Παλέτες

Παλέτες

5 προϊόν(τα)

Παλέτες Semilac - οι δημιουργίες σας αποτυπωμένες!

Οι παλέτες της Semilac απευθύνονται σε όσους θέλουν να δοκιμάσουν το ακριβές χρώμα που θα εφαρμόσουν στα νύχια τους! Χρησιμοποιήστε την παλέτα της Semilac εάν θέλετε να δείτε πόσο σας ταιριάζει το χρώμα που επιλέξατε. Ίσως θέλετε να κάνετε μερικές αλλαγές; Αν όχι - η παλέτα της Semilac θα σας έχει εξοικονομησει χρόνο! Να θυμάστε, επίσης, ότι η μνήμη είναι μερικές φορές αναξιόπιστη - καλύτερα να χρησιμοποιήσετε μια παλέτα για να μπορείτε να έχετε πάντα μαζί σας τις προτάσεις σας!

Παλέτα νυχιών - η συλλογή σας στα χέρια σας!

Η παλέτα νυχιών είναι κάτι πολύ περισσότερο από τα δείγματα που έχετε για να επιλέξετε. Είναι η πολύχρωμη συλλογή σας, που μπορείτε να καυχηθείτε στους φίλους σας ή να την παρουσιάσετε σε μελλοντικούε συνεργάτες! Επιπλέον, θα μπορούσαμ ενα πούμε ότι είναι ένα είδος μενού για τον στιλίστα! Δείξτε την παλέτα σας στους πελάτες και αφήστε τους να επιλέξουν τί ταιριάζει πρισσότερο στο μοναδικό στυλ τους!

Οι παλέτες της Semilac είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας, το οποίο θα σώσει όσα σχέδια έχει δημιουγήσει! 

Παλέτα νυχιών - επιλέξτε αυτό που σας ταιριάζει καλύτερα!

Οι παλέτες με τις δημιουργίες σας είναι η καλύτερη διαφήμισή! Για το λόγο αυτό, μια επαγγελματική παλέτα νυχιθών είναι η βάση για κάθε στυλίστρια που σέβεται τον εαυτό σας!

Στην Semilac, προσφέρουμε μια κενή παλέτα με 36  θέσεις για χρώματα ή σχέδια! Μπορείτε να την βάψετε ελεύθερα χρησιμοποιώντας τη φαντασία σας, δημιουργώντας άπειρους συνδυασμούς! 

Δείτε περισσότερα Δείτε λιγότερα
Καθαρισμός φίλτρων
ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ A-ZA
ΟΝΟΜΑ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ Z-A
ΧΑΜΗΛΗ ΤΙΜΗ
ΥΨΗΛΗ ΤΙΜΗ
Καθαρισμός φίλτρων
ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ A-ZA
ΟΝΟΜΑ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ Z-A
ΧΑΜΗΛΗ ΤΙΜΗ
ΥΨΗΛΗ ΤΙΜΗ