ΔΩΡΕΆΝ ΑΠΟΣΤΟΛΉ ΑΠΌ 50 ΕΥΡΏ

 

Ο ΡΟΖ ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ είναι εδώ!
Είναι ο μήνας της πρόληψης και της έγκαιρης διάγνωσης του καρκίνου του μαστού.

Σαν brand που βρίσκεται δίπλα στις γυναίκες, είμαστε εδώ για να κάνουμε αυτό το ζήτημα ακόμη πιο γνωστό και να επικοινωνήσουμε την ανάγκη για τακτικούς ελέγχους.

 

ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ – ΜΗΝΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΤΟΥ ΜΑΣΤΟΥ

Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για τη συνεργασία μας με το Ίδρυμα Know Your Lemons για το μήνα ενημέρωσης ενάντια στον καρκίνο του μαστού. Μαζί, κάνουμε μια ηχηρή δήλωση ενάντια σε αυτή την ασθένεια. 

 

Για τον Οκτώβριο, μήνα ενημέρωσης για τον καρκίνο του μαστού, η Semilac προσφέρει $10,000 στο Ίδρυμα Know Your Lemons, με στόχο την πρακτική εκπαίδευση για την υγεία του μαστού και την έγκαιρη πρόληψη του καρκίνου.

knowyourlemons.org

 

 

 

 

 

 

 

Μάθε τα σημάδια

 

Η εκπαίδευση είναι η πρώτη γραμμή άμυνας. Ανακάλυψε τα ορατά και μη σημάδια του καρκίνου του μαστού. Ενεργοποιήσου σε κάθε αλλαγή στο μέγεθος του στήθος, στο σχήμα ή στην υφή του. Δώσε σημασία σε κάθε ασυνήθιστο αλλαγή στο δέρμα. Η έγκαιρη διάγνωση μπορεί να σώσει ζωές.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Το μέγεθος μετράει

 

Έχετε αναρωτηθεί πόσο μεγάλα εξογκώματα μπορείτε να ανακαλύψετε κατά τη διάρκεια της αυτο-εξέτασης; Η μαστογραφία μπορεί να εντοπίσει επικίνδυνα ή καρκινικά εξογκώματα, προτού αυτά γίνουν ανιχνεύσιμα με το χέρι.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Που να ψάξετε

 

Γνωρίζετε τις συνηθέστερες περιοχές που δημιουργούνται όγκοι στο στήθος; Η εφαρμογή του ιδρύματος Know Your Lemons θα σας καθοδηγήσει κατά τη διάρκεια της αυτό-εξέτασης. Το να γνωρίζετε που χρειάζεται να ψάξετε, είναι επίσης ένα σημαντικό βήμα για την έγκαιρη διάγνωση.

 

 

 

 

 

 

Οδηγός Αυτο-Εξέτασης

 

Η δύναμή σας ξεκινά από τη γνώση. Οι τακτικές αυτο-εξετάσεις είναι ένα απλό αλλά εξαιρετικά δυνατό μέσο που μπορεί να σώσει ζωές. Αυτός ο οδηγός με αναλυτικά βήματα θα σας βοηθήσει να αποκτήσετε τη σιγουριά και τις δεξιότητες που χρειάζονται για να πάρετε στα χέρια σας την υγεία του μαστού σας.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Υποστηρίξτε το Ίδρυμα Know Your Lemons με τη Semilac

 

Ο μήνας ενημέρωσης για τον καρκίνο του μαστού δεν είναι μόνο ροζ. Αφορά τη γνώση, την έγκαιρη διάγνωση και την υποστήριξη όλων των γυναικών. Μαζί, είμαστε μια ανίκητη δύναμη, ενωμένες σε αυτή τη μάχη ενάντια στον καρκίνο του μαστού.

 

 

 

 

 

 

 

 

ΔΙΑΛΕΞΕ ΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΣΟΥ ΡΟΖ ΧΡΩΜΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΛΛΟΓΗ ΤΗΣ SEMILAC ΚΑΙ ΓΙΟΡΤΑΣΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΤΟΝ ΡΟΖ ΟΚΤΩΒΡΙΟ

 

 

 

Φόρτωση...