ΔΩΡΕΆΝ ΑΠΟΣΤΟΛΉ ΑΠΌ 50 ΕΥΡΏ
Φόρτωση...
Διακοπτόμενο προϊόν
Κλασικό βερνίκι

C555 Fast Dry 7 ml

Λυπούμαστε, αλλά το επιλεγμένο προϊόν δεν είναι πλέον διαθέσιμο για την προσφορά μας. Εργαζόμαστε συνεχώς σε νέα προϊόντα και αναπτύσσουμε τη συλλογή μας, γι' αυτό ρίξτε μια ματιά στις προτάσεις μας παρακάτω.
Δείτε τα σχετικά προϊόντα

  • Δωρεάν παράδοση από €50
  • 30 ημέρες για την επιστροφή των αγορών
  • Αποστολή σε 7 εργάσιμες ημέρες
  • Προϊόντα κορυφαίας ποιότητας

Η γοητεία του κόκκινου βατόμουρου
Χαρακτηριστικό
Icon ομάδα χρωμάτων ομάδα χρωμάτων:  Κόκκινο
Περιγραφή
Έχετε πολλές δουλειές στο σπίτι και δεν έχετε χρόνο να βάψετε τα νύχια σας; Δείτε το βερνίκι νυχιών με τη φόρμουλα που στεγνώνει γρήγορα και θα έχετε όμορφα νύχια σε χρόνο μηδέν! Το βερνίκι νυχιών Semilac Fast Dry με φόρμουλα Vegan προσφέρει εξαιρετική κάλυψη, έντονο χρώμα και συγκλονιστική λάμψη. Είναι επίσης μια εξαιρετική ιδέα για να αλλάξετε γρήγορα το χρώμα του μανικιούρ σας. Ένα έντονο κόκκινο βατόμουρο; Ένα χρώμα για ειδικές περιστάσεις. Ένας γάμος, ένα πάρτι ή μια ρομαντική βραδιά για δύο; Επιλέξτε ένα έντονο κόκκινο βατόμουρο μανικιούρ - η καλή διάθεση είναι εγγυημένη! Το βερνίκι νυχιών έχει ιδανική σύσταση και εφαρμόζεται εύκολα στα νύχια. Αυτό το βερνίκι νυχιών είναι επίσης ιδανικό για πεντικιούρ.
Χρήση των
Εφαρμόστε ένα λεπτό στρώμα Semilac® Color πάνω από το σκληρυμένο στρώμα Semilac® Base και, στη συνέχεια, σκληρύνετε κάτω από τη λάμπα UV. Ποτέ μην εφαρμόζετε απευθείας στο νύχι. Για ένα όμορφο αποτέλεσμα, εφαρμόστε τη δεύτερη στρώση Semilac® Color. Ολοκληρώστε το μανικιούρ με την εφαρμογή και τη σκλήρυνση του Semilac® Top.