ΔΩΡΕΆΝ ΑΠΟΣΤΟΛΉ ΑΠΌ 50 ΕΥΡΏ
Φόρτωση...
Διακοπτόμενο προϊόν
Κλασικό βερνίκι

C225 Fast Dry 7 ml

Λυπούμαστε, αλλά το επιλεγμένο προϊόν δεν είναι πλέον διαθέσιμο για την προσφορά μας. Εργαζόμαστε συνεχώς σε νέα προϊόντα και αναπτύσσουμε τη συλλογή μας, γι' αυτό ρίξτε μια ματιά στις προτάσεις μας παρακάτω.
Δείτε τα σχετικά προϊόντα

  • Δωρεάν παράδοση από €50
  • 30 ημέρες για την επιστροφή των αγορών
  • Αποστολή σε 7 εργάσιμες ημέρες
  • Προϊόντα κορυφαίας ποιότητας

Απαλό γλυκό μπεζ
Χαρακτηριστικό
Icon ομάδα χρωμάτων ομάδα χρωμάτων:  Μπεζ
Περιγραφή
Είστε από τις γυναίκες που τους αρέσει να αλλάζουν συχνά το χρώμα των νυχιών τους, αλλά θέλουν και ένα γρήγορο αποτέλεσμα; Αυτό το προϊόν είναι για εσάς. Το βερνίκι νυχιών Semilac Fast Dry προσφέρει εξαιρετική κάλυψη, έντονο χρώμα και συγκλονιστική λάμψη. Είναι ιδανικό για ένα γρήγορο μανικιούρ! Η απαλή μπεζ απόχρωση στα νύχια δεν αποτελεί επιλογή μόνο για τους λάτρεις των ζεστών χρωμάτων. Αυτό το nude χρώμα μπορεί να συμπληρώσει κάθε ντύσιμο και θα ενισχύσει την προσεγμένη εμφάνιση των νυχιών. Η απόχρωση είναι τόσο καθολική που θα ταιριάζει σε όλους ανεξαιρέτως. Το βερνίκι νυχιών διαθέτει ένα εξαιρετικό πινέλο που διευκολύνει την ομοιόμορφη και ακριβή εφαρμογή του προϊόντος, επιτυγχάνοντας παράλληλα λεία και λαμπερά νύχια.
Χρήση των
Εφαρμόστε ένα λεπτό στρώμα Semilac® Color πάνω από το σκληρυμένο στρώμα Semilac® Base και, στη συνέχεια, σκληρύνετε κάτω από τη λάμπα UV. Ποτέ μην εφαρμόζετε απευθείας στο νύχι. Για ένα όμορφο αποτέλεσμα, εφαρμόστε τη δεύτερη στρώση Semilac® Color. Ολοκληρώστε το μανικιούρ με την εφαρμογή και τη σκλήρυνση του Semilac® Top.