Το προϊόν δεν έχει ακόμα αξιολογηθεί

Καταχωρήστε την κριτική σας
Καταχωρήστε την κριτική σας

Γράψτε μια κριτική

Σεμινάριο Animal Print 6/11

Σεμινάριο Animal Print 6/11
Η Βαθμολογία σας
απαραίτητα πεδία