ΔΩΡΕΆΝ ΑΠΟΣΤΟΛΉ ΑΠΌ 50 ΕΥΡΏ

Χρωματιστά Ημιμόνιμα Βερνίκια

Φίλτρο
Φόρτωση...
Δεν μπορούμε να βρούμε προϊόντα που να ταιριάζουν στην επιλογή.
Εικόνα Κατηγορίας

Ημιμόνιμα βερνίκια - αξίζουν τον κόπο; Απολύτως!

Τα ημιμόνιμα βερνίκια κερδίζουν συνεχώς δημοφιλία και αιχμαλωτίζουν τις καρδιές των ανθρώπων σε όλο τον κόσμο. Αν δεν έχετε δοκιμάσει ποτέ ξανά ημιμόνιμα βερνίκια, τώρα είναι η ώρα! Μπορείτε να απολαύσετε όμορφα και μακράς διάρκειας μανικιούρ για εβδομάδες με μία μόνο εφαρμογή. Επιτρέψτε στον εαυτό σας να παρασυρθεί από την απαράμιλλη χρωματική παλέτα των ημιμόνιμων βερνικιών της Semilac και εμπνευστείτε από τις μοναδικές ιστορίες πίσω από τα χρώματά μας.

Η γκάμα των χρωμάτων διευρύνεται συνεχώς για να καλύψει τις απαιτήσεις ακόμη και των πιο απαιτητικών πελατισσών. Και γιατί να μην το κάνει; Το πιο σημαντικό είναι το ίδιο το χρώμα. Τα χρώματα μας περιβάλλουν καθημερινά, μας ανεβάζουν τη διάθεση, μας βοηθούν να εκφράσουμε τα συναισθήματά μας, να διακοσμήσουμε το χώρο μας, να ντυθούμε και να τονίσουμε τα δυνατά μας σημεία. Ο επιδέξιος συνδυασμός τους είναι αληθινή τέχνη και μπορούμε να την αναδείξουμε εκφραζόμενες μέσα από το χρώμα!

Πώς να εφαρμόσετε το ημιμόνιμο βερνίκι;

Το πολύχρωμο ημιμόνιμο γοητεύει με το βάθος του χρώματος. Ωστόσο, για να απολαύσετε την αντοχή του μανικιούρ σας έως και 21 ημέρες, πρέπει να εφαρμόσετε σωστά το βερνίκι. Με εμάς, θα γίνει απίθανα εύκολο - δείτε τις οδηγίες!

Προετοιμασία της πλάκας των νυχιών

Πρώτα, πρέπει να προετοιμαστεί η πλάκα των νυχιών. Για να το κάνετε αυτό, σπρώξτε προς τα πίσω ή κόψτε τα πετσάκια, λιμάρετε το νύχι στο επιθυμητό σχήμα, γυαλίστε την πλάκα νυχιών με buffer και στη συνέχεια αφαιρέστε τη λιπαρότητα με το Semilac Nail Cleaner.

Εφαρμογή της βάσης

Το επόμενο βήμα θα είναι η εφαρμογή μιας κατάλληλης βάσης για ημιμόνιμο. Προστατεύει τα νύχια και εγγυάται την αντοχή του μανικιούρ. Μετά την εφαρμογή ενός λεπτού στρώματος του προϊόντος στο νύχι, θα πρέπει να τη στεγνώσετε σε ένα φουρνάκι UV/LED.

Εφαρμογή του ημιμόνιμου βερνικιού

Αφού η βάση Semilac έχει στεγνώσει, εφαρμόστε το αγαπημένο σας χρώμα. Αφού το πολυμερίσετε και αυτό σε φουρνάκι UV/LED, μπορείτε να εφαρμόσετε μια δεύτερη στρώση του προϊόντος, για να αποκτήσετε χρώμα με βάθος. Η δεύτερη στρώση χρειάζεται να πολυμεριστεί ξανά (ο χρόνος εξαρτάται από την ισχύ της λάμπας).

Εφαρμογή του top coat

Όταν το χρώμα έχει στεγνώσει - εφαρμόστε ένα στρώμα top για ημιμόνιμο από τη Semilac, το οποίο πρέπει επίσης να πολυμεριστεί σε φουρνάκι UV/LED. Φροντίστε να καλύψετε την ελεύθερη άκρη - αυτό εγγυάται την ανθεκτικότητα του μανικιούρ σας.

Αφαίρεση της λιπαρότητας

Όλα είναι σχεδόν έτοιμα! Τέλος, σκουπίστε τα νύχια σας με το Semilac Nail Cleaner για να αφαιρέσετε το κολλώδες στρώμα (παραλείψτε αυτό το βήμα εάν χρησιμοποιείτε Semilac Top No Wipe).

Απολαύστε το αποτέλεσμα!