Semilac by Influencers

Semilac by Influencers

0 προϊόν(τα)

Τρία κιτ με 5 μοναδικά ημιμόνιμα βερνίκια

Η Semilac είναι η πιο γνωστή εταιρεία στην Πολωνία, ως εκ τούτου, συνεργάζεται με τις 3 μεγαλύτερες σε επιρροή πολωνές bloggers και δημιουργήσαμε μαζί τους 3 κασετίνες, με 5 συλλεκτικά χρώματα μέσα σε κάθε κασετίνα. Ποιο θα επιλέξετε; Γνωρίζουμε ότι η επιλογή δεν θα είναι εύκολη! :-)

Semilac by Maxineczka – Purple Mania

Η Maxineczka και η Semilac δημιούργησαν μαζί ένα σετ μεχρώματα που θα δελέζε ακόμα και τους λάτρεις των κλασσικών χρωμάτων. Εδώ μπορούμε να βρούμε  χρώματα από λαμπερά φούξια, βαθιά ροζ και κλασικά μωβ. 

Με μια λέξη, είναι ένα σύνολο ημιμόνιμων βερνικιών, των οποίων τα χρώματα θα σας μαγέψουν. Δοκιμάστε, ζωγραφίστε, εκφραστείτε! 

501 Amazing Amethyst 
502 Peculiar Plum
503 Diamond Dust 
504 Magenta Mood
505 Audacious Orchid

Semilac by Stylizacje – Nails on Fleek

Αυτό το εορταστικό σύνολο ημιμόνιμων βερνικιών συνδυάζει τα χρώματα με έναν εκπληκτικό και εντελώς απροσδόκητο τρόπο! Τα βερνίκια της συλλογής Nails on Fleek θα σας επιτρέψουν να δημιουργήσετε πολύχτωμες εκπλήξεις! Τολμάς να τα δοκιμάσεις; :-)

506 Like A Mermaid 
507 Crispy Cookie
508 Mint Cream
509 Happily Ever After 
510 Rich Doll

Semilac by Honorata Skarbek – Nailstagram

Η κασετίνα που δημιουργήθηκε σε συνεργασία με την Honorata Skarbek, είναι εμπνευσμένη από τα τραγούδια της. Είναι κλασικά και διαχρονικά. Αν το έντονο μανικιούρ δεν είναι για σας - αυτό το σετ ημιμόνιμων βερνικιών θα σας ταιριάξει απόλυτα!

511 Insomnia 
512 Lalalove
513 Million 
514 Puzzle 
515 Sabotage 

Αν αγαπάτε το ημιμόνιμο μανικιούρ, ένα σετ από τα αστέρια του Internet είναι ένα στοιχείο που πρέπει να έχετε στη χρωματική σας παλέτα! Το σετ Semilac By Influencers είναι ένα υπέροχο δώρο για τις γυναίκες! :-)

Δείτε περισσότερα Δείτε λιγότερα
Δεν μπορούμε να βρούμε προϊόντα που να ταιριάζουν στην επιλογή.