Φίλτρο
Φόρτωση...
Προϊόντα: 3
Ταξινόμηση ΠΙΟ ΠΟΛΥΔΙΑΦΗΜΙΣΜΕΝΟ
ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ ΤΙΜΗ
ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΙΜΗ
ΌΝΟΜΑ ΠΡΟΪΌΝΤΟΣ A-Z
ΌΝΟΜΑ ΠΡΟΪΌΝΤΟΣ Z-A
 1. Φροντίδα νυχιών Primer vitaminé semilac 7 ml
  3,90 €
 2. Φροντίδα νυχιών Primer semilac 7 ml
  4,50 €
 3. Bestseller
  Φροντίδα νυχιών Primer Acid Free 7 ml
  4,50 €
Προϊόντα: 3
Ταξινόμηση ΠΙΟ ΠΟΛΥΔΙΑΦΗΜΙΣΜΕΝΟ
ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ ΤΙΜΗ
ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΙΜΗ
ΌΝΟΜΑ ΠΡΟΪΌΝΤΟΣ A-Z
ΌΝΟΜΑ ΠΡΟΪΌΝΤΟΣ Z-A
Εικόνα Κατηγορίας

Αντιμετωπίζετε προβλήματα με την αντοχή του μανικιούρ σας; Ήρθε η ώρα για primer!

Η σωστή προετοιμασία της πλάκας νυχιών για βάψιμο με οποιοδήποτε υλικό – κλασικό, ημιμόνιμο ή gel βερνίκι είναι ένα εξαιρετικά σημαντικό βήμα που θα σας επιτρέψει να απολαύσετε ένα όμορφο μανικιούρ για μεγάλο χρονικό διάστημα. Εάν το ημιμόνιμό σας, παρά τη σωστή προετοιμασία και την αφαίρεση της λιπαρότητας από την πλάκα του νυχιού, εξακολουθεί να ξεφλουδίζει - ήρθε η ώρα για ένα ειδικό προϊόν!

Τι είναι το primer;

Το primer νυχιών είναι ένα προϊόν που έχει ως στόχο να βελτιώσει την εφαρμογή της βάσης στη φυσική πλάκα του νυχιού αφαιρώντας τη λιπαρότητα σε βάθος. Το primer νυχιών μπορεί να συγκριθεί με ταινία διπλής όψης, η οποία συνδέει την πλάκα νυχιών με τη βάση που θέλετε να εφαρμόσετε. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό το προϊόν για διάφορους τύπους μανικιούρ, ημιμόνιμο, gel ή ακρυλικό. Αυτό το προϊόν πρέπει να εφαρμόζεται μόνο στη φυσική πλάκα νυχιών.

Ποιο primer να επιλέξω;

Πρώτα απ 'όλα, αξίζει να σημειωθεί ότι το primer μπορεί να εφαρμοστεί μόνο σε μια άθικτη πλάκα νυχιών. Το primer δεν μπορεί να εφαρμοστεί στα πετσάκια ή στις πτυχές γύρω από το νύχι. Δεν μπορείτε να το εφαρμόσετε εάν έχετε φλεγμονή ή μικροσκοπικά κοψίματα γύρω από το νύχι. Πρέπει να το θυμάστε αυτό!

Στη συλλογή της Semilac, έχετε δύο επιλογές για primer – το Semilac Acid Free Primer και το Semilac Primer.

• Semilac Acid Free Primer

Το Semilac Acid Free Primer αφαιρεί τη λιπαρότητα από την πλάκα των νυχιών και αποτρέπει τις φυσαλίδες αέρα και το σκάσιμο. Λόγω της ελαφριάς σύνθεσής του, αυτό το προϊόν συνιστάται για λιγότερο προβληματικές πλάκες νυχιών.

• Semilac Primer

Από την άλλη πλευρά, το Semilac Primer έχει σχεδιαστεί για ειδικές εργασίες που εκτελούνται από επαγγελματίες ή πιο έμπειρα άτομα. Το Semilac Primer έχει έντονο άρωμα και αφαιρεί σε βάθος τη λιπαρότητα από την πλάκα των νυχιών. Επομένως, δεν συνιστάται για ευαίσθητες και λεπτές επιφάνειες νυχιών.

Πώς να εφαρμόσετε το primer;

Ακολουθεί μια σύντομη σειρά με τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε για να εφαρμόσετε σωστά το primer στα νύχια σας.

Πριν εφαρμόσετε primer στη φυσική πλάκα νυχιών, πρέπει να γυαλιστεί σωστά με ένα buffer και στη συνέχεια να αφαιρεθεί η λιπαρότητα με μια μπατονέτα χωρίς χνούδι εμποτισμένη σε αφαιρετικό νυχιών.

Στη συνέχεια, μπορείτε να εφαρμόσετε το primer. Κατά την εφαρμογή, χρειάζεστε μόνο μια μικρή ποσότητα προϊόντος. Σκουπίστε την περίσσεια primer από τη βούρτσα στην άκρη του μπουκαλιού.

Απλώστε το προϊόν πάνω στη φυσική πλάκα νυχιών.

• Acid Free Primer - εφαρμόστε σαν βερνίκι νυχιών. Προσπαθήστε να δημιουργήσετε ένα λεπτό στρώμα και βεβαιωθείτε ότι το προϊόν δεν τρέχει πάνω στα πετσάκια. Περιμένετε να απορροφηθεί πλήρως το προϊόν.

• Acid Primer - απλώστε απευθείας στην πλάκα του νυχιού και περιμένετε να απορροφηθεί πλήρως. Είναι σημαντικό να εφαρμόσετε μια πραγματικά μικρή ποσότητα προϊόντος στο νύχι. Προσέξτε πολύ να μην αγγίξετε τα πετσάκια ή το δέρμα γύρω από τα νύχια γιατί μπορεί να προκαλέσει κάποιο ερεθισμό.

Αφού εξατμιστεί τελείως το primer, μπορείτε να προχωρήσετε στην εφαρμογή του βερνικιού σας κανονικά.

Ελπίζουμε τώρα να γνωρίζετε ποιο primer να επιλέξετε και πώς να το εφαρμόσετε.

Τώρα ήρθε η ώρα για όμορφο μανικιούρ!