Μαγνήτης για Cat Eye Semilac Magnetic Duo

Semilac Długopis magnetyczny
4,99 €
-
+

Μαγνητική λεπίδα διπλής όψεως με πολύ ισχυρό μαγνήτη, που θα σας επιτρέψει να δημιουργήσετε διάφορα μοναδικά σχέδια στο νύχι χάρη στους ελιγμούς των σωματιδίων των ημιμόνιμων βερνικιών Cat Eye, Cat Eye 3D και Magic Cat Eye.

Δείτε περισσότερα

Η εφαρμογή Semilac Magic Cat Eye είναι απλή και δεν θα είναι πρόβλημα για τους ανθρώπους που μπορούν να εφαρμόσουν σωστά το ημιμόνιμο μανικιούρ.

1. Πριν από την εφαρμογή του Semilac Magic Cat Eye, πρέπει να προετοιμάσετε τα νύχια σας (το ίδιο όπως για το κλασικό, ημιμόνιμο ή τζελ μανικιούρ). Αρχικά, αφαιρέστε στα επωνύχια, δώστε στην φυσική πλάκα το επιθυμητό σχήμα και απολιπάνετε με το Semilac Nail Cleaner.

2. Εφαρμόστε ένα λεπτό στρώμα βάσης Semilac στα νύχια και πολυμερίστε στην λάμπα (ο χρόνος πολυμερισμού εξαρτάται από την ισχύ της λάμπας σας)

3. Στη συνέχεια εφαρμόστε στα νύχια το επιθυμητό ημιμόνιμο βερνίκι. Το Semilac Magic Cat Eye μπορεί να εφαρμοστεί πάνω από οποιοδήποτε Semilac ημιμόνιμο βερνίκι. Ωστόσο, το καλύτερο αποτέλεσμα επιτυγχάνεται με την εφαρμογή του Semilac Magic Cat Eye στο βερνίκι νυχιών Semilac Black Diamond 031. Πολυμερίζουμε κάθε στρώση του προϊόντος.

4. Τοποθετούμε το Semilac Magic Cat Eye στα νύχια, εφαρμόζουμε το Semilac Magnet Duo για 2-3 δευτερόλεπτα και δημιουργούμε μια μοναδική λάμψη. Όταν το αποτέλεσμα είναι ικανοποιητικό για εμάς, το πολυμερίζουμε στη λάμπα.

Για να προστατέψουμε το Cat Eye εφέ, εφαρμόζουμε ένα από τα top coat της Semilac και το πολυμερίζουμε στη λάμπα.

Οι κριτικές σας

Ανυπομονούμε να βαθμολογήσετε το προίόν...

Το προϊόν δεν έχει ακόμα αξιολογηθεί

Καταχωρήστε την κριτική σας
Καταχωρήστε την κριτική σας

Γράψτε μια κριτική

Μαγνήτης για Cat Eye Semilac Magnetic Duo

Semilac Długopis magnetyczny
Η Βαθμολογία σας
απαραίτητα πεδία