ΔΩΡΕΆΝ ΑΠΟΣΤΟΛΉ ΑΠΌ 50 ΕΥΡΏ
Φόρτωση...
Διακοπτόμενο προϊόν
Εργαλεία

Συμπαγής τροχός καρφιών Lite 12W

Λυπούμαστε, αλλά το επιλεγμένο προϊόν δεν είναι πλέον διαθέσιμο για την προσφορά μας. Εργαζόμαστε συνεχώς σε νέα προϊόντα και αναπτύσσουμε τη συλλογή μας, γι' αυτό ρίξτε μια ματιά στις προτάσεις μας παρακάτω.
Δείτε τα σχετικά προϊόντα

  • Δωρεάν παράδοση από €50
  • 30 ημέρες για την επιστροφή των αγορών
  • Αποστολή σε 7 εργάσιμες ημέρες
  • Προϊόντα κορυφαίας ποιότητας

Αποχαιρετήστε το μανικιούρ σας σε χρόνο μηδέν
Χαρακτηριστικό
Icon Zasilanie Zasilanie:  USB/zasilacz
Icon Prędkość obrotowa Prędkość obrotowa:  max 30 000
Περιγραφή
"Είστε αρχάρια στο ημιμόνιμο μανικιούρ, τζελ ή ακρυλικό τζελ; Τότε αυτό το συμπαγές ηλεκτρικό τριβείο θα είναι ο καλύτερος σύμμαχός σας για να ανακαλύψετε τον πλούτο του σύμπαντος της τέχνης των νυχιών! Μπορεί να χρησιμοποιηθεί εν κινήσει, από το σπίτι σας ή τα σπίτια των φίλων σας! Σας επιτρέπει να αφαιρέσετε γρήγορα και εύκολα το παλιό σας μανικιούρ, αλλά και να προετοιμάσετε τα πετσάκια και την επιφάνεια των νυχιών σας. Η μπαταρία του διαρκεί πολύ καιρό και φορτίζεται εύκολα, συνδέοντάς το σε μια θύρα USB. Από εσάς εξαρτάται! Κύρια χαρακτηριστικά του ηλεκτρικού τριβείου νυχιών:Εύκολη λύση για τη γρήγορη και ασφαλή αφαίρεση ημιμόνιμων βερνικιών νυχιών, τζελ και ακρυλικού τζελ. Ασύρματη λειτουργία για εργασία σε όλες τις συνθήκες. Μεγάλη χωρητικότητα μπαταρίας 2.000 mAh. Επαναφορτιζόμενη μέσω οποιασδήποτε θύρας USB. Πρακτική λαβή για να κρεμάσετε το τριβείο σε μια ζώνη. Μέγεθος τσέπης και μοντέρνος σχεδιασμός. Μέχρι και 8 ώρες ασύρματης χρήσης. Αποδοτική και αθόρυβη λειτουργία χωρίς κραδασμούς. Ιδανικό για να αφαιρείτε μόνοι σας τα μανικιούρ. Απλό σύστημα για την αντικατάσταση των κοπτήρων και διακόπτης για την αλλαγή της κατεύθυνσης περιστροφής. Απεριόριστα μεταβλητή ρύθμιση της ταχύτητας στην ψηφιακή οθόνη έως και 30.000 στροφές ανά λεπτό. Το ηλεκτρικό τριβείο νυχιών αφαιρεί το ημιμόνιμο βερνίκι νυχιών στις 20.000 έως 30.000 στροφές ανά λεπτό και λειτουργεί στα πετσάκια στις 10.000 έως 15.000 στροφές ανά λεπτό. Εγγύηση 24 μηνών.Το σετ περιλαμβάνει:Τροφοδοτικό Ηλεκτρική χειρολαβή τριβείου νυχιών Καλώδιο σύνδεσης Οδηγίες χρήσης Χειρολαβή με υποδοχή φρέζας Καλώδιο φόρτισης USB τύπου C.Η λειτουργία ενός ηλεκτρικού τριβείου με ανασφάλιστο ή κατεστραμμένο κοπτικό μπορεί να προκαλέσει ζημιά στη μονάδα. "
Χρήση των

Οδηγίες για την αντικατάσταση μιας γρέζας :

Γυρίστε το μηχανισμό ασφάλισης γρέζας προς τα αριστερά, όπως υποδεικνύεται από το βέλος, προς το σύμβολο ανοικτής ασφάλισης (θα ακούσετε ένα συγκεκριμένο κλικ), στη συνέχεια τοποθετήστε την γρέζα Semilac στην κεφαλή έτσι ώστε η απόσταση μεταξύ του άκρου του άξονα και της αρχής της κεφαλής γρέζας να είναι περίπου 5-10 mm. Η απόσταση αυτή εξαρτάται από το μήκος του άξονα που φέρει την κεφαλή της φρέζας και τις ατομικές τεχνικές του ατόμου που χρησιμοποιεί τη μονάδα. Το γρέζι που εισάγεται στη λαβή δεν πρέπει να προεξέχει πολύ, ώστε να μην δονείται η λαβή και να μην κάνει τη μονάδα θορυβώδη. Η γρέζα δεν πρέπει να ωθείται μέχρι τέρμα στην κεφαλή, καθώς η υπερβολική πίεση μπορεί να προκαλέσει ζημιά στον μηχανισμό της κεφαλής. Εάν αισθανθείτε αντίσταση κατά την εισαγωγή της κεφαλής στη λαβή (έχει μπει μέχρι τέρμα), θα πρέπει να την ωθήσετε μερικά χιλιοστά προς τα έξω, προς τα εμπρός. Αφού εισαχθεί σωστά το κοπτικό, στρέψτε το μηχανισμό ασφάλισης του κοπτικού προς τα δεξιά, όπως υποδεικνύεται από το βέλος, προς το σύμβολο κλειστού λουκέτου (θα ακούσετε ένα συγκεκριμένο κλικ).

Τεχνικές παράμετροι
Semiapp Value 12W
Pojemność akumulatora 2000 mAh
Czas Ładowania 3,5 h
Χρώμα Biały
Rodzaj silnika Szczotkowy
Waga rączki 0,14 kg
Zasilanie USB/zasilacz
Prędkość obrotowa max 30 000
Ροπή 140-200 gcm = 1,4-2 Ncm
Χρόνος εργασίας jusqu'à 8 h