Καφέ ημιμόνιμα βερνίκια

Καφέ ημιμόνιμα βερνίκια

319 προϊόν(τα)

Καφέ ημιμόνιμα βερνίκια - ακολουθήστε τις τάσεις!

Τα καλύτερα ημιμόνιμα βερνίκια νυχιών της Semilac - σε χρώμα καφέ θα τα βρείτε επίσης στις συλλογές μας! Τα καλύτερα ημιμόνιμα βερνίκια νυχιών της Semilac εμπλουτίζουν με χρώμα και λάμψη τα σχέδια των γυναικών που εκτιμούν το τελειοποιημένο look. Το ημιμόνιμο μανικιούρ είναι μια βολική λύση εάν έχετε όρεξη για ένα μανικιούρ με χαρακτήρα, που θα μπορέσετε να το απολαμβάνετε για εβδομάδες! Βάψτε μια φορά και θα το χαίρεστε για πολύ καιρό!

Γιατί το καφέ ημιμόνιμο βερνίκι είναι για εσάς;

Καφέ ημιμόνιμα νύχια - για δουλεία και συναυλία! Καφέ ημιμόνιμα νύχια διαλέγονται όλο και πιο συχνά! Οι γυναίκες πείστηκαν ότι αυτό το χρώμα υπογραμμίζει τέλεια το business look. Γι’ αυτό το λόγο τα καφέ ημιμόνιμα βερνίκια παίρνουν πολύ χώρο στις πολλές συλλογές της Semilac! Το ημιμόνιμο μανικιούρ βασισμένο στα δικά μας προϊόντα θα φαίνεται κλασικό και κομψό - δοκιμάστε το μόνοι σας!

Καφέ ημιμόνιμα βερνίκια της Semilac

Τι θα λέγατε για ένα σοκολατένιο καφέ χρώμα; Ένα βερνίκι νυχιών σε τέτοια απόχρωση φαίνεται πολύ νόστιμο με διακριτικό στυλ. Ένα βερνίκι νυχιών σε χρώμα ανοιχτό καφέσυχνά συνδυάζεται με μια σκούρα απόχρωση, που εγγυάται πολύ ωραίο συνδυασμό σε ένα απλό μανικιούρ. Σχέδια πάνω σε καφέ νύχια; Θα εκπλαγείτε με το πόσο το επιθυμούν! Υπάρχουν πολλές επιλογές για την δημιουργία τους για να επισημαίνετε την πολύχρωμη προσωπικότητά σας!/p>

Βερνίκια νυχιών - εκφράστε με αυτά το τι παίζει μέσα στην ψυχή σας! Τα βερνίκια νυχιών είναι ένας τρόπος με τον οποίο μπορείτε να δείξετε στον κόσμο το τι παίζει στην ψυχή σας! Με τα ποιοτικά βερνίκια νυχιών θα ταιριάξετε τέλεια το χρώμα στην διάθεσή σας και θα έχετε την σιγουριά ότι η λάμψη και η γυαλάδα θα παραμείνουν μαζί σας όσο θέλετε! Αναρωτιέστε τι βερνίκια νυχιών να επιλέξετε; Σταματήστε το - η Semilacείναι η καλύτερή σας επιλογή!

Δείτε περισσότερα Δείτε λιγότερα
Χαρακτηριστικά
Συλλογή
Καθαρισμός φίλτρων
ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ A-ZA
ΧΑΜΗΛΗ ΤΙΜΗ
ΥΨΗΛΗ ΤΙΜΗ
ΟΝΟΜΑ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ Z-A
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ
 1. #029
  029 Ημιμόνιμο βερνίκι Semilac Espresso 7ml
  7,50 € 10,00 €
 2. #030
 3. ΜΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ #075
 4. #076
  076 Ημιμόνιμο βερνίκι Semilac Black Coffee 7ml
  7,50 € 10,00 €
 5. #139
 6. #180
  180 Ημιμόνιμο βερνίκι Semilac High Jive 7ml
  7,50 € 10,00 €
 7. ΜΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ #514
Καθαρισμός φίλτρων
ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ A-ZA
ΧΑΜΗΛΗ ΤΙΜΗ
ΥΨΗΛΗ ΤΙΜΗ
ΟΝΟΜΑ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ Z-A
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ