Σαντορίνη


Η Σαντορίνη φημίζεται για τα πανέμορφα ηλιοβασιλέματά της, εμβληματικά λευκά της κτίρια και την εκπληκτική καλδέρα. καλδέρα, ένας αρχαίος ηφαιστειακός κρατήρας που περιβάλλεται από απότομους βράχους, είναι ένα θαύμα κόβει ανάσα!

 

 

 

 

 

 

 

↓ ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ↓


         

      

Μύκονος


Η Μύκονος είναι ένας από τους πιο γνωστούς Ελληνικούς τουριστικούς προορισμούς! Φημίζεται για την έντονη νυχτερινή ζωή της, τις όμορφες παραλίες της και εμβληματικούς ανεμόμυλους της. Θεωρείται must-visit προορισμός αξέχαστες διακοπές. 

 

 

 

 

 

 

↓ ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ↓


         

      

Ναύπλιο


Το Ναύπλιο είναι μια γοητευτική παραθαλάσσια Ελληνική πόλη που μαγεύει τους επισκέπτες. Τα νεοκλασικά κτήρια της πόλης και τα στενά σοκάκια κοσμούνται από μπουκαμβίλιες κάνοντας την κάθε γωνιά υπέροχη καρτ-ποστάλ. Στα σημαντικότερα αξιοθέατά ανήκει το Παλαμήδι η γραφική παραλία, καθιστώντας έναν μαγευτικό προορισμό για όλο χρόνο. 

 

 

 

 

↓ ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ↓


         

      

Πλάκα


Η Πλάκα είναι μια γραφική συνοικία στην καρδιά της Αθήνας, γνωστή και ως "Γειτονιά των Θεών", καθώς βρίσκεται κάτω από την Ακρόπολη. Είναι γεμάτη στενά λιθόστρωτα σοκάκια, νεοκλασικά κτήρια ταβερνάκια. περιοχή στολισμένη με ζωντανές κόκκινες αποχρώσεις που συναντά κανείς στα λουλούδια στις πόρτες & προσόψεις σπιτιών.

 

 

 

 

↓ ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ↓


         

      

Ολυμπία


Η Ολυμπία, το λίκνο των αρχαίων Ολυμπιακών Αγώνων, είναι ένας τόπος τεράστιας ιστορικής και πολιτιστικής σημασίας για την Ελλάδα. Περιτριγυρισμένα από καταπράσινα τοπία, τα αρχαία ερείπια οι ναοί της Ολυμπίας προκαλούν μια αίσθηση δέους. Το κυρίαρχο χρώμα εδώ μπεζ, οποίο βρίσκει κανείς σε όλα μνημεία.

 

 

 

 

 

↓ ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ↓


         

      

Φόρτωση...