Σεμινάρια

Σεμινάρια

4 προϊόντα,

Η Semilac Academy είναι το ιδανικό μέρος για κάθε λάτρη της ομορφιάς και του εκλεπτυσμένου στυλ. Τα χέρια είναι η βιτρίνα της γυναίκας και ειδικά τα εντυπωσιακά νύχια, είναι ικανά να τονίσουν τo στυλ της, αλλά και την γοητεία της.

Χάρη στα μαθήματα που διεξάγονται στην Semilac Academy από το καταρτισμένο προσωπικό της, θα αποκτήσετε πολύτιμες γνώσεις και εμπειρία, που θα σας βοηθήσουν να γίνετε ένας nail artist με ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα. Αποκτήστε την βεβαίωση παρακολούθησης Semilac Academy και ξεχωρίστε από τον ανταγωνισμό!

Σας προσκαλούμε να παρακολουθήσετε τα σεμινάρια της Semilac Academy, στα οποία οι εκπαιδευτές μας παρέχουν υψηλής ποιότητας σεμινάρια στον τομέα της επαγγελματικής εφαρμογής ημιμόνιμου μανικιούρ, τζελ μανικιούρ και nail art. Στην Semilac Academy μπορείτε να εκπαιδευτείτε σε όλα τα επίπεδα: από την εκπαίδευση για αρχάριους έως την επαγγελματική προετοιμασία για πρωταθλήματα στον τομέα του μανικιούρ και του nail art.

Μέσα από τα πολυάριθμα εκπαιδευτικά μας προγράμματα, φροντίζουμε πάντα να παρέχουμε σύγχρονες προτάσεις, προσανατολισμένες στην θεωρία του μαθήματος, αλλά κυρίως στην πρακτική εφαρμογή, μέσω των αξιόπιστων υλικών Semilac, τα οποία παρέχονται δωρεάν και εξ ολοκλήρου από την Ακαδημία μας.

Τα προγράμματά μας διεξάγονται σε δυο σύγχρονες σεμιναριακές αίθουσες, εξοπλισμένες από όλα τα απαραίτητα εργαλεία και οπτικοακουστικά μέσα. Τα σεμινάριά μας διεξάγονται πάντα σε ολιγομελή τμήματα έως 6 ατόμων ή ακόμα και ατομικών/ιδιαίτερων μαθημάτων, όπου οι εκπαιδευτές μας μπορούν να παρατηρούν προσεκτικά την πρόοδο κάθε συμμετέχοντα και να παρέχουν εξατομικευμένες συμβουλές ανάλογα με τις ανάγκες τους. Αυτό που είναι πολύ σημαντικό, κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσης είναι το γεγονός ότι οι μαθητές δουλεύουν σε tips, στα χέρια τους αλλά και σε μοντέλα, γνωρίζοντας ότι αυτός είναι ο μόνος τρόπος εργασίας, που εγγυάται την πλήρη εξοικείωση με την ιδιαιτερότητα της κάθε διαδικασίας. Στο τέλος κάθε σεμιναρίου παρεχουμε βεβαίωση παρακολούθησης σε όλους του εκπαιδευόμενους στα αγγλικά. Γνωρίζοντας ότι οι πόροι μπορεί να είναι περιορισμένοι, βοηθάμε όσους θέλουν να προμηθευτούν τα προϊόντα μας προσφέροντας έκπτωση σε όλα τα προϊόντα Semilac, για να διασφαλίσουμε εκτός από την άρτια τεχνική, ότι τα σχέδιά σας θα σας ακολουθούν για πολλές εβδομάδες! Όμως, ακόμα και μετά την εκπαίδευσή σας μπορείτε πάντα να επικοινωνήσετε ή να γράφετε τις ερωτήσεις σας στην φόρμα επικοινωνίας και να λάβετε σίγουρα μια απάντηση στα ερωτήματά σας! Μέσω της εξειδίκευσής μας, θα προσπαθήσουμε να δημιουργήσουμε μαζί μια κοινότητα γεμάτη από ζωγραφιές, χρώματα, δουλειές με έμφαση στην λεπτομέρεια όπου θα είμαστε υπερήφανοι για όλους εσάς!

Εγγραφείτε σήμερα στα σεμινάρια, μάθετε από τους καλύτερους, κερδίστε γνώσεις και όλα τα πρόσθετα οφέλη. Είμαστε εδώ για σας!

Δείτε περισσότερα Δείτε λιγότερα
Είδος Σεμιναρίου
Τιμή
Καθαρισμός φίλτρων
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ
ΧΑΜΗΛΗ ΤΙΜΗ
ΥΨΗΛΗ ΤΙΜΗ
ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ A-ZA
ΟΝΟΜΑ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ Z-A
Καθαρισμός φίλτρων
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ
ΧΑΜΗΛΗ ΤΙΜΗ
ΥΨΗΛΗ ΤΙΜΗ
ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ A-ZA
ΟΝΟΜΑ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ Z-A