Φούξια ημιμόνιμα βερνίκια

Φούξια ημιμόνιμα βερνίκια

353 προϊόντα,

Ημιμόνιμα βερνίκια φούξια - μια πρόταση για το κάθε κορίτσι.

Φούξια βερνίκι νυχιών είναι ένα κλασικό του είδους, που ποτέ δεν βγαίνει από τη μόδα! Και δεν υπάρχει τίποτα περίεργο σε αυτό! Είναι εύκολο να δημιουργήσετε ένα εκλεπτυσμένο σχέδιο έχοντας ως βάση αυτό το χρώμα. Αυτό μπορεί να σημαίνει ότι μπορούμε να σχεδιάσουμε σε ένα μόνο νύχι ή και σε συνδυασμό με άλλα χρώματα. Στα φούξια νύχια τα αρέσει η παρέα το μαύρου, κόκκινου, ροζ και των αξεσουάρ!

Επιλέξτε το κλασικό, επιλέξτε το φούξια βερνίκι νυχιών

Τα φούξια νύχια ταιριάζουν τέλεια σε πολλές περιστάσεις. Μπορείτε να τα βάψετε για μια μεγάλη έξοδο, στολίζοντάς τα με γκλίτερ ή με άλλες ορατές προσθήκες. Προτιμάτε πιο εξεζητημένες λύσεις; Επιλέξτε το ombre! Τα φούξια νύχια το αγαπάνε! Έτσι όπως αγαπάνε και τα γεωμετρικά σχέδια - δημιουργήστε τα με βάση το κλασικό μαύρο ή το εορταστικό ασημί!

Εάν είστε οπαδός ενός πιο μινιμαλιστικού μανικιούρ, αρκεί απλώς το φούξια βερνίκι νυχιών. Αποφασίστε να πάρετε αυτό που έχει την υψηλότερη ποιότητα - τότε έχετε την εγγύηση ότι θα μείνει μαζί σας για πολλές εβδομάδες!

Φούξια ημιμόνιμα βερνίκια της Semilac

Φούξια ημιμόνιμα νύχια - γιατί αξίζει να τα έχετε;

Τα φούξια ημιμόνιμα νύχια είναι ένας από τους πολλούς τρόπους για όμορφο και κομψό μανικιούρ. Οι συλλογές της Semilac περιλαμβάνουν πολλά φούξια ημιμόνιμα βερνίκια - σε κλασικό χρώμα με το μωβ ή το ροζ. Είμαστε σίγουροι ότι εδώ θα βρείτε ένα φούξια βερνίκι νυχιών που θα είναι στο γούστο σας. Και θα βρεθεί στα νύχια σας!

Δείτε περισσότερα Δείτε λιγότερα
Χαρακτηριστικά
Συλλογή
Τιμή
Καθαρισμός φίλτρων
ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ A-ZA
ΧΑΜΗΛΗ ΤΙΜΗ
ΥΨΗΛΗ ΤΙΜΗ
ΟΝΟΜΑ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ Z-A
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ
Καθαρισμός φίλτρων
ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ A-ZA
ΧΑΜΗΛΗ ΤΙΜΗ
ΥΨΗΛΗ ΤΙΜΗ
ΟΝΟΜΑ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ Z-A
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ