ΔΩΡΕΆΝ ΑΠΟΣΤΟΛΉ ΑΠΌ 50 ΕΥΡΏ
Φόρτωση...
Διακοπτόμενο προϊόν
Κλασικό βερνίκι

C620 Fast Dry 7 ml

Λυπούμαστε, αλλά το επιλεγμένο προϊόν δεν είναι πλέον διαθέσιμο για την προσφορά μας. Εργαζόμαστε συνεχώς σε νέα προϊόντα και αναπτύσσουμε τη συλλογή μας, γι' αυτό ρίξτε μια ματιά στις προτάσεις μας παρακάτω.
Δείτε τα σχετικά προϊόντα

  • Δωρεάν παράδοση από €50
  • 30 ημέρες για την επιστροφή των αγορών
  • Αποστολή σε 7 εργάσιμες ημέρες
  • Προϊόντα κορυφαίας ποιότητας

Η λεπτή ελαφρότητα του ροζ
Χαρακτηριστικό
Icon ομάδα χρωμάτων ομάδα χρωμάτων:  Ροζ
Περιγραφή
Ονειρεύεστε ένα όμορφο μανικιούρ στο λεπτό; Ανακαλύψτε το βερνίκι νυχιών Semilac Fast Dry. Το βερνίκι νυχιών Semilac Fast Dry Nail Polish έχει vegan σύνθεση και προσφέρει όμορφο χρώμα και συγκλονιστική λάμψη. Ιδανικό αν σας αρέσει να αλλάζετε συχνά το μανικιούρ σας. Μια ζεστή ροζ απόχρωση στα νύχια είναι μια υπέροχη ιδέα για ένα ανοιξιάτικο και καλοκαιρινό μανικιούρ, αλλά αυτό το χρώμα θα είναι επίσης ενδιαφέρον για να κάνει αντίθεση με σκούρα και γκρι φθινοπωρινά ρούχα. Αυτό το χρώμα είναι τόσο όμορφο που μπορείτε να το φορέσετε ανεξάρτητα από την εποχή του έτους ή την περίσταση. Το βερνίκι νυχιών έχει ιδανική συνοχή και εφαρμόζεται εύκολα στα νύχια. Αυτό το βερνίκι νυχιών είναι επίσης ιδανικό για πεντικιούρ.
Χρήση των
Εφαρμόστε ένα λεπτό στρώμα Semilac® Color πάνω από το σκληρυμένο στρώμα Semilac® Base και, στη συνέχεια, σκληρύνετε κάτω από τη λάμπα UV. Ποτέ μην εφαρμόζετε απευθείας στο νύχι. Για ένα όμορφο αποτέλεσμα, εφαρμόστε τη δεύτερη στρώση Semilac® Color. Ολοκληρώστε το μανικιούρ με την εφαρμογή και τη σκλήρυνση του Semilac® Top.