Gel χτισίματος

Gel χτισίματος

41 προϊόν(τα)

Νύχια διακοσμημένα με gel – αληθινά αριστουργήματα στα νύχια!

Τα διακοσμημένα τεχνητά νύχια είναι αριστουργήματα, που χαρακτηρίζονται από ακρίβεια και λεπτομέρειες!

Τα διακοσμημένα νύχια με gel είναι η δύναμη του χρώματος και η δυνατότητα έκφρασης μέσα από αυτά. Η Semilac στην συλλογή της διαθέτει gel για σχέδια, τα Semilac Semi Art – είναι θαυμάσια πρόταση για όσους τους αρέσει να μεταφέρουν το μανικιούρ τους σε άλλη διάσταση και δεν φοβούνται να τους συνεπάρουν οι αμέτρητες αποχρώσεις!

Είναι καινοτόμο προϊόν, που κερδίζει το ενδιαφέρον και τις εντυπώσεις των πελατών που αναζητούν υψηλή ποιότητα προϊόντων με πολλούς εναλλακτικούς τρόπους χρήσης κατά τις δημιουργίες τους.

Τα Gel διακόσμησης εντυπωσιάζουν ακόμη και τις πιο απαιτητικές τεχνίτριες! Τα Semilac Semi Art κέρδισαν το χρυσό μετάλλιο σε διαγωνισμό που διεξήχθει στην διεθνή έκθεση στο Poznań – οι γνώστες των πραγμάτων δεν μπορεί να κάνουν λάθος!
Χάρη στα
gel διακόσμησης Semilac Semi Art μπορείτε να διακοσμήσετε τις δημιουργίες σας με υπέροχους και χρωματιστούς τρόπους! Εάν δεν ακόμη δεν είχατε την ευκαιρία να τα δοκιμάσετε – μάλλον ήρθε η ώρα!

Πώς να κάνετε τα νύχια διακοσμώντας τα με gel;

Εάν σκέφτεστε πως η διακόσμηση με gel είναι υπόθεση υψηλής ραπτικής – θα σας αλλάξουμε την γνώμη! Σας εγγυώμεθα , πως με τις επαγγελματικές μας προτάσεις ο τρόπος χρήσης των gel διακόσμησης δεν θα δεν θα είναι πια μυστικός! Ας δούμε πρώτα τί είναι τα gel διακόσμησης Semi Art... 

Τα gel διακόσμησης Semilac Semi Art βγαίνουν σε 12 διαφορετικά χρώματα. Χάρη σε αυτό, η κάθε κυρία που σέβεται την δύναμη των χρωμάτων θα βρει στην παλέτα μας την απόχρωση που ονειρεύεται:

 • Gel διακόσμησης Semilac Semi Art UV Gel 001 Black

 • Gel διακόσμησης Semilac Semi Art UV Gel 002 White

 • Gel διακόσμησης Semilac Semi Art UV Gel 003 Red

 • Gel διακόσμησης Semilac Semi Art UV Gel 004 Gold

 • Gel διακόσμησης Semilac Semi Art UV Gel 005 Brown

 • Gel διακόσμησης Semilac Semi Art UV Gel 006 Burgund

 • Gel διακόσμησης Semilac Semi Art UV Gel 007 Yellow

 • Gel διακόσμησης Semilac Semi Art UV Gel 008 Blue

 • Gel διακόσμησης Semilac Semi Art UV Gel 009 Silver

 • Gel διακόσμησης Semilac Semi Art UV Gel 010 Amarant

 • Gel διακόσμησης Semilac Semi Art UV Gel 011 Violet

 • Gel διακόσμησης Semilac Semi Art UV Gel 012 Green

Μας ενδιαφέρει όσοι ασχολούνται με την διακόσμηση τεχνητών νυχιών να μπορέσουν να αποκτήσουν την συλλογή με τα δικά τους αγαπημένα χρώματα. Γι’ αυτό τα gel διακόσμησης μπορείτε να τα βρείτε σε μια επαγγελματική κασετίνα, αλλά και ξεχωριστά :)

Η διακόσμηση των τεχνιτών νυχιών απαιτεί την χρήση ειδικού πινέλου και καμιά φορά ειδικών πινέλων που θα βρείτε φυσικά στην πλούσια συλλογή μας. Πολύ χρήσιμο θα βρείτε και το Semilac Art Holder.

Πώς να διακοσμήσετε τα τεχνητά νύχια;

Τα gel διακόσμησης Semilac επιτρέπουν την δημιουργία αληθηνών αριστουργημάτων στα νύχια! Με τα προϊόντα αυτά , μπορούμε να διακοσμήσουμε όχι μόνο το gel μανικιούρ αλλά και το ημιμόνιμο.
Λουλουδένιες δημιουργίες, εξωτικοί φίνοικες, χρωματιστές πεταλούδες, ή μήπως πιο άγρια animal print; Τα gel διακόσμησης μπορεί να χρησιμοποιηθούν με διάφορους τρόπους – ο μόνος τους περιορισμός…Η φαντασία!

Δεν χρειάζεται απλά να μας πιστεύετε – καλύτερα να δείτε τα θεαματικά αποτελέσματα της χρήσης των gel διακόσμησης Semilac με τα ίδια σας τα μάτια! Σας παρουσιάζουμε από τα πολλά επιμορφωτικά βίντεο, που μπορείτε να βρείτε στο κανάλι της Semilac στο Youtube όπου αποκαλύπτουμε πώς να διακοσμήσετε τα τεχνητά νύχια επαγγελματικά και γρήγορα!

Σίγουρα θα συμφωνήσετε πως τα σχέδια σχεδιασμένα με gel μπορούν να σας κόψουν την ανάσα :) Παρόλο που χρειάζεται να αφιερώσετε κάποιο χρόνο για να εξοικειωθείτε με το προϊόν και τον τρόπο χρήσης του, το παιχνίδι μαζί τους το αξίζει!

Τα gel για σχέδια Semilac σας επιτρέπουν όχι μόνο να διακοσμήσετε τα νύχια – αλλά σίγουρα πολλά παραπάνω! Εάν έχεις δημιουργικότητα, σου αρέσουν οι προκλήσεις και έχεις μεγάλα αποθέματα υπομονής – πρέπει να δοκιμάσετε τα gel για διακόσμηση! Χάρη σε αυτά, οι δημιουργίες σας θα είναι μοναδικές!

Δείτε περισσότερα Δείτε λιγότερα
Σειρά gel
Χωρητικότητα
Τιμή
Σελίδα
Καθαρισμός φίλτρων
ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ A-ZA
ΟΝΟΜΑ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ Z-A
ΧΑΜΗΛΗ ΤΙΜΗ
ΥΨΗΛΗ ΤΙΜΗ
 1. ΜΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
 2. ΜΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
 3. ΜΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
 4. ΜΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
 5. ΜΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ #01
 6. ΜΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ #01
 7. ΜΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ #02
 8. ΜΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ #02
 9. ΜΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ #03
 10. ΜΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ #03
 11. ΜΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ #04
 12. ΜΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ #04
 13. ΜΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ #05
 14. ΜΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
 15. ΜΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
 16. ΜΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
 17. ΜΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
 18. ΜΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
Σελίδα
Καθαρισμός φίλτρων
ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ A-ZA
ΟΝΟΜΑ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ Z-A
ΧΑΜΗΛΗ ΤΙΜΗ
ΥΨΗΛΗ ΤΙΜΗ