ΔΩΡΕΆΝ ΑΠΟΣΤΟΛΉ ΑΠΌ 50 ΕΥΡΏ
Φόρτωση...
Bestseller
Υγρά και απολιπαντικά

Απολιπαντικό νυχιών 1000 ml

Δοκιμάστε ένα αποτελεσματικό καθαριστικό νυχιών που όχι μόνο καθαρίζει την πλάκα των νυχιών, αλλά αφαιρεί και το στρώμα διασποράς του υβριδικού βερνικιού και του τζελ.
12,90 €
Θα κερδίσετε Semilac points 20 Ημι-σημεία

  • Δωρεάν παράδοση από €50
  • 30 ημέρες για την επιστροφή των αγορών
  • Αποστολή σε 7 εργάσιμες ημέρες
  • Προϊόντα κορυφαίας ποιότητας

Τέλεια απολίπανση των νυχιών
Περιγραφή
Θέλετε να κάνετε το μανικιούρ σας να διαρκέσει ακόμα περισσότερο; Δοκιμάστε ένα καθαριστικό που προετοιμάζει ολοκληρωμένα την πλάκα νυχιών για την εφαρμογή των επόμενων προϊόντων styling. Αυτό το προϊόν απομακρύνει τη βρωμιά και τη λιπαρότητα, κάνοντας το εφαρμοζόμενο προϊόν να προσκολλάται καλύτερα, να διαρκεί περισσότερο - ώστε να απολαμβάνετε ένα τέλειο μανικιούρ για εβδομάδες! Εκτός από αυτό το προϊόν, μπορείτε επίσης να το χρησιμοποιήσετε για να αφαιρέσετε το κολλώδες στρώμα διασποράς που σχηματίζεται μετά τη σκλήρυνση του βερνικιού ή του τζελ νυχιών σας στη λάμπα. Δερματολογικά ελεγμένο προϊόν.Με χωρητικότητα 1.000 ml, θα σας βοηθήσει να επιτύχετε το τέλειο αποτέλεσμα για πολλές εργασίες styling. Ή μήπως ψάχνετε για ένα μικρότερο καθαριστικό; Ελέγξτε τις υπόλοιπες προτάσεις της Semilac
Χρήση των
Απολίπανση του φυσικού νυχιού Πριν από το μανικιούρ, στρώστε την επιφάνεια του νυχιού με μια ελαφρόπετρα. Στη συνέχεια, εμποτίστε ένα βαμβάκι με το Semilac Nail Sleaner και τρίψτε οποιοδήποτε νύχι. Αυτό θα απολιπώσει τα νύχια και θα απομακρύνει τη σκόνη και τη βρωμιά από το τρίψιμο.Αφαίρεση της στρώσης διασποράς Αφού εφαρμόσετε το Semilac Top coat και σκληρύνετε το μανικιούρ, αφαιρέστε την κολλώδη στρώση διασποράς με το Semilac Nail Cleaner. Εμποτίστε ένα βαμβάκι με Seilac Nail Cleaner και καθαρίστε ολόκληρο το νύχι μέχρι να αφαιρεθεί το κολλώδες στρώμα.
Η δύναμη της ακρίβειας στα χέρια μας

Η δύναμη της ακρίβειας στα χέρια μας

Σύνθεση
Isopropyl Alcohol, Aqua
Προφυλάξεις

Διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες.
Να φυλάσσεται μακριά από παιδιά.
Αποφύγετε την επαφή με τα μάτια.
Αποφύγετε την παρατεταμένη επαφή με το δέρμα.
Μην εφαρμόζετε σε ερεθισμένο ή κατεστραμμένο δέρμα.
Χρησιμοποιήστε το σε καλά αεριζόμενο χώρο.
Μην εισπνέετε απευθείας τους ατμούς του προϊόντος.
Μόνο για επαγγελματική χρήση.

Η δύναμη της εμπιστοσύνης είναι στα χέρια μας

Έχετε ερωτευτεί τα καλλυντικά Semilac και δεν θα σας απογοητεύσουμε:

Οι κριτικές σας

We are looking for reviews for this product...

Κανείς δεν έχει αξιολογήσει αυτό το προϊόν ακόμα