Σετ δώρων

Σετ δώρων

3 προϊόντα,

Ιδανικό δώρο

Ψάχνετε το ιδανικό δώρο για γυναίκες; Σας έχουμε την λύση! Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε το πακέτο δώρου για ημιμόνιμο μανικιούρ της Semilac. Είναι ιδανικός τρόπος να ικανοποιήσετε όλες τις funs του ημιμόνιμου μανικιούρ. Τα πακέτα δώρων μας είναι ιδανικά για δώρο , όχι μόνο λόγο της περιεκτικότητας και την ποικιλία χρωμάτων, αλλά και η υπέροχη εξωτερική τους εμφάνιση, από υψηλής ποιότητας υλικά. Αυτό το δώρο θα ευχαριστήσει το μυαλό και θα ανάψει την καρδιά μιας γυναίκας.

Ψάχνετε δώρο για μία γυναίκα;

Διαλέξτε ένα από τα πακέτα δώρου συνδυασμένα ιδικά για τις λάτρεις των υπέροχων νυχιών! Ανεπανάληπτα ημιμόνιμα χρώματα και απλά βερνίκια για να διαλέξετε. Επιπλέον , κάθε πακέτο περιέχει στυλό με το logo της Semilac και ολόκληρη η συσκευασία είναι σε ένα αισθητικό κουτάκι. Ιδανικό δώρο για μία γυναίκα.

Δώρα για γυναίκες – τί να διαλέξεις;

Συμβαίνει καμιά φορά να γνωριζόμαστε από μικρά. Έχουμε μοιραστεί και έχουμε δώσει ο ένας στον άλλον τα πάντα. Τί θα μπορούσε λοιπόν να μας κάνει να εκπλαγούμε, όταν υπάρχει ιδική περίπτωση; Για παράδειγμα πακέτα Semilac! Ανάμεσα στα πακέτα δώρων και ξεκινήματος σίγουρα θα βρείτε το ιδανικό δώρο.
Εάν το άτομο για το οποίο προορίζετε το δώρο λατρεύει τα περιποιημένα νύχια και χρησιμοποιεί ημιμόνιμα βερνίκια , τότε τα πακέτα δώρων θα είναι ιδανικά γιατί αποτελούνται από τις
ποιο απίστευτες και φανταστικές αποχρώσεις.

160 I`m not sure και 161 Something Nice

Αυτά τα ανεπανάληπτα χρώματα σας εγγυούνται τον ενθουσιασμό των γύρω σας. Σας εγγυούνται θετική αύρα και θα σας ξεχωρίσουν από το σύνολο!
Εάν το άτομο για το οποίο προορίζετε το δώρο δεν είχε ακόμη επαφή με ημιμόνιμα βερνίκια , το ιδανικό δώρο θα είναι ένα από τα πακέτα ξεκινήματος ημιμόνιμου βερνικιού. Ένα από τα εμπόδια όταν μπαίνουμε στο χώρο του ημιμόνιμου μανικιούρ, είναι ο φόβος πριν την αγορά του πακέτου και ότι η διαδικασία είναι
περίπλοκη.
Δεν ισχύει τίποτε από όλα αυτά! Μετά το άνοιγμα του πακέτου ξεκινήματος όλα αρχίζουν να ξεκαθαρίζουν και φαίνονται εύκολα . Τα προϊόντα επιλέχθηκαν με τέτοιον τρόπο, ώστε όλες οι γυναίκες να αισθάνονται άνετα με τα ημιμόνιμα βερνίκια, χάρη στα υψηλής ποιότητας προϊόντα και ενημερωτικά φυλλάδια οδηγιών πώς να εφαρμόσουν ή να αφαιρέσουν το ημιμόνιμο βερνίκι.
Εάν πιστεύετε πώς το άτομο στο οποίο απευθύνεται το δώρο, το ενδιαφέρει η εικόνα του και η αξιοπιστία του, τότε σίγουρα θα πετύχετε το σκοπό σας.

Εμφάνιση των πακέτων δώρων και πακέτων ημιμόνιμων βερνικιών Semilac

Οι φωτογραφίες των πακέτων δώρων και πακέτων ξεκινήματος για ημιμόνιμο μανικιούρ είναι πραγματικές. Χάρη σε αυτό, στο στάδιο αγοράς ξέρετε ποιο είναι το δώρο και δεν σας περιμένουν δυσάρεστες εκπλήξεις. Κάθε πακέτο ξεκινήματος και δώρων είναι συσκευασμένο φροντίζοντας την λεπτομέρεια και την ωραία αισθητική.

Δείτε περισσότερα Δείτε λιγότερα
Τιμή
Καθαρισμός φίλτρων
ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ A-ZA
ΟΝΟΜΑ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ Z-A
ΧΑΜΗΛΗ ΤΙΜΗ
ΥΨΗΛΗ ΤΙΜΗ
  1. Outlet
    Κασετίνα Semilac by Maxineczka – Purple Mania
    32,75 € 65,50 €
  2. Πακέτο ξεκινήματος Semilac TRY ME LED 24 W
    50,58 € 59,50 €
Καθαρισμός φίλτρων
ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ A-ZA
ΟΝΟΜΑ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ Z-A
ΧΑΜΗΛΗ ΤΙΜΗ
ΥΨΗΛΗ ΤΙΜΗ