Semilac Magnetic Pen

Semilac Magnetic Pen
10,00 €

ΜΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ

Το στυλό-μαγνήτης της Semillac είναι ένα βολικό εργαλείο για τη δημιουργία λεπτών σχηματισμών, χρησιμοποιώντας τα προϊόντα της σειράς Semilac Cat Eye. Το Semilac Magnetic Pen μοιάζει με ένα κλασικό στυλό, αλλά η άκρη του είναι εξοπλισμένη με ένα λεπτό μαγνήτη που θα σας επιτρέψει να δημιουργήσετε ακριβή διακόσμηση για τα νύχια σας.

Δείτε περισσότερα

To εφέ Cat Eye επιτυγχάνεται προσελκύοντας τα σωματίδια, που περιέχονται στο προϊόν, με ένα μαγνήτη. Για το σκοπό αυτό, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε έναν μαγνήτη σε στυλό ή σε πλάκα. Ο μαγνήτης στη στυλό είναι πιο ευαίσθητος, οπότε με τη βοήθειά του μπορούμε να εκτελέσουμε πιο περίπλοκα, πολύπλοκα σχέδια, απαλές γραμμές και διακοσμήσεις.

Αυτό είναι δυνατό λόγω της μικρής επιφάνειας του μαγνήτη, η οποία χαρακτηρίζεται επίσης από πιο ήπια έλξη σε σχέση με την πλάκα. Αυτό σας επιτρέπει να δημιουργείτε σχηματισμούς χωρίς να εξαλείφετε ταυτόχρονα τους προηγούμενους. 

Το στυλό πρέπει να παραμείνει περισσότερο διάστημα - ο συνιστώμενος χρόνος (ανάλογα με τη διακόσμηση) είναι από έως δώδεκα δευτερόλεπτα.

Οι κριτικές σας

Ανυπομονούμε να βαθμολογήσετε το προίόν...

Το προϊόν δεν έχει ακόμα αξιολογηθεί

Καταχωρήστε την κριτική σας
Καταχωρήστε την κριτική σας

Γράψτε μια κριτική

Semilac Magnetic Pen

Semilac Magnetic Pen
Η Βαθμολογία σας
απαραίτητα πεδία