Λίμες και μπάφερ

Λίμες και μπάφερ

9 προϊόν(τα)

Λίμες νυχιών - ένα υποχρεωτικό εργαλείο κατά τη δημιουργία ενός μανικιούρ!

Εάν θέλετε ένα επαγγελματικό αποτέλεσμα, ξέρετε πόσο σημαντικές είναι οι λίμες νυχιών! Χωρίς αυτές, δεν μπορεί να γίνει τοα μανικιούρ!

Η αρχή της δημιουργίας είναι το σχήμα του νυχιού. Δεν έχει σημασία αν πρόκειται για ένα κλασικό, ημιμόνιμο μανικιούρ ή για χρήση gel. Οι λίμες μας επιτρέπουν να διαμορφώνουμε σωστά το νύχι. Μόνο τα σωστά προετοιμασμένα νύχια μπορούν να απολαύσουν ένα πολύχρωμο βερνίκι.

Πώς να επιλέξετε την σωστή λίμα;

Αν δεν ξέρετε πώς να επιλέξετε την σωστή λίμα -  σας έχουμε μερικές καλές συμβουλές! Γνωρίζουμε ότι το θέμα είναι αρκετά σημαντικό - η καταλληλη λίμα για τα νύχια είναι η εγγύηση για το τέλειο σχήμα.   Πώς να την επιλέξετε; 
Οι λίμες νυχιών έχουν διαφορετικό σχήμα, υλικό από το οποίο είναι κατασκευασμένες και διαφάθμιση κόκκων (διακρίνουμε τις χονδρόκοκκες, μεσαίου κόκκου, λεπτού κόκκου και τις γυαλιστικές).

 • λίμα χονδρόκοκκη είναι εκείνη με διαβάθμιση κόκκων 80 και 100. Τις χρησιμοποιούμε, κυρίως για να αφαιρέσουμε το top coat. Να είστε πολύ προσεκτικοί κατά τη χρήση τους, ώστε να μην ενοχλείτε την φυσική πλάκα..
 • λίμα με μεσαίους κόκκους: η διαβάθμισή της είναι 100/180 και αποτελεί κλασσική επιλογή, ιδανική για την διαμόρφωση των νυχιών (τόσο φυσικών όσο και τεχνιτών).
 • λίμα λεπτόκοκκη:  ιδανική για τα φυσικά νύχια. Επιτρέπει την τέλεια διαμόρφωση και εξομάλυνση του νυχιού.
 • γυαλιστική: χρησιμοποιείται για την εξισορρόπηση της επιφάνειας και τη λάμψη.

Μπλόκ νυχιών (μπάφερ) - πώς να το χρησιμοποιήσετε;

Ένα γυαλιστικό μπλό βρίκσεται δίπλα στις λίμες και αποτελεί ένα από τα βασικά εργαλεία, που συμμετέχουν ενεργά στη διαδικασία της προετοιμασίας ενός νυχιού για το μανικιούρ. Χάρη σε αυτό μπορούμε ακόμη και την θαμπή επιφάνεια του φυσικού νυχιού (που επηρεάζει θετικά την πρόσφυση του νυχιών και είναι σημαντική κατά τη δημιουργία ενός υβριδικού μανικιούρ) να δώσουμε λάμψη.

Τώρα γνωρίζετε πόσο σημαντικό είναι ένα γυαλιστικό μπλοκ. Πώς να χρησιμοποιήσετε αυτόν τον εξειδικευμένο εξοπλισμό; Πάνω από όλα, με σύνεση και με ακρίβεια.  Συνήθως, το χρησιμ - αλλά προσέξτε να μην καταστρέψετε το φυσικό κεραμίδι - γι 'αυτό το σκοπό, γυαλιστείστε τον στιλβωτή των νυχιών πάντα ξεκινά με το μεγαλύτερο κόκκο και τελειώστε στο μικρότερο.

Η χρήση ενός στιλβωτή νυχιών εμφανίζεται στο πρώτο στάδιο της δημιουργίας ενός μανικιούρ - δηλαδή, κατά την ανάπτυξη του κεραμιδιού. Στην αρχή κόβουμε ή μετακινούμε τα δέρματα   δίνουμε   επιθυμητός   σχήμα   την πλάκα, και στο επόμενο βήμα, το ψάχνουμε με τη βοήθεια ενός λειαντήρα. Στη συνέχεια αφαιρέστε τα νύχια   Καθαριστικό νυχιών Semilac   και τότε μπορούμε να το κάνουμε   πολύχρωμο σχηματισμό . Ανάλογα με τις ιδιωτικές προτιμήσεις, μπορούμε να επιλέξουμε τους στιλβωτές νυχιών που θα μας επιτρέψουν να γυαλίσουμε σε λίγα βήματα και να πάρουμε το αποτέλεσμα τέτοιας λάμψης που δεν θα χρειαστεί βερνίκι. Ωστόσο, αυτή είναι μια πρόταση για τους οπαδούς μιας φυσικής εμφάνισης, που υβριδικά ή κλασικά βερνίκια επιβάλλουν στα νύχια τους από τις διακοπές.

Λειαντήρες νυχιών - τιμή

Αν θέλετε τα νύχια σας να έχουν ομοιόμορφη επιφάνεια και να είναι θαμπό ή αντίθετα - λαμπερά - θα είναι ανεκτίμητο   Κολλητήρι νυχιών i. Η τιμή αυτής της συσκευής παραγωγής μανικιούρ είναι γελοία σε σύγκριση με τις δυνατότητες που συνεπάγεται για τη χρήση της. Όταν ψάχνετε για τον καλύτερο καθαριστή νυχιών προτείνουμε την επιλογή των προϊόντων υψηλής ποιότητας. Αυτό είναι   εγγύηση ποιότητας   και ικανοποίηση από τη χρήση. Και η τιμή ενός στιλβωτή δεν είναι τόσο υπερβολική που δεν μπορείτε να το αντέξετε οικονομικά! 
Το polisher των νυχιών Semilac είναι ένα προϊόν που θα καλύψει τις προσδοκίες των πιο απαιτητικών κατασκευαστών στυλ. υπάρχει   ευρύ και άνετο κατά τη χρήση . Το τέλειο μέγεθος κόκκων - 400/4000 - παρέχει τη δυνατότητα απόκτησης στιλπνότητας και ομοιόμορφης ομαλότητας του κεραμιδιού. Ο γραφίτης μας μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε φυσικά νύχια και σε αυτά που κατασκευάζονται με πηκτή ή ακρυλικό. Λειτουργεί εξαιρετικά κατά τη δημιουργία μανικιούρ και πεντικιούρ.

Δείτε περισσότερα Δείτε λιγότερα
Τιμή
Καθαρισμός φίλτρων
ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ A-ZA
ΟΝΟΜΑ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ Z-A
ΧΑΜΗΛΗ ΤΙΜΗ
ΥΨΗΛΗ ΤΙΜΗ
 1. Λίμα βάρκα γκρι 100/180 Semilac
  1,87 € 2,20 €
 2. Λίμα γκρι 100/180 καμπύλη Semilac
  1,70 € 2,00 €
 3. Λίμα γκρι ίσια 100/180 Semilac
  1,70 € 2,00 €
 4. Λίμα γκρι ίσια 180/240 Semilac
  1,70 € 2,00 €
 5. Λίμα λευκή ίσια ξύλινη 100/180 Semilac
  1,28 € 1,50 €
 6. Λίμα ροζ ίσια ξύλινη 120/180 Semilac
  1,28 € 1,50 €
 7. Λίμα φαρδιά λευκή 80/100 Semilac
  1,87 € 2,20 €
 8. Μπάφερ Semilac
  1,28 € 1,50 €
 9. Μπλόκ λείανσης 400/4000 Semilac
  1,70 € 2,00 €
Καθαρισμός φίλτρων
ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ A-ZA
ΟΝΟΜΑ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ Z-A
ΧΑΜΗΛΗ ΤΙΜΗ
ΥΨΗΛΗ ΤΙΜΗ