Pedicure Semilac

Pedicure Semilac

0 προϊόν(τα)

Πεντικιούρ. Δημιουργήστε το με Semilac!

Το πεντικιούρ είναι απαραίτητο για το καλοκαίρι! Τα σωστά περιποιημένα πόδια και νύχια, μας φτιάχνουν την διάθεση και τονώνουν την αυτοπεποίθησή μας! Μαζί με την Semilac, θα δημιουργήσετε ένα ημιμόνιμο πεντικιούρ στα πιο όμορφα χρώματα. Μπορείτε να επιλέξετε τα πολύχρωμα βερνίκια που χρησιμοποιούν στις παγκόσμιες πασαρέλες ή να επιλέξετε τα αγαπημένα σας κλασικά. Ένα πράγμα είναι βέβαιο - επιλέγοντας Semilac, επιλέγετε την υψηλότερη ποιότητα. Και αντοχή στο στυλ!

Το πεντικιούρ με προϊόντα μας θα ταιριάξει με τη διάθεση, την εποχή και την θέλεηση για δημιουργία! Έχουμε πάνω από 300 ημιμόνιμα βερνίκια - σίγουρα θα βρείτε το αγαπημένο σας μεταξύ τους! Μπορείτε να το συνδυάσετε με ένα μανικιούρ ή να επιλέξετε έντονες αντιθέσεις. Ίσως το αγαπημένο σας ημιμόνιμο μανικιούρ να είναι χρώματα νέον σε συνδυασμό με τις τελευταίες τάσεις, και το πεντικιούρ ναι είναι  κλασικό - για παράδειγμα ένα κόκκινο χρώμα. Αισθανθείτε ελεύθερες - αποφασίστε, επιλέξτε και αισθανθείτε πάντα όμορφα!

Κλασικό πεντικιούρ

Το κλασικό πεντικιούρ ήταν κάποτε ο μοναδικός τρόπος να δοθεί χρώμα και να τονιστεί η φυσική ομορφιά των ποδιών. Πλέον, όμως, τα κλασικά βερνίκια στο πεντικιούρ έχουν αντικατασταθεί από τα ημιμόνιμα βερνίκια, τα οποία χαρακτηρίζεται από σημαντικά μεγαλύτερη ανθεκτικότητα. Σωστά, μπορούμε να απολαύσουμε την λάμψη και το χρώμα μέχρι και 21 ημέρες. Χωρίς ξεφλούδισμα και γρατζουνιές!

Ένα επιπλέον πλεονέκτημα είναι η δυνατότητα επιλογής χρωμάτων από την μεγάλη συλλογή της Semilac - εγγυόμαστε ότι οι προτάσεις μας θα σας πείσουν να επιλέξετε ημιμόνιμο πεντικιούρ, με το πλούσιο χρώμα τους!

Ωστόσο, αν θέλετε να κάνετε ένα σπιτικό SPA για τα πόδια σας, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα κλασικό πεντικιούρ με βάση τα μοναδικά προϊόντα μας με θρεπτικά συστατικά. Χάρη σε αυτά, θα δώσετε λάμψη στα νύχια σας, εξασφαλίζοντας παράλληλα την σωστή φροντίδα τους.

Πεντικιούρ στο σπίτι. Όποτε θέλετε!

Το πεντικιούρ στο σπίτι είναι η καλύτερη επιλογή για όσους εκτιμούν την περιποιημένη εμφάνιση και ... την ανεξαρτησία! Εάν το πρόγραμμά σας είναι περιορισμένο και δεν έχετε χρόνο να επισκεφτείτε το σαλόνι ομορφιάς, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα πεντικιούρ στο σπίτι - όποτε και όπως το ονειρεύεστε!

Η Semilac στην συλλογή της διαθέτει όλα τα προϊόντα και τα εργαλεία που απαιτούνται για την εκτέλεση ενός επαγγελματικού πεντικιούρ. Χάρη σε αυτό, το πεντικιούρ που δημιουργείτε στο σπίτι μπορεί να μοιάζει με τα εξώφυλλα των περιοδικών! Επιπλέον, εστιάζουμε στις τελευταίες τάσεις - μπορείτε να είστε σίγουροι ότι θα επιλέξετε ανάμεσα σε όλα τα νέα προϊόντα που κυκλοφορούν από την Semilac.

Ημιμόνιμο πεντικιούρ. Εφαρμόζετε μία φορά και διαρκούν 3 εβδομάδες!

Το ημιμόνιμο πεντικιούρ κατακτά τις καρδιές (και τα νύχια) των γυναικών σε όλο τον κόσμο. Δεν είναι απλά περίεργο - μια απλή διαδικασία, που θα διαρκέσει μέχρι και 21 ημέρες. Αυτή είναι η εγγύηση ότι θα γοητεύσουμε χωρίς καμία αμηχανία!

Είναι το ημιμόνιμο πεντικιούρ μια καινοτομία για εσας; Να σας θυμίσουμε πόσο εύκολο είναι να το κάνετε. Ειδικά εάν έχετε ήδη χρησιμοποιήσεςι ξανά τα ημιμόνιμα βερνίκια της Semilac για το μανικιούρ σας, δεν θα σας προβληματίσει!

Ημιμόνιμο πεντικιούρ. Οδηγίες βήμα προς βήμα

                                             1.

Αρχίζουμε με την προετοιμασία των νυχιών για το ημιμόνιμο πεντικιούρ. Δίνουμε στα νύχια το σωστό σχήμα και αφαιρούμε τα επωνύχια. Στη συνέχεια, απολιπάινουμε με το Nail Cleaner της Semilac και είμαστε έτοιμοι να ξεκινήσουμε!

                                             2.

Εφαρμόστε μια λεπτή στρώση βάσης Semilac και πολυμερίστε την στην λάμπα.

                                             3.

Εφαρμόστε το αγαπημένο σας ημιμόνιμο χρώμα Semilac και επίσης πολυμερίστε το στην λάμπα. Για το πιο θεαματικό αποτέλεσμα, αυτό το βήμα πρέπει να επαναληφθεί.

                                             4.

Μην ξεχάσετε: Κλειδώστε το αποτέλεσμα με Semilac Top No Wipe και πολυμερίστε το στην λάμπα. Και το ημιμόνιμο πεντικιούρ είναι έτοιμο!

Πεντικιούρ ημιμόνιμο - τι αξίζει να θυμηθούμε;

Θέλετε να δημιουργήσετε ένα όμορφο και ανθεκτικό πεντικιούρ; Τα ημιμόνιμα είναι μια εξαιρετική λύση. Ωστόσο, πρέπει να θυμόμαστε ότι τα εξαιρετικά προϊόντα απαιτούν επίσης ειδική επεξεργασία! Εκτός από την τυπική διαδικασία, πρέπει επίσης να βεβαιωθείτε ότι η λάμπα είναι η κατάλληλη. Η Semilac διαθέτει πολλές επιλογές στην συλλογή της, όπως την λάμπα 24W Semilac UV LED ή την λάμπα  UV 48 / 24W Semilac με μαγνητική αποσπώμενη βάση. Αυτός είναι ένας αποδεδειγμένος τρόπος για να δημιουργήσετε ένα ημιμόνιμο πεντικιούρ, που θα πολυμεριστεί σωστά και θα παραμείνει μαζί σας για πολύ καιρό!

Gel πεντικιούρ 

Το gel πεντικιούρ είναι ένας άλλος τρόπος για να δημιουργήσετε ένα ανθεκτικό αποτέλεσμα με προϊόντα της Semilac, που θα σας επιτρέψουν να φροντίσετε κατάλληλα για την καλυμμένη εμφάνιση των ποδιών σας! Το πεντικιούρ gel είναι αφιερωμένο σε κυρίες που ονειρεύονται το τέλειο μήκος και σχήμα του νυχιού - το πρόσθετο πλεονέκτημά του είναι η ικανότητα να μοντελοποιεί το κεραμίδι και την επέκτασή του στο πρότυπο.

Gel πεντικιούρ. Τι σημαίνει αυτή η επαγγελματική διαδικασία;

Αν αποφασίσουμε να δοκιμάσετε πεντικιούρ με gel σε ένα επαγγελματικό σαλόνι ομορφιάς, μπορούμε να σας υποσχεθούμε κάτι πολύ περισσότερο από μια πολύχρωμη εφαρμογή! Η όλη διαδικασία ξεκινά με την προετοιμασία της πλάκας νυχιών (δίνοντας το σχήμα και το σωστό μήκος). Αργότερα, το άτομο που εκτελεί το gel με ασφαλή τρόπο χρησιμοποιώντας τον τροχό απομακρύνει τα επωνύχια και απολιπαίνει τα νύχια Semilac Nail Cleaner. Τώρα μπορείτε να δημιουργήσετε ένα πεντικιούρ gel! Η θεραπεία συνήθως τελειώνει με μια μάσκα ενυδάτωσης και αναζωογόνησης και ένα μασάζ που θα μας επιτρέψει να χαλαρώσουμε.

 

 

Δείτε περισσότερα Δείτε λιγότερα

δειτε τισ νεεσ τασεισi

δοκιμαστε το πιο fashion
πεντικιουρ για το καλοκαιρι

Αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος για μια συνολικά εκλεπτυσμένη εμφάνιση! 

Μπορείτε να δημιουργήσετε ένα τέλειο μανικιούρ και πεντικιούρ με τα επαγγελματικά προϊόντα Semilac.

DeeZee

Ημιμόνιμο πεντικιούρ

Τα βερνίκια Semilac αγαπούν το πεντικιούρ!

Το Semilac Business Line 192 Lila Rose είναι κομψό και κλασικό, και γοητεύει με την διακριτική του μαργαριταρένια λάμψη. Λειτουργεί εξαιρετικά σε επαγγελματικούς χώρους, δίνοντας έμφαση στην ομορφιά των ποδιών σας!

Ημιμόνιμα βερνίκια Semilac

Η καλύτερη μέθοδος για ένα ανθεκτικό πεντικιούρ το καλοκαίρι!

Στην ζωή δεν πρέπει να περιορίζουμε τον εαυτό σας! Η μεγάλη ποικιλία χρωμάτων της Semilac θα σας επιτρέψει να δημιουργήσετε ένα πεντικιούρ με τα πιο όμορφα χρώματα που θα ταιριάζουν απόλυτα στις προτιμήσεις σας και στα μοντέρνα στυλ, σε απόλυτη αρμονία με την θερινή σεζόν!

208

208

Διακριτικό μπεζ, ιδανικό για το επιχειρηματικό στυλ

056

056

Πολύ φωτεινό, girly με λιλά τόνους

192

192

Απαλό τριανταφυλλί με διακριτικό περλέ ιριδισμό

192

002

Απαλό ημιδιάφανο ροζ

169

169

Ανοιχτό μπλε σε denim στυλ

023

023

Απαλό κίτρινο/λεμονί

145

145

Ψυχρό παστέλ λιλά

102

102

Έντονη, φωτεινή απόχρωση του ροδάκινου

516

516

Ζεστή ροζ/τριανταφυλλί απόχρωση

022

022

Παστέλ απόχρωση της μέντας

042

042

Neon απόχρωση του raspberry

182

182

Απόχρωση του Lime με έντονη εμφάνιση του λευκούΗμιμόνιμο πεντικιούρ για το καλοκαίρι

Δείτε τις πιο μοντέρνες προτάσεις μας!

Μαζί με την DeeZee, δημιουργήσαμε για εσάς προτάσεις που ταιριάζουν στις ζεστές ημέρες της εποχής! Διαλέξτε αυτό που θα αναδείξει την θηλυκότητά σας!

002 Semilac Delicate French

002 Semilac Delicate French

Παπούτσια DeeZee - σανδάλια La Clarita

208 Semilac Business Line Mild Beige

208 Semilac Business Line Mild Beige

Παπούτσια DeeZee - σανδάλια C'est La Vie

002 Semilac Delicate French

002 Semilac Delicate French

Παπούτσια DeeZee - σανδάλια Mollendo