Ημιμόνιμα βερνίκια

Ημιμόνιμα βερνίκια

262 προϊόντα,

Ημιμόνιμα βερνίκια - αξίζει τον κόπο; Ναι!

Αξίζει να επενδύσουμε σε αυτά τα βερνίκια; Σας απαντούμε χωρίς αμφιβολία ναι. Γιατί; Ποιοι δεν θα ήθελαν να γλυτώσουν χρόνο και να κάνουν ένα ημιμόνιμο μανικιούρ για 3 εβδομάδες και να μην ανησυχούν για την εμφάνιση και τη διάρκεια που αυτά τα βερνίκια θα έχουν;

Μόλις ξεκινήσετε, δεν θα θέλετε να επιστρέψετε στο κλασικό βερνίκι σας. Προσφέρουμε περισσότερα από 300 χρώματα, ποιο θα γίνει, όμως, το αγαπημένο σας; Τα χρώματα της Semilac ξεχωρίζουν στην αγορά χάρη στην έντονη απόδοση χρώματος, την υψηλή αντοχή τους και την μεγάλη ποικιλία χρωμάτων που προσφέρουμε. Κανένας από εσάς δεν θα μείνει χωρίς ένα αγαπημένο χρώμα που θα μπορεί να το φορέσει ανά πάσα στιγμή. Από τους ημιδιαφανείς τόνους στο γαλλικό εως στις παστέλ αποχρώσεις και φυσικά, τολμηρά έντονα χρώματα όπως τα κόκκινα, πράσινα, μπλε, μελιτζανί. Για όλες τις γιορτές του έτους προσφέρουμε χρώματα με λάμψη, glitter και μεταλλικά! Ρίξτε μια ματιά σε ολόκληρη την συλλογή μας!

Πώς να εφαρμόσετε το ημιμόνιμο - βήμα προς βήμα

Κάντε το ημιμόνιμο μανικιούρ σας με ακρίβεια ακολουθώντας τα βήματα και θα απολαύσετε ένα τέλειο και άψογο μανικιούρ για 3 εβδομάδες! Ξεκινάμε:

1.

Αφαιρούμε και σπρώχνουμε τα επωνύχια. Χρησιμοποιώντας μια λίμα δίνουμε σχήμα στο νύχι. Στη συνέχεια χρησιμοποιούμε το μπλοκ λείανσης για να ανοίξουμε του πόρους του νυχιού και απολιπαίνουμε με το Semilac Nail Cleaner. Για προβληματικά νύχια εφαρμόζουμε το Primer Non Acid (προαιρετικά).

2.

Μόλις προετοιμαστεί το νύχι, εφαρμόζουμε μια πολύ λεπτή στρώση Semilac Base, χωρίς να ακουμπήσουμε τα επωνύχια και πολυμερίζουμε στην λάμπα. Είναι το πιο σημαντικό βήμα από τη στιγμή που η βάση έρχεται απευθείας σε επαφή με την φυσική πλάκα.

3.

Εφαρμόζουμε την πρώτη στρώση του χρώματος Semilac, χωρίς να ακουμπήσουμε τα επωνύχια, και να το πολυμερίζουμε στην λάμπα. Συνιστάται η εφαρμογή δύο στρώσεων. Βεβαιωθείτε ότι είναι το χρώμα που σας αρέσει, αφού θα το απολαμβάνετε για 3 ολόκληρες εβδομάδες!

4.

Ολοκληρώνουμε το μανικιούρ μας με το Top Coat. Πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό βήμα από τη στιγμή που το Top είναι υπεύθυνο για την λάμψη στο νύχι, αλλά το προστατεύει και από πιθανές βλάβες.

5.

Σε περίπτωση που χρησιμοποιήσουμε Top No Wipe ή του Top Mat Total No Wipe δεν αφαιρούμε το κολλώδες υπόλειμμα, αλλά με οποιοδήποτε άλλο Top Coat θα χρησιμοποιήσουμε το Semilac Nail Cleaner.

6.

Στο τελευταίο στάδιο εφαρμόζουμε Semilac Manicure Oil για να ενυδατώσουμε και να προσφέρουμε το τέλειο φινίρισμα στο μανικιούρ.

 

Δείτε περισσότερα Δείτε λιγότερα
Κατηγορία
Badge
Χαρακτηριστικά
Συλλογή
Τιμή
Καθαρισμός φίλτρων
ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ A-ZA
ΧΑΜΗΛΗ ΤΙΜΗ
ΥΨΗΛΗ ΤΙΜΗ
ΟΝΟΜΑ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ Z-A
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ
 1. Outlet #158
 2. Outlet #165
 3. Outlet #166
 4. Outlet #167
  167 Ημιμόνιμο βερνίκι Semilac Surfer Wave 7ml
  7,50 € 10,00 €
 5. Outlet #173
  173 Ημιμόνιμο βερνίκι Semilac Melon Mash 7ml
  7,50 € 10,00 €
 6. Outlet #176
 7. Outlet #186
  186 Ημιμόνιμο βερνίκι Semilac Kaymak Sweet 7ml
  7,50 € 10,00 €
 8. Outlet #187
  187 Ημιμόνιμο βερνίκι Semilac Sweet Rumba 7ml
  7,50 € 10,00 €
 9. Outlet #188
Καθαρισμός φίλτρων
ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ A-ZA
ΧΑΜΗΛΗ ΤΙΜΗ
ΥΨΗΛΗ ΤΙΜΗ
ΟΝΟΜΑ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ Z-A
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ