Φόρτωση...
Trendy i stylizacje
Porady

Η καλύτερη βάση για υβριδικό βερνίκι. Ποιο να επιλέξετε;

Η στρώση βάσης είναι απαραίτητο στοιχείο σε κάθε σχέδιο νυχιών. Με αυτό μπορείτε να εξομαλύνετε την επιφάνεια της πλάκας, να την επεκτείνετε, να την ενισχύσετε και να βελτιώσετε την ανθεκτικότητα του μανικιούρ. Ωστόσο, η επιλογή της σωστής βάσης μπορεί να είναι δύσκολη, ειδικά για τις αρχάριες. Σε αυτό το άρθρο, σας παρουσιάζουμε τους διάφορους τύπους βερνικιού βάσης και σας συμβουλεύουμε πώς να επιλέξετε ένα προϊόν που ταιριάζει στα νύχια σας.

Νύχια σε ανάγκη: πώς να επιλέξετε την καλύτερη βάση για το μανικιούρ σας

Η επιλογή του βερνικιού βάσης εξαρτάται από πολλούς παράγοντες, όπως η κατάσταση των νυχιών σας ή το αποτέλεσμα που θέλετε να επιτύχετε. Εάν τα νύχια σας είναι εύθραυστα, επιλέξτε ένα παχύρρευστο προϊόν που περιέχει πρωτεΐνες. Από την άλλη πλευρά, αν θέλετε να εξομαλύνετε τις ανομοιομορφίες κατά τη διαδικασία του styling, θα πρέπει να επιλέξετε ένα αυτοεπιπεδούμενο βερνίκι βάσης. Αυτό γεμίζει τα κενά και διαμορφώνει την πλάκα.

Για να επιλέξετε το σωστό βερνίκι βάσης, δώστε προσοχή στην κατάσταση των νυχιών σας. Εάν τα νύχια σας είναι ξηρά ή κατεστραμμένα, θα πρέπει να επιλέξετε ένα βερνίκι βάσης που θα τα ενισχύσει και θα τα βοηθήσει να ανακάμψουν. Επιπλέον, το αποτέλεσμα που θέλετε να πετύχετε στα νύχια σας είναι ένα σημαντικό στοιχείο. Εκτός από τις βάσεις ενδυνάμωσης, περιποίησης ή ισοπέδωσης, θα βρείτε στη γκάμα μας και επεκτάσεις νυχιών.

Η βασική βάση για τα υβριδικά βερνίκια είναι η Semilac Base. Αυξάνει την πρόσφυση του βερνικιού στη φυσική πλάκα των νυχιών, ενώ είναι πολύ αποτελεσματική - απλώς εφαρμόστε λεπτές στρώσεις του προϊόντος. Η κλασική βάση είναι το ιδανικό προϊόν για όσες ξεκινούν μόλις την περιπέτειά τους με τα υβριδικά νύχια.

Η φροντίδα είναι το κλειδί! Ελέγξτε ποια βάση για υβρίδια από τη Semilac είναι κατάλληλη για το σκοπό αυτό.

Εάν η αναγέννηση των εξασθενημένων νυχιών αποτελεί προτεραιότητα για εσάς, επιλέξτε μια βάση από τη Semilac με ιδιότητες φροντίδας.

Η πρώτη πρόταση είναι η Semilac Care Base - μια βάση που υποστηρίζει την αναγέννηση των εξασθενημένων, λεπτών και εύθραυστων νυχιών. Περιέχει κερατίνη, βιοτίνη και βιταμίνη Ε για την ενίσχυση των νυχιών σας. Ειδικές νάιλον ίνες τυλίγονται γύρω από την πλάκα και τη γεμίζουν, σχηματίζοντας ένα προστατευτικό στρώμα που αποτρέπει τη μηχανική φθορά, τη σχισίματα και το σπάσιμο. Η κατάλληλα διαμορφωμένη σύσταση εξασφαλίζει εύκολη εφαρμογή και υπερδόμηση της πλάκας των νυχιών. Από την άλλη πλευρά, η διάφανη απόχρωση του ροζ της πουτίγκας επιτρέπει τη χρήση του ως top coat, επιτυγχάνοντας ένα αισθητικό αποτέλεσμα στα νύχια. Μπορείτε επίσης να εφαρμόσετε συμπληρωματικά το No Wipe Matte Peach Galaxy top, το οποίο έχει εμπλουτιστεί με διακοσμητικές νιφάδες ακανόνιστου σχήματος. Ανάλογα με τις ακτίνες του ήλιου, εκπλήσσουν με μια πλούσια σειρά χρωμάτων. Το προϊόν δίνει ένα ενδιαφέρον ματ φινίρισμα, ενώ οι ενσωματωμένες νιφάδες εμπλουτίζουν το στυλ με αποχρώσεις του ροζ και του κόκκινου.

Η δεύτερη πρόταση είναι το Dream Long Base - με υψηλή συγκέντρωση φυτικών ινών και βιταμίνης Ε, που του επιτρέπει να λειτουργεί σε πολλά επίπεδα. Η σύστασή της βοηθά στην επιμήκυνση των νυχιών και τα κάνει πιο δυνατά, σκληρά και ανθεκτικά στις φθορές. Επιπλέον, η ημιδιαφανής ροζ απόχρωσή του λειτουργεί ως βάση μακιγιάζ, κρύβοντας τις ατέλειες της πλάκας.

Επιλέξτε ένα βερνίκι βάσης που λύνει το πρόβλημα των εύθραυστων νυχιών

Ονειρεύεστε ένα μακράς διάρκειας και όμορφο μανικιούρ, αλλά τα νύχια σας είναι εύθραυστα, εύθραυστα και σπασμένα; Το Semilac Protect & Care Base είναι μια καλή επιλογή για όσες έχουν λεπτά, εύθραυστα και εύθραυστα νύχια. Η παχιά βάση κάνει τα νύχια σας δυνατά και σκληρά, καθιστώντας τα δύσκολα σπαστά.

Η δεύτερη επιλογή είναι η Mineral Strong Base, μια ενισχυτική υβριδική βάση νυχιών με μέταλλα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί με επιτυχία από όσους χρειάζονται πιο εντατική προστασία και ενδυνάμωση. Το επίπεδο πυκνότητας, από την άλλη πλευρά, εξασφαλίζει ότι καλύπτει πλήρως ολόκληρη την πλάκα χωρίς να πλημμυρίζει τα πετσάκια.

Ένα προϊόν για ειδικές εργασίες, δηλαδή μια σκληρή υβριδική βάση κατάλληλη, μεταξύ άλλων, για extensions νυχιών

Χρειάζεστε μια καλή βάση για ειδικές εργασίες; Ελέγξτε το Fiber Base, μια ισχυρή υβριδική βάση με ίνες νάιλον. Αυτό το προϊόν έχει πολλές χρήσεις, μπορεί να εφαρμοστεί απευθείας στην πλάκα ως στρώση βάσης, καθώς και ως οικοδόμος και επέκτασης νυχιών. Είναι ιδανικό για τους λάτρεις των έντονα χρωματισμένων στυλ, καθώς η γαλακτώδης απόχρωσή του βαθαίνει τις αποχρώσεις που εφαρμόζονται. Οι ίνες του, από την άλλη πλευρά, παρέχουν αντοχή και ανθεκτικότητα και επιτρέπουν την ανάπτυξη έως και 1 cm.

Ένα άλλο ενδιαφέρον προϊόν είναι το Semilac Extend Base - μια επιμηκυντική, διαφανής βάση για όσους κάνουν υβριδικό μανικιούρ και styling με τζελ. Αυτό το αυτοεπιπεδούμενο προϊόν διευκολύνει τη δημιουργία, την εξομάλυνση, τη μοντελοποίηση και την ενδυνάμωση, καθώς και την επιμήκυνση των νυχιών. Επιπλέον, το Extend έχει ισχυρή υφή, ενώ είναι εξαιρετικά εύκαμπτο - έτσι δεν προκαλεί προβλήματα αν τα νύχια πρέπει να δουλευτούν με λίμα μετά την εφαρμογή του.

Πότε πρέπει να χρησιμοποιήσετε μια βάση λείανσης για υβριδικά νύχια;

Η υβριδική βάση εξομάλυνσης είναι ένα προϊόν σχεδιασμένο για όσους έχουν λεπτές και ανομοιόμορφες πλάκες νυχιών. Το προϊόν χαρακτηρίζεται από μια μέτρια πυκνή σύσταση και μια ευέλικτη φόρμουλα για την τέλεια εξομάλυνση της δομής του. Η βάση είναι διαφανής, γεγονός που επιτρέπει την εύκολη εφαρμογή κάτω από οποιοδήποτε χρώμα υβριδικού βερνικιού. Επιπλέον, η αυτοεπιπεδούμενη φόρμουλα της βάσης επιτρέπει την ήπια υπερδόμηση και μοντελοποίηση των επίπεδων νυχιών, εξασφαλίζοντας ένα μακροχρόνιο και αισθητικό αποτέλεσμα.

Τι δίνει μια βάση από καουτσούκ;

Αν ψάχνετε για τη σωστή βάση βερνικιού που αντιστέκεται στις φθορές και κρύβει τους αποχρωματισμούς και τις ατέλειες στο πιάτο σας, επιλέξτε το Base Rose. Πρόκειται για μια καλλωπιστική λαστιχένια βάση που θα σας χαρίσει ένα γρήγορο και όμορφο μανικιούρ. Με την απαλή ροζ απόχρωσή της, μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε αντί για βερνίκι. Χρειάζεται να εφαρμόσετε μόνο 2-3 στρώσεις του προϊόντος. Διατίθεται επίσης και σε nude εκδοχή. w wersji nude.

Θα βρείτε επίσης και άλλα προϊόντα στη σειρά Semilac, όπως ένα βερνίκι βάσης που δημιουργήθηκε για τη βαφή των νυχιών των ποδιών, το οποίο έχει πολλές βιταμίνες, πινέλο και φόρμουλα για εύκολη εφαρμογή, ή ένα βερνίκι βάσης 2 σε 1 (π.χ. συνδυασμός βερνικιού βάσης και τελικού βερνικιού) για όσους εκτιμούν τις πρακτικές λύσεις.

Δεν είστε σίγουροι ποια βάση να επιλέξετε για τον εαυτό σας; Κάντε το κουίζ μας και εμείς θα ταιριάξουμε το προϊόν με τις ανάγκες σας!