Κίτρινα ημιμόνιμα βερνίκια

Κίτρινα ημιμόνιμα βερνίκια

319 προϊόν(τα)

Κίτρινο ημιμόνιμο βερνίκι - ένα κλασικό από μόνο του

Κίτρινο βερνίκι νυχιών - ημιμόνιμα νύχια ντυμένα με αισιοδοξία! Το κίτρινο βερνίκι νυχιών είναι ένα προφανές κομμάτι του στυλ σας. Επιλέγοντας ένα ημιμόνιμο μανικιούρ σ’ αυτή την απόχρωση πρέπει να είστε προετοιμασμένες γιατί τραβάει πολύ την προσοχή - εάν η δουλειά σας απαιτεί από εσάς πιο ήπιο look - το κίτρινο βερνίκι νυχιών αφήστε το για λιγότερο επίσημες περιστάσεις!

Υπογραμμίστε το στυλ σας με ένα κίτρινο ημιμόνιμο βερνίκι

Κίτρινο ημιμόνιμο βερνίκι - η καλύτερη υπογράμμιση της αισιοδοξίας που σας δίνει την ενέργεια! Το κίτρινο ημιμόνιμο βερνίκι είναι αφιερωμένο στις αιώνιες οπτιμίστριες και σε γυναίκες που έχουν μέσα τους μεγάλη ενέργεια! Μιλάμε για εσάς; Ίσως δεν χρειάζεται να εξηγήσουμε τίποτα περισσότερο! Τα βερνίκια νυχιών στο χρώμα του ηλίου λατρεύουν την ανοιξιάτικη και την καλοκαιρινή αύρα, αλλά θα φαίνονται όμορφα ακόμη και όταν ο ήλιος λείπει!

Τα καλύτερα ημιμόνιμα βερνίκια έχουν την ιδιότητα, η ανθεκτικότητα του σχεδίου να ευχαριστεί το μάτι και να σας κάνει να αισθάνεστε πιο σίγουρες και ακόμη πιο ελκυστικές! Το κίτρινο βερνίκι νυχιών επίσης θα βελτιώσει την διάθεσή σας όταν θα έχετε μια δυσάρεστη μέρα. Μπορείτε να το συνδυάσετε με ένα πράσινο ημιμόνιμο βερνίκι ή ένα πορτοκάλι - του αρέσει! Ποιοτικά ημιμόνιμα βερνίκια; Σε ζωντανές αποχρώσεις!

Κίτρινα ημιμόνιμα βερνίκια της Semilac

Τα καλά ημιμόνιμα βερνίκια δεν είναι μόνο η υψηλότερη ποιότητα του προϊόντος, που επιβεβαιώνεται από τα πιστοποιητικά και τα βραβεία. Τα καλά ημιμόνιμα βερνίκια είναι επίσης ο πλούτος των χρωμάτων και η ικανότητά τους να βρεθούν στα καλλιτεχνικά σας οράματα. Η Semilac τα καταφέρνει άψογα! Ειδικά εάν παίρνετε το κίτρινο ημιμόνιμο βερνίκι ! Αυτό το βερνίκι νυχιών κρύβει μέσα του το δικό μας θάρρος και λίγη διαστροφή. Αυτό ισχύει - και στο μανικιούρ! !

Δείτε περισσότερα Δείτε λιγότερα
Κίτρινο
Διαγραφή
Χαρακτηριστικά
Συλλογή
Τιμή
Καθαρισμός φίλτρων
ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ A-ZA
ΧΑΜΗΛΗ ΤΙΜΗ
ΥΨΗΛΗ ΤΙΜΗ
ΟΝΟΜΑ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ Z-A
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ
 1. #156
  156 Ημιμόνιμο βερνίκι Semilac Racing Car 7ml
  7,50 € 10,00 €
 2. ΜΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ #182
 3. ΜΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ #186
 4. ΜΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ #187
 5. ΜΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ #260
 6. #263
 7. #635
 8. #638
Καθαρισμός φίλτρων
ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ A-ZA
ΧΑΜΗΛΗ ΤΙΜΗ
ΥΨΗΛΗ ΤΙΜΗ
ΟΝΟΜΑ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ Z-A
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ