Γκρι ημιμόνιμα βερνίκια

Γκρι ημιμόνιμα βερνίκια

319 προϊόν(τα)

Γκρι ημιμόνιμα βερνίκια - η επιλογή που ωφελεί!

Γκρι ημιμόνιμο μανικιούρ - ένα κλασικό που μπορεί να σας συνοδεύει οποτεδήποτε και οπουδήποτε! Το γκρι ημιμόνιμο μανικιούρ είναι μια κατάλληλη λύση όταν ζείτε σε γρήγορο ρυθμό και δεν έχετε χρόνο για συνεχείς αλλαγές. Αφήστε την ντουλάπα σας και το μανικιούρ σας να συμβαδίζουν και να προσαρμόζονται ανάλογα με τις περιστάσεις. Η καλύτερη λύση; Γκρι ημιμόνιμο μανικιούρ! Αυτό είναι ένα κλασικό που είναι ιδανικό για δουλειά, καθώς και για μια βραδινή βόλτα!

Γκρι βερνίκι νυχιών - επίσης σε Glamour εκδοχή!

Το γκρι βερνίκι νυχιών είναι ένα από τα αστέρια της συλλογής της Semilac Business Line. Είναι ένα καθολικό χρώμα που θα υπογραμμίσει το επαγγελματικό σας look, θα σας δώσει κομψότητα και...αυτοπεποίθηση! Δεν χρειάζεται να φοβάστε την ακαταλληλότητα - το γκρι βερνίκι νυχιών είναι πάντα κατάλληλο!

Γκρι βερνίκι νυχιών - επιλέξτε το μινιμαλισμό!

Εάν έχετε όρεξη για την εκδοχή Glamour - κανένα πρόβλημα! Τότε, αρκεί μόνο να διακοσμήσετε το γκρι βερνίκι νυχιών με λάμψη και είναι έτοιμο! Γεωμετρικά σχέδια στο γκρι φόντο; 'Η μήπως ο πλούτος του λαμπερού χρώματος κλεισμένος στην δύναμη των μορίων; Όλα εξαρτώνται από το καλλιτεχνικό όραμά σας! Μπορείτε να είστε σίγουρες ότι το δικό σας γκρι βερνίκι νυχιών μπορεί να χειριστεί την πιο εξεζητημένη ιδέα για μανικιούρ!

Γκρι ημιμόνιμα βερνίκια της Semilac

Δημιουργήστε το γκρι ημιμόνιμο μανικιούρ με τους καλύτερους! Το ημιμόνιμο γκρι μανικιούρ είναι ιδανικό για δουλεία, ραντεβού, ψώνια με την καλύτερη σας φίλη ή και για μια βόλτα έξω από την πόλη το Σαββατοκύριακο! Υπάρχει μόνο ένα πράγμα, που πρέπει να το θυμάστε. Το γκρι ημιμόνιμο μανικιούρ πρέπει να είναι της καλύτερης ποιότητας! Γι’ αυτόν τον λόγο αξίζει να επιλέξετε την Semilac - τηρώντας την διαδικασία εφαρμογής, το δικό μας γκρι βερνίκι νυχιών θα παραμείνει μαζί σας για πολλές εβδομάδες!

Δείτε περισσότερα Δείτε λιγότερα
Χαρακτηριστικά
Συλλογή
Καθαρισμός φίλτρων
ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ A-ZA
ΧΑΜΗΛΗ ΤΙΜΗ
ΥΨΗΛΗ ΤΙΜΗ
ΟΝΟΜΑ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ Z-A
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ
 1. ΜΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ #090
 2. ΜΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ #105
 3. #106
  106 Ημιμόνιμο βερνίκι Semilac Wet Marengo 7ml
  7,50 € 10,00 €
 4. #141
  141 Ημιμόνιμο βερνίκι Semilac Lady In Grey 7ml
  7,50 € 10,00 €
 5. #144
  144 Ημιμόνιμο βερνίκι Semilac Diamond Ring 7ml
  7,50 € 10,00 €
 6. ΜΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ #183
 7. #259
Καθαρισμός φίλτρων
ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ A-ZA
ΧΑΜΗΛΗ ΤΙΜΗ
ΥΨΗΛΗ ΤΙΜΗ
ΟΝΟΜΑ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ Z-A
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ